Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Tatiana multumesc ptr urari . Am vazut pozele cu tine si gemenii - m-am emotionat si sa stii ca iti doresc tot binele din lume .

Clara este "bogata" in dintisori ca si Matei. Nu are chiar 20 dar pe aproape si maselute 4.

Trebuie neaparat sa imi fac timp sa vad pozele cu nazdravanii acasa si sa pun si eu poze cu ai mei.

Magda nu m-a sfatuit nimeni sa ii fac analizele si lui Matei, ptr ca acest parazit se ia de la caine si nu se poate transmite de la om la om. Daca cineva il are el sta in burtica si face neplaceri, cum ii face lui Andrei ...sper din suflet sa scape de el.

Ramona
succes cu analizele Maysei, sa iasa toate bune.

La 18.00 plec acasa la Matei abia astept. Diseara mergem la dna Angela sa il vada- nu l-a mai vazut demult si chiar tin f mult la asta.

Apropos de caldura eu la serviciu am aer conditionat iar acasa la fel. Matei iese afara doar dimineata 8.30-11.00 dupa care doarme, papa si sta in casa pana vin eu, cand mai vedem. Ori stam in casa ori mergem undeva cu aer conditionat cum am fost aseara in Plaza.

Roxana
spor la treaba si pupicei Alexandrei.

O seara placuta si poate reusesc sa pun pozele diseara...SPER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna seara!

In primul rand Tatiana, m-am emotionat teribil cand te-am vazut si cand am vazut puii cei mici..... Vai ce frumosi sunteti! Si ce familie mareee si frumoasaaaa!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Andra
Sper sa vii cu vesti bune de la d-na Angela!
Arturicii vor merge la gradi din 6 sept, dupa ce revenim din concediu.

Eu sunt in cautare de cazari (Adina de ajutor si sper ca nu te-am stresat prea rau).
Cred ca in seara asta am rezolvat cu cazarea in Danemarca. Eram stresata ca toate agentiile de turism imi dadeau numai cazari in hoteluri imense, fade, din orase.
Si am gasit eu singurica ce doream! Hanuri vechi modernizate in interior care ofer conditii de 3* la pret f bun!
Biletele de avion sunt luate, ramane sa rezolv si cu cazarea in Suedia si gata!!
De-abia astept sa plecam!

Ptr ca am o permanenta stare de obo azi am fost a farmacie si mi-au dat Natura Mix cu Ginseng. Sper sa functioneze si sa imi revin!

Hai sa va mai povestesc cum mai stam noi la capitolul dinti:
- fiecare are cate 12 dintzi (caninii de-abia le-au iesit) si 4 masele.

La vorbit, invata cam un cuvand-2 la 2-3 zile. Ce ma bucura este ca evolueaza in paralel.

Roxana
Bine ai venit in gashca celor cu probleme la bone . Sper sa fim colegi de grupa la gradi

Gata, fug sa ii scot din cada si sa le dau... "CA" - asa zic ei la cascaval!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Of fetelor, nu stiu ce sa fac. Bona mea vrea concediu, imediat dupa ce ma intorc eu. Eu ce spun la serviciu?

In plus am sunat pe la agentii si nu mi-au gasit nici o bona, nici macar sa o vizionez. In plus, cea pe care o am acum vrea program scurt de la 9 la 17 si nu vad ce sa fac cat timp eu am program la serviciu 8.30 - 17.30 (minim!).

Daca o dau la gradi cu Arturicii, tot ramane problema serilor. Nu stiu zau ce sa fac. Mama nu stiu daca ar vrea si ar putea sa stea cu ea, si oricum mai nou bunica e foarte bolnava si mama trebuie sa o ingrijeasca.

As putea sa caut o bona seara, de la 17 la 20. Daaaar...

Sa facem un calcul: 6 mil gradi, 4 mil curatenia, minim 4 milioane bona veche, inca vreo 3 milioane bona noua. Adica 17 milioane. Mai bine stau acasa eu!

Imi vine sa plang si alta nu.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]www.salon-bellissima.ro" target="_blank">Salon"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana citeste aici la subiectul "scoli, gadi. crese, bone" ca ma vazut o gramada de bone diponibile.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si eu, ma bag ca musca-n ciorba. Din pacate nu prea mai am timp sa va urmaresc zi de zi, asa ca o data la cateva zile m-apuca lectura .
Mai greu e cu postatul, ca nu-mi prea reuseste, cum incerc sa scriu ceva, cum se trezeste una din fete si fie butonez mesajul cu ea in brate, fie o las balta.

Azi am avut ceva mai mult timp de pierdut pe forum, asa ca am reusit sa va mai admir si o parte din copilasi plus burtica tatianei .

Roxana, n-am priceput exact ce cauti tu, o bona pentru perioada cat va fi cea pe care o ai acum plecata in concediu, o bona pentru seara sau o bona in general?! Ca daca ai nevoie pentru o perioada scurta de timp de bona sau doar pentru cateva ore pe zi pot sa ti-o recomand pe cea care am avut-o eu inainte la Malina. Ma rog, eu ti-o recomand, dar nu stiu sigur daca va fi interesata, insa pot intreba.
Si eu aveam program infernal la serviciu si ea statea destul de departe de mine, asa ca ajunsese sa aiba program si de 11 ore cu tot cu drumul si sotul ei n-a mai fost de acord. N-a fost problema de bani, pentru ca ma oferisem sa-i dau mai mult, ci de program, ori eu nu puteam sa i-l scurtez prea tare. Eu m-am inteles foarte bine cu ea, inca mai pastrez legatura, mai vine din cand in cand s-o vada pe Malina, asa ca daca mesajul tau nu era pentru bona full-time pot s-o intreb sa vad ce zice.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Roxana imi pare rau de problemele tale si sper sa gasesti solutiile cele mai bune ptr tine si Alexandra .

