Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (85)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea_s spune:
Buna dimineata! Si noi tot pe acasa si in parc...
La multi ani puilor mici sarbatoriti in weekend!
alicegh spune:
Buna dimineata!
Buburuza este suparata pe mine si nu ma baga in seama. Am fost plecata o saptamana si copilu'a stat cu mama si cu ta'su; - dupa care plange acum...
Ma gandesc serios daca sa mai plecam singuri in concediu, ca o sa ne renege Radu dupa 2 saptamani...
Roxana si Radu (21.07.2004)
andreea_s spune:
Roxana, bine ai revenit... NU iti face griji ca o sa ii treaca supararea pe tine. Acum te pedepseste... Dar isi va reveni intr-o zi doua.
szivarvany spune:
Roxa - esti gagica de gagica (nu te superi sper) iar Patrick de smotocit, pupacit si raspupacit !
Liaaa - si Giulia s-a trezit azi noapte la 2 si a plans o juma` de ceas in hohote, cred tot de la dinti ca alt motiv ... voi cum stati ???
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
ina32 spune:
Buna dimineata si La multi ani sarbatoritilor din weekend. Sambata am avut petrecere cu tort si luat din mot. A fost foarte cuminte, s-a jucat cu copiii invitati. Poze inca nu am avut timp sa pun, poate dupa-masa. Seara s-a incheiat cam abrut si-n plansete pentru ca a cazut (nu foarte rau) dar si-a muscat buzita. I-a cam curs sange de mi s-a strans pielea pe mine.
Vad ca-n weekend ati fost foarte active. Eu cu dial-up-ul meu...imbatranesc pana descarc o pagina sau poze.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
ANDREEABANICA spune:
Buna dimineata!
Si noi am absentat in acest we,sambata am fost dupa amiaza al o zi onomastica,seara-noaptea la o nunta,iar duminica am fost la tara unde am sarbatorit-o pe mama mea.Avem pozici sa vedeti cum a jumulit Alexia cainele si pisica,a strans gasca de gat,a dat de mancare vitelului,a adunat porumb si corcoduse,dar mai dureaza un pic,probabil maine,fiindca nu am cablu pt camera,acasa.
Am intrat aseara si am vazut o multime de poze si o multime de copii frumosi,nu-i enumar ca sigur o sa uit pe cineva,oricum toti sunt minunati.
Si pt ca nu am fost in we pw aici,avem de facut cateva urari,,Cristian,Eduard Constantin,Stefan Takeshi, Cristian Gabriel,GIULIA,Maria Carina,,Daria Andreea,ANDREEA;SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI VOIOSI SI SA VA DEA DUMNEZEU O VIATA LUNGA SI FRUMOSA.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
ANDREEABANICA spune:
Daria,eu de cand am intarcat-o(de 6zile),am inceput sa-mi aduc aminte cum e sa dormi noaptea,nu vreau s-o laud dar e o schimbare majora,nu se mai trezeste decat o data pt putina apa,azi-noapte deloc pana la 9 dimineata de la 22.30.Doar cand o doare ceva mai maraie noaptea,dar atunci rezolvam cu nurofen.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
szivarvany spune:
Stiti cum a plans , mi s-a rupt sufletul , am dat-o cu Oranjel de i-am amortit toata gura cred si se mai vaicarea dupa care a adormit. Am vrut sa sun pediatra, sincer, asa de rau m-am speriat ...
Ai vostri plang asa de tare din cauza dintilor ???
Ina - vrem poze
AndreeaBanica - ma bucur ca ati reusit cu brio !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
roller025 spune:
Neatza!
La multi ani bebeilor care implinesc primul an sau mai multe luni!
Noi suntem maraiti rau! Vineri am facut vaccinul de un an si, cum era de asteptat am facut febra mare. A trecut cu novocalmin implementat pe la 2.30 dimineata. Dar sambata a fost mat=rait rau de tot si nu a dormit decat o ora jumate toata ziua. Asa ca seara la 7.30 a picat bolovan. Si, in consecinta, duminica dimineata la 6.30 era fresh. El. Ca noi, parinti denaturati, am stat tarziu la vorbe si tv. Si duminica ne-a ametit de cap. A adormit pe la 10.30 o ora si apoi de la 2.30 la 5. Si cine tropaia aseara prin casa la ora 10.30? Ooooffff! Cand si-o face si el program?
Aaaa, si in plus NU MAI MANANCA! Ma apuca disperarea. Sambata, am inteles: febra, maraiala. L-am iertat. Ieri a mancat toata ziua cam asa: lapte de la sursa mami dimineatza devreme, un iaurt mic de la Campina la 8.30, lapte (250 ml) si o piersica la 12, dupa care filmul s-a rupt. La trezire n-a vrut nici supa cu galusti, nici piureul de legume, nici paine, nici biscuiti. A ros o jumate de piersica si o bucatica de banana si pe la 8 ne-am, luptat pentru 100 de cereale. Ooofff! Cred ca de maine incep iar vitaminele si peritolul, desi pediatra a zis sa astept pana miercuri.
Si tot ziceati de greutati: Victor are doar 8.4 kg.
Eli, eu ii dau inca sa suga lui Vic: dimineata la trezire si seara la culcare. Nici el nu mai adoarme la san, ci imediat dupa ce a supt, in patul mare... In w/e mai scapa la alaptare la somnul de la pranz. dar asta numai pentru ca e mare shantajist si io ma las dusa de nas...
Cam atata! Va pupu! O saptamana minunata!
PS Am reusit sa pun pozele de la party-ul de un an!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat