Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia mama, cat va costa. Hai nu mai spune. Voi aveti 5 ani impliniti sau ati aplicat acum la 4 si jumate, caci stiu ca se poate.
O caruta de bani ca sa devi citizen.
Hai o seara buna, ca banuiesc ca te duci si tu la Uka curand.
Si somn usor petrecaretelor.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Se poate aplica cu 90 de zile inainte de implinirea celor 5 ani..dar noi am avut altele pe cap..asa ca am depasit chiar si 5 ani..hi,hi
Am plecat si eu la Uka...
Un we placut sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neatza ! Am absentat cu motiv: am dormit bustean ca au navalit rusii

Kim - am vazut pozele

AndreeaBanica - ce strengareata mica ai tuuu

Polux - pt bb 2 !!!

Carmen - sarim la jugulara

Amironeanu - prajiturica o fo` buna ?

Dorsilia - cum stati cu aranjarile ? Te ajuta Danut ? Cu pantofii io zic ca daca paseste bine sunt ok, nici noi nu avem nush ce glezna la ei ... Iar dintzocul ... de 6 zile a aparut si acolo a ramas, cum zici tu, zimtisorii se simt la pipaiala si atat ...

Papadie - mere si tzuica ?

Uitati aici formatia de fete de aseara din parc:
http://community.webshots.com/photo/344241600/396082425UQhWSq

Cristian

Uaaa, acuma vad, mai avem si noi o luna si kefuim pentru trupa ce implineste lunile: Stefan Takeshi, Eduard Constantin, Cristian Gabriel, Maria Carina

Noah have a very nice we, cu mult soare si mult kef

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mneata!Cine se baga la o cafia tare si neagra cu muuuuulta frisca?Ca banuiesc ca dupa cheful de aseara aveti nevoie....daca nu,nu e problem,va dau o gura de jhonny umblaretu'cui pe cui scoate...
In alta ordine de idei,cand o sa cresc mare pilot de curse ma fac,ca am reusit sa fac azi dimineata fix 30 minute de acasa pana in otopeni
Fi-meu tot la greva foamei cu laptele...nici sa nu-l vada-n oki....cica doarme cand ma vede cu sticloanta....nici din pahar nu vrea asa ca dimineata si seara baga fie iaurt fie milchbrei din borcanel.E taaaaare fericit cand ma vede cu lingurita in mana...asa ca pot zice ca am scapat de biberon inainte de un an.Apa o bea din cana avent,mai ramane sa scapam de suzilica si de pampers.Buhuhu....of of mai mai....si altii beau lapte si dupa fiecare masa solida.Cu ce i-oi fi gresit oare?Si sa nu ziceti sa-i schimb laptele sau sa-i dau de vaca ca le-am incercat pe toate(in disperare de cauza am cumparat si nestle junior pe care l-a baut fix 1 saptamana,am incercat milumil3,humana3,similac,dorna,milli,parmalat...mai am de incercat hero,hipp,aptamil...da zau ca n-as mai arunca banii...aaa...am uitat faimosul bebelac.Cine stie poate ala o fi bun?)Asa ca are mama baiat mare!
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Io ca de obicei cu moarea de varza: hai la moaaaaaaaaaaaaaareeee!!
Discutie intre Ionut si tat-su:
- tati, ce-s alea tampoane?
Tats-u dupa citeva secunde de gindire profunda:
- toampoanele-s un fel de pampers pentru mama
acu astept sa ma intrebe cupilu` daca fac pipi pe mine

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

NEATA NEATAAAAAAAAAAAA!!!!

ia uite, numa' io cu daria ce suntem vrednice sambata de dimineata - la datorie pe forum!! ca tot e weekend

din bonele de la interviu (selectate dinainte din baza de date dupa niste criterii pe care le-am stabilit cu agentia), doar una mi-a placut. pe celelalte nu le-as lasa in casa cu copilul nici un minut. dar bineinteles ca niciodata nu e totul perfect - cea care ne-a placut nu sta in bucuresti. si-a facut o casa langa bucuresti, in care sa stea la pensie si s-a mutat acolo. in juma' de ora ajunge de la ea la noi, dar tare mi-e teama ca la iarna o sa raman fara bona daca se inzapezesc drumurile. da' om trai si om vedea ce o mai fi.

no, hai ca aseara vad ca s-a incins de o petrecere pe cinste. eu eram franta deja, asa ca m-am culcat. ramane sa dau ginul data viitoare.

un weekend frumos tuturor!

foto

Mergi la inceput

La multi ani, Cristian!
La multi ani, Giulia, Carina, Eduard Constantin, Stefan Takeshi, Cristian Gabriel!

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

ba stati asa ca s-au trezit si adina si carmen! neataaaaaaaa!!!

adina, multam de cafea. buunaaa si cu o gura de jw yammmi... da' numa' virtual, ca trece-n tzitze si imbat cupilu'.
carmen - traiasca reclama la tampoane!

aaa, am mai pus poze in album, sa vedeti ce mandra era moata mea aseara...

foto

Mergi la inceput

Discutie intre Ionut si mamaie-sa, venita in vizita:
- mamaie, stii, io cred ca mama mai are un bebe in burta (n.r.- ma-sa-i la 67 de chile)
- da` de ce zici asta, Ionut?
- pai, mamaie, mama cu tata se iubesc, i-am vazut io cind se pupau...

Discutie intre Ionut si tataie, care le cam drojdia:
- tataie, da` tu bei?
- beu, tataie, beu...
- da` ce bei tu, tataie?
tataia, isterizat, dupa o pauza de cautat raspuns avantajos, capituleaza
- beu si vin, beu si rachiu...
- da` apa nu-ti place tataie???

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Io n-am chefuit aseara, da`mi place sa le dau la fete moarea de varza, dimineata la prima ora!

quote:
Originally posted by vrabiuta

ba stati asa ca s-au trezit si adina si carmen! neataaaaaaaa!!!

foto

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput