Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta - fara cuvinte la cat de frumoasa poate fi fiica ta !

Carmen - m-ai facut sa rad, pe ascuns, ca astia mici (Giulia si tac`su`) dorm hihihi pssst ...

Gongutza - si io am beut cafa, uamy da buna`i !

Cin`n-are kef de treaba sta pe net: io adeka si casa`i cu curu`n sus

Restul de fete, chiar, mai kefuiti, ha ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Si mie cafia da numa' cand sunt la scarbici ca nu ie pe banii mei na sac sac!Ca i-am disperat pe astia...am venit de marti si de atunci vreau de toateNorocu' meu ca sunt oameni intelegatori ca altfle imi ziceau sa-mi pun pofta-n cui(io vreau cafia buna,lapte pt cafia,frisca,apa plata si in loc de mancarea lor de la firma de catering io vreau bonuri de masa sa-mi aleg io ce mananc nu sa decida ei pt mine)HAhaha,am mai vrut si masina de serviciu sa nu ma mai plimb cu a mea mi-au dat....acum sa vedem daca or fi multumiti de mine....deocamdata in 3 zile sunt in top cu inchiriatu,cu super asigurarile...am facut in trei zile cat au facut baietii(3) in doua saptamani.Mi-au murit si laudatorii na!Moama ce tare sunt si modesta pe deasupra...hihihi...
Deci mai vrea cineva cafia?
vrabiuto super pozele....las ca o sa fie bine cu bona
La noi jale mare ca maine pleaca mama...asa ca fetele din schimbul trei o sa mai aveti una bucata mama nebuna la scarbici noaptea.Ma primiti?Sa vedem cum s-o intelege Alexu cu tati...o sa-i faca capu mare sau nu?Parca-l vad pe Dan fugarindu-l prin casa cu pampersu in mana...(intre noi fie vorba abia astept hihihi rautate de mama si nefasta ce sunt)

Mergi la inceput

Carmen da istet cupil mai ai!Mai povesteste-ne perle din astea ca ma tavalesc de ras pe aici si se uita lumea la mine ca la nebuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tot io cu 2 poze :
http://community.webshots.com/photo/344241600/396157832CHDuYR - Giulia acu` 10 minute

http://community.webshots.com/photo/344241600/396158093MfGFIx - dantura

Pupici la toate mamicile si toti bbii !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Discutie intre mamaie si nepotu` de vreo 4 ani, dupa nu stiu care episod dintr-o telenovela, a carei protagonista era Rosaura, cica una buna cu tite mari...:
Ionut ginditor:
- mamaie, io as vrea sa fie Rosaura mama mea....
- da` di ci Ioane, cu mama ta ce-ai sa faci?
Ionut dupa mai multe momente de gindire:
- pai, mamaie as vrea sa am doua mame: mama mea si mama Rosaura, mama mea sa ne faca mincare buna mie si lu` tata, tata sa ne plimbe pe mine si pe Rosaura cu masina pirin oras...
Mamaia, muta:
- da` io nu inteleg, ce-ti place tie la Rosaura, de vrei tu sa fie ea mama ta!
- pai, mamaie, imi place paru` ei .....si titele imi plac!!

Faza petrecuta anul trecut de Paste, cind am plecat cu tat-su si cu Ionut la Slanic Moldova. Trebuie sa va zic ca de cite ori am fost am mai fost plecati (la mare, ca-n alta parte nu) am stat cu gazda, nu la hotel.
Ionut intra in camera la hotel, incepe sa se uite de jur imprejur, intra repede in baie, iese si striga la tat-su, panicat:
- tataaaaa, da` unde-i bucataria????
Incearca tat-su sa-i explice cupilului ca aici suntem la odihna si ca nu avem nevoie de bucatarie, ca vom minca la restaurant, cupilu`, una si buna:
- si unde face mama treabaaa???