Mickyyy
ce iti fac fetele? Malina cu cine sta? Cum este cu doua?

Pupici fetelor si tie .

Ioana cand pleci in concediu? Pleci cu masina si ii iei si pe Arturici?

Noi cred ca joia viitoare mai dam o fuga pana la Bulgari la mare. Sa vedem. Mi-ar place mai ales ca mergem in aceeasi formatie ca si in GRECIA.

Pe mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutare si de la noi!

Am intrat o fuguta sa vad ce mai faceti si apoi ma intorc la treburile mele.

Mickyyy, te cred ca nu mai ai timp sa intri si sa ne mai dai vesti despre tine. Eu nu am nici o sansa sa intru de acasa pentru ca Mirunica mea e foarte posesiva si nu ma lasa sa stau la calculator. Eventual sa o tin in brate si sa se uite si ea. Dar daca scriu ceva, vrea si ea sa scrie. Sigurul moment cand sta cuminte in fata calculatorului e cand ne uitam la poze. Pupici multi de la Mirunica si de la mine micutelor tale.

Roxana, multa bafta cu gasitul bonei. Eu am acu noroc ca mica mea sta cu tata, pentru ca si eu in perioada cand aveam bona era destul de dificil pentru ca nu putea sa stea mai mult de ora 16.30-17, si cum eu nu ajungeam acasa niciodata pana la ora aia trebuia sa ii alerg pe ai mei sau pe soacra-mea sa vina sa stea cu pitica pana veneam eu de la serviciu. Asa ca te inteleg perfect.

Tatiana, felicitari pentru bebeii din burtica si multa multa sanatate si sarcina usoara. Te felicit in primul rand pentru curajul, si pe toate fetele care au avut curajul sa faca asa repede un bebel.

Ioana, cand pleci in concediu? Ca nu cred ca am sesizat data fixa cand plecati. Nu ti-e teama sa pleci la drum asa lung cu Arturicii? Sau ati mai fost plecati asa? Mie mi-e teama sa plec la mare cu piticania mea, mai ales ca masina mea nu prea e in stare sa ne duca pana acolo si am ales varianta inter-city. Sper ca totul sa fie OK.

Andra, ce mai face Andrei? Ai inceput tratamentul cu el? Cum il suporta? E bine ca nu se transmit "inculpatii" si de la om la om.Multa sanatate

Ramona, ce mai face Maysa? Cum i-au iesit analizele. Pupici si multa sanatate.

Mirunica mea e din ce in ce mai bine. Au disparut aproate definitiv bubitzele. Speram ca pana la sfarsitul saptamanii sa scape de tot de ele ca sa poata iesi si ea la aer si sa ii fac baie ca biata de ea cred ca nu mai poate. Se scarpina in cap precum maimutele. Noroc ca la spate are parul cret si nu ii atarna pe ceafa ca altfel nu stiu ce faceam cu ea, mai ales ca nu sta sa o tundem. Dar nici nu asi vrea ca e tare scumpica asa cu perisorul ala cretzuliu.

Va pupicim acu! Multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Andruska, fetele's bine amandoua. Malina e mai nebunici in ultima vreme, si mai agitata si mai plangacioasa (poate ii mai ies dintisori, poate e si putin geloasa pe daria si vrea sa revina in centrul atentiei) insa Daria e o cumintica. Nici macar colici n-are, doarme bine, manaca bine, plange rar, aproape nici nu simt ca mai am un bebe.
La inceput a fost mai greu, primele saptamani cand din cauza operatiei nu puteam s-o iau pe malina in brate, si era destul de greu cu amandoua, insa acum deja m-am obisnuit, ba chiar ma gandesc ca peste cativa ani as mai putea incerca un fratior sau o surioara. Peste zi ma ajuta bona Malinei insa nu sta decat pana la 5 iar barbata-meu ajunge acasa in cel mai fericit caz pe la 8 seara, daca nu si mai tarziu, asa ca stau si eu cateva ore bune singura cu ele.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Mickyy felicitari ptr curaj si Doamne ajuta !!! Eu nu mai tin minte pe Malina ai nascut-o normal si pe Daria cu cezariana?

Am pus cateva poze, doar 3 in Album Matei - Grecia 2005. Promit ca o sa revin si cu poze cu Andreiutul.

Magda
nu am inceput tratamentul ptr ca tb sa ne sfatuim cu dr parazitolog si nu vine decat pe 25 august. O sa incep sa ii dau Tinctura de Propolis si am sa ii fac o reteta ptr pofta de mancare. Trebuie sa gasesc o solutie sa scap de el, nu se poate .

Am fugit la Matei ca este afara cu parintii mei.

Pupicei

Mergi la inceput

M-am tinut de cuvant si am mai pus cateva poze in ultimul album din Grecia. Sper sa va placa .

Baietii mei dorm amandoi: matei era f marait si a adormit la mine pe burtica (acum am dat drumul la aer conditionat pana ma culc si eu dupa care il inchid), iar Andrei in sufragerie in pielea goala - era proaspat imbaiat.

Am fugit si eu, mai citesc putin si la .

Noapte buna

Mergi la inceput