Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Ramona din pacate nu te pot ajuta ref la subiectul postat. Cand ai rezultatele la analize? Succes si va tinem pumnii sa fie totul bine. Pupici Maysei .

Joi mergem la dr sa vedem ce tratament ii va da lui Andrei - sper de data asta sa fie ultima.

Altfel abia astept sa ajung acasa la puiul mic si mare, mi-e dor de ei tare, tare .

Ma duc sa mai muncesc putin si plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!
Andra, multa sanatate lui Andrei!!!

Noi mai avem inca 2 dintzisori!!! I-am descoperit aseara. Unul sus si unul jos!!! Deci avem in total 3 jos si 5 sus plus 4 masele proportional asezate!!!

Am pus poze de la Water Park in album la mine!!!

Va dorim o zi frumoasa!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata tuturor!
Nu am mai intrat pe net din simplul motiv ca nu a mers. (Cica cineva se foloseste de IP meu)

Sincera sa fiu nu am citit tot pentru ca Dragos nu ma lasa cand ma vede la PC repede vine si el si vrea sa se joace cu tastatura .Am vazut doar cateva poze noi cu Albert, Andrei, Maysa,Matei, Sebi, - frumosi copii.
Magda si Dragos a facut varicela si i-au trecut destul de greu bubitele. A ramas din pacate pe fata cu trei gauri pentru care am auzit ca se poate face tratament cu ultraviolete cand mai creste.A avut multe bubite?Dr. a spus ca poate reaparea varicela daca este o forma usoara pentru ca nu-si face organismul imunitatea la varicela suficient de bine.
Copii nostri fac pe zi ce trece tot mai multe . Si Dragos repeta tot , ne striga pe nume (nu-l spune pe r), numara, canta - este activitatea lui preferata iar cantecul preferat este cel cu Veronica si melc ,melc.
Noi avem doar 6 dintisori 2 jos si 4 sus. Nu stiu de ce nu i-au mai aparut si altii - deocamdata asteptam.
Acum din pacate nu ma mai lasa sa scriu dar voi reveni cu siguranta.
Pupici tuturor si sanatate bolnaveilor.

Andruska cum ai descoperit ca Matei are viermisori?

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata !!!

Cristina, este vorba de Andrei nu de Matei. Imi tot spunea ca il doare burtica si nu prea mai avea pofta de mancare, asa ca l-am dus la o echo si totula a fost OK dupa care i-am facut toate analizele de sange plus toate felurile de paraziti si uite asa mare mirare cand am aflat. Ma rog la Dumnezeu sa ii treaca si sa nu ii mai apara. O sa vedem ce si cum .

Aseara am fost in Plaza unde ne-am intalnit cu Adriana (ad_risnov) & Cosmin si Rares. Baietii s-au imprietenit, s-au pupat, au alergat. Erau un deliciu. Este tare frumos Rares mai ales ca era si putin bronzatel...iti venea sa il mananci. Ii spune Adrianei "mamaie" - obisnut de la Campulung cu mama Adrianei pe care am inteles ca o striga toata ziua.

M-am bucurat tare mult sa ii revad .

Am reusit si mi-am schimbat si pantofii - adica ii repara la fabrica. Doamne ajuta !!!

Va pupam si pe mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutare si de la noi!
Ieri am fost mai puturoasa si nu am scris nimic. Si am zis hai sa va dau azi vesti despre noi.
Pitica mea merge din ce in ce mai bine. Au inceput sa se retraga bine bubitzele, se vad mai mult cele care i-au iesit dupa baia care i-am facut-o .

Andra, multa sanatate lui Andrei! Saracutul de el! Imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie. Cred ca ar trebui sa-i faci analizele si lui Matei. Nu ai fost sfatuita asa? Nu e posibil sa fi luat si Matei? Eu stiu ca, de exemplu la giardia, toata familia trebuie sa faca tratament. Intereseaza-te si tu mai departe, dar pentru orice eventualitate fa-i si micului analizele.de la noi.

Cristina, initial Mirunica mea a avut cateva bubite. Dupa ce i-am facut baie, in inteligenta mea mareata, i-au mai aparut destul de multe. Norocul cel mare a fost ca nu prea i-au aparut pe fata. Ca iti dai seama ca a fost destul de greu sa o pazim sa nu se scarpine. Cred ca va ramane si ea cu cateva semne pe manutza.
Eu care ziceam ca Miruna mea e in urma cu dintisorii . Noi avem 8: patru jos si patru sus. Si se pare ca ne da o maselutza. Dar am inteles ca astea ies greu ca le iese cate un colt... apoi altul... ... asa ca ne va trebui rabdare si tutun!!! Nici mica mea nu zice pe "R".

Ramona, multa sanatate Maysei. Nu stiu ce sa-ti zi in legatura cu urocultura. M-am chinuit eu, om mare sa im "culeg" pipilica intr-o eprubeta, si bine-nteles ca nu a iesit... Ultima data cand am facut urocultura a fost cand am nascut si atunci mi-a luat cu sonda direct din vezica. Dar la copilasi asa mici... nu stiu ce sa zic. Tine-ne la curent cu starea sanatatii micutei. de la noi.