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Astazi plecam la Marasesti, s-o ducem pe mamaia sinistrata, ca saraca se chinuie de citeva zile sa plece si abia acum cica ar fi dat drumul la masini, de tren inca nu se pune problema. Of course si nepotu`... Sor-mea a plecat de ieri, aseara era socata de ceea ce a vazut pe drum pina acolo... O prietena de-a mea, din Piatra, mi-a spus la telefon ca in fiecare zi mergea la barajul din spatele blocului ei sa vada cum se prezinta si ca daca mergea de-a lungul lui vreo 200 m, putea pleca acasa cu mese, scaune si alte cele.... sunt putin stresata, l-as mai tine pe Ionut dar el nu mai vrea nici in ruptul capului sa ramina in iasi, vrea la bunica-sa, sper sa nu se intimple iar ceva nasol, mizez pe faptul ca prima data i-a luat (de autoritati vb) pe nepregatite, acu sper ca sunt cu 5 minute mai destepti... in fine, va povestesc cind ma intorc ce-am vazut, sper sa fac niste poze.
Am vazut-o pe Giulia, pupam okii frumosi si dintocii ei!! Daria, parca a mai slabit putin sau mi se pare?? E cam cit Ilinca...
Vrabiuto, ti-am vazut pisicoasa mica, o pupam si pe ea!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

CRISTIAN Sa ai parte de tot ce este mai frumos si mai bun pe lume!! Iuliana, unde ai disparut?

Carmen, drum bun si sa ajungeti cu bine. Este adevarat ca s-au anuntat ploi pentru saptamana urmatoare, dar sa speram ca nu va fi la fel de rau. Si, bineinteles, si pe mine m-ai distrat cu "spusele" lui Ionut. Fetele, nu v-am spus, dar eu l-am cunoscut pe Ionut, pe langa faptul ca este foarte frumos si simpatic, este si foarte sociabil (imediat s-a lipit de Stefi) si dupa cum vedeti si istet.

Adina, multumim pentru cafea. Am avut nevoie, aseara m-am culcat la 2, iar dim. la 8 Stefi a dat trezirea. Iar intre 5:30 si 8 s-a tot trezit din 1/2 in 1/2 de ora, dar am aflat si motivul, se mai vede un dinte!

Daria, sa-ti spun un secret. Gulia este cea mai frumoasa din trupa de fete! Spor la treaba!

Marcela, Lia Alexandra este o adevarata printesa. Mult succes la gasit bona perfecta.

Cineva intreba de dintisori. Pai, dureaza aproape o luna din momentul in care au spart gingia si pana la marimea lor normala.

Gata pauza, ma intorc la treaba. Azi i-am facut Stefaniei supa de pui si dovlecel cu carnita de pui, smantana si marar la cuptor. sper sa-i placa. A, uitam. Prajitura a iesit foarte gustoasa, dar din pacate am dat focul prea tare si s-a ca ars pe margini, iar pe langa fructe a ramas un pic necoapta. Si a scazut dupa ce s-a racit. Roxana un pont ca sa ramana la fel?

Week-end placut in continuare, la noi este superb, dar din pacate am de lucru toata ziua, asa ca azi doar tati iese cu Stefi la plimbare.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Fetele poci sa-mi abandonez cupilu si sosu' si sa plec la Amsterdam?Tocmai ce fu la berou la mine un nene romanache,client fidel,vine des dar uitasem eu ce frumos e si ce bine arata!Un super barbat...va dati seama ca sunt cu balele mai rau ca astia mici si cu ochii cat binoclu...inalt,bine facut,brunetel cu niste ochi verzi...moama moamaaaaaa si cu gropite cand zambea.....hihihi hai ca am luat-o raznaCe rau i8mi pare ca nu am scos telefonu sa-i fac o poza....ca poate asa imi venea si mie cheful de stiti voi ce cand ma fugareste Dan prin casa

PS vedeti ce-mi debiteaza mintea cand nu am ce face?Asa ca stati acasa cu cupiii
Ma duc...sa visez cu okii deschisi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Hehe, tare faza Adina, dar potzi sa-ti iei si sotul cu tine la Amsterdam, am auzit sunt o gramada de cluburi unde pot merge cupluri ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

La multi ani Cristian cu ocazia primlui anisor!
La multi ani si bebeilor care fac 11 lunicele : Eduard Constantin Stefan Takeshi, Cristian Gabriel. Giulia, Maria Carina .
Sa fiti cu totii sanatosi, norocosi si sa ii face mandri pe parinti!

La 11 luni, raportam multe fugareli prin casa sa punem pampersul, 4 dinti si 9600 g, inaltime nu stiu ca nu sta sa il masor.

Fetele care ii mai alaptati pe bebei (copii), de cate ori pe zi le dati sa suga? si cate mese de solide au? Sug dupa masa sau intre mese? Multumesc mult!

Avem pozici noi:
http://community.webshots.com/user/sutikun14-date
http://community.webshots.com/user/sutikun15-date

Weekend placut!

Mergi la inceput