Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
szivarvany spune:
Vzzut pozicile Roller ! Moama ce tort mare, cred ca a fost buuun de tot
Tricicleta o avem si noi ! O dam in folosinta pe 16
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
ANDREEABANICA spune:
Am mai vazut niste pozici,cu frumosul suedez la plaja si cu Vicu de ziua lui,multifrumosi copii.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ina32 spune:
Dana-Tricicleta e super, presupun ca a avut mare succes. Iar kupilu'...pare proaspat venit din hawaii cu camasa aia
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
roller025 spune:
Daria, tortul a fost foaaarteeee bun! mai ales ca ingredientele erau 90% naturale. Din pacate frisca nu e favorita mea! Dar mi-am primit si tortul meu de ciocolata....
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
leeloo2004 spune:
Dana si Roxi - vazut pozicile - taaaree frumoase!
Si LA MULTI ANI pentru copilasii care s-au serbat ca eu am cam ramas in urma cu urarile....
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
mitzura spune:
Hop si noi!
Salutam mamicile si bebicii!
Si noi am avut we de petrecut pe afara, sambata pe la gradina zoologica, ne-am dus sa aratam copilului animalele, dar mai bine nu ne duceam pt ca gradina noastra din Sibiu e deprimanta de-a dreptul si saracul n-a vazut mare lucru.
iar duminica am fost la niste bai de langa Sibiu, cu apa sarata. daca ati fi vazut ce incantat era copilutul nostru in bazinul cu apa pentru copii (care e foarte putin sarat), chiuia intr-una si dadea din picioare...n-ar mai fi iesit de acolo.
Dupa aceea ne-a adormit in masina in drum spre casa de nu l-am mai putut trezi cand am ajuns, asa ca tati si-a citit presa in masina vreo ora, in parcarea din fata blocului, pana s-a trezit bebe (dormea ca un ingeras si nu ne-am indurat sa-l trezim).
Vrem sa uram si noi La multi Ani bebeilor ce au facut lunisoare!
La multi ani Raducu pentru un anisor!!!! Lasa ca trece buzita...
Am vazut si niste poze, nu toate, pe Patrick cel aratos (mama mama ce-o sa mai cada fetele rapuse dupa tine)...si pe Luca al Simonei, care s-a schimbat foarte mult de cand nu l-am mai vazut si i-a crescut parutul....il pupam dulce!
ma duc sa ma mai uit, asa cand am timp, ca azi e si zi de gatit.
mitzura spune:
A, am uitat sa va intreb ceva foarte important! Dati-mi o idee, ce as putea sa le cumpar la nasi ca sarbatoresc 10 ani de la casatorie. Am mintea goala, n-am nici o idee....Sau poate stiti de ce e aniversarea de 10 ani (ca fiecare an e de ceva...)
ochi verzi spune:
La multi ani sarbatoritilor!Am vazut poze cu copilasi frumosi, am pus si eu poze de la turta.Iris a ales inel, verigheta si o carticica, a primit multa flori, jucarii, haine si bani ca si-a scos fata cheltuielile.A facut si vaccinul de un an si n-am mai avut probleme ca la 6 luni ca i-am bagat dinainte un supozitor si seara inca unul si a dormit fata neintoarsa. Dana,Iris a primit de la bunica tricicleta la fel cu a lui Vic si e foarte incantata de ea.Eu ma simt bine, nu am nici un fel de senzatie ca sunt gravida poate e tot fetita ca nici data trecuta nu am avut nimic doar ca de data asta am pus doar un kg. pana acum fata de 10. Oricum peste doua saptamani merg la Iosup si va comunic. Ne pregatim si de plecare in Iordania tot peste doua saptamani, vom sta 10 zile sper sa ne descurcam cu caldura.
Oana_B spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53491" target="_blank">Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (86)
Oana_B