Saracutii nostri copii se lupta cu caldura si ei cat pot de mult. Pitica mea, va dati seama ca nu a mai facut de o saptamana si se scarpina in cap de parca ar avea alte alea... dar nici nu-i fac pana duminica. Cine se arde cu supa sufla si in iaurt! Acasa nu am aer conditionat... si e ca un cuptor. La serviciu, in schimb e super. Cand ajung acasa imi trebuie cateva minute bune sa ma obisnuiesc cu atmosfera. Ca simt ca nu am aer. D'apai micutii nostri?!!

Multa sanatate bolnaviorilor!
Va pupam,

Mergi la inceput

Tot eu sunt.
Incerc sa pun niste poze, sunt curioasa daca merge link-ul:
http://photos.yahoo.com/ph/my_photos
hmmm nu prea cred ca merge. Cine se pricepe mai bine, spune-ti-mi si mie va rog cum pot sa va arat pozele noi cu mica mea. Ca in albumul de pe DC nu pot sa le pun pana nu pe prelucrez, ca sunt cam maricele.

Mergi la inceput

Hai ca a mers!!!!!!!!!! Nu sunt char atat de inapoiata precum credeam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

UUuuuuffff...azi am pandit-o pana m-a pacalit...doua secunde n-am fost cu ochii pe ea si a si facut pipi pe jos...

In schimb a reusit sa faca kk pentru coprocultura in timpul orelor de program a laboratorului (pentru ca trebuie dus intr-o ora, nu merge cu tinutul la frigider, am incercat si mi-a spus ca merge doar la coproparazitologic...), m-a sunat soacra-mea s-mi spuna, asta dupa ce am intarziat rau de tot la munca in asteptarea "minunatiilor" (pp si kk)...eram cat pe ce sa plc val vartej acasa sa duc recipientul, noroc cu bunicul care si-a facut de drum!

Acum Maysa e plina rau de tot de bubitze mici de la caldura (frunte, nas, spate pana pe fese, piept), am inceput sa-i dau claritine, sper sa regreseze! Tare greu suporta caldura, si noi la fel!

VA pupicesc, zilele urmatoare iau rezultatele, va tin la curent!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mea culpa, sunt o chiulagioaica notorie. Si acum cand am nevoie de ajutor, de un sfat legat de bona si gradi...

Off, trebuie sa termin ceva. Revin diseara. Pupici la copilasi poznasi si la mamici!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]www.salon-bellissima.ro" target="_blank">Salon"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Salutari si de la noi!!!

Andruska, bine ai revenit! Mi-a fost dor de tine si de baietii tai cuminti!!! Multa sanatate lui Andrei, sa scapati cat mai repede de "intrusi". Clara nu mai mananca demult pasat, nici nu-i mai place. Mananca cu mofturi si pireul de cartofi, in schimb bucatile de cartofi fierti (sau legume fierte) le infuleca. Dar are si cu ce mesteca, 20 de dintisori si maselute! Ii plac foarte mult supele si ciorbele (mai mult decat felul 2). Poate ca pe caldura asta ii cad mai bine mancarurile lichide si usoare.

Multa sanatate si celorlalti copilasi bolnaviori!

Monica, felicitari pentru dintisori! Ce s-a bronzat Albert! Ce noroc aveti cu Water Park! Eu as duce-o la strand, dar pe undeva mi-e teama sa nu se aleaga cu vreo ciuperca (oare-s cam paranoica???)

Emilly, felicitari pentru succesul cu gradinita! Vezi ce repede se acomodeaza copiii!? Noi, mamicile, ne facem mai multe griji. Azi-maine n-o sa vrea sa mai plece de-acolo (cum am patit-o si eu).

Vic, ce mai face Sebi?

Clara nu zice multe cuvinte pe intelesul tuturor, doar pe cele de pana acum (mama, tata, baba, papa, caca, pac) in schimb a redenumit multe obiecte pe limba ei, cuvinte care altfel n-au nici un inteles, dar suna bine pentru ea. La animale, stie fiecare cum face, si cand vede vreunul, il "numeste". Degeaba-i spunem ca obiectul/animalul respectiv e "X", ea o tine pe a ei.
Poate si din cauza ca vorbim doua limbi (si maghiara) si e cam derutata. Intelege tot ce-i spunem in ambele limbi.
Urca si coboara scarile singura, nu ma mai lasa s-o tin de mana, iar la coborare cateodata nici nu se sprijina. Ca urmare a si cazut in "botic" si i s-a umflat buza.
Mai nou nu se mai cere in brate, nici n-as mai putea-o duce, si merge foarte mult pe jos, de fapt mai mult alearga.
Am inceput antrenamentul cu olita si am ajuns pana acolo ca-si da seama de ceea ce face si cand face in chilotei (acasa nu-i mai pun pampers) ma duce la baie s-o schimb. I-am luat si niste chilotei din plastic ca sa nu faca "balta" pe unde face pipi.

Jucariile ei preferate sunt masinutele...parc-as avea un baietel. Din lego construim garaje pentru ele - le parcam, le scoatem, le plimbam prin camera - pe urma daramam garajul si construim altul. Ne mai jucam cu animalute din plastic, le dam de mancare, le aliniem, le punem in grajd (o cutie). Ce-i mai plac sunt niste carti de joc cu obiecte si fiinte pe ele (literele alfabetului); cu ajutorul lor inventam mici povestioare si deja si ea le aranjeaza intr-o anumita ordine (de exeplu: sapca sta pe capul clovnului - aseaza foaia cu sapca deasupra foii cu clovnul).

Tatiana 17+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Prichindeii din burtica

Mergi la inceput