Mamici de iulie-august 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_ea spune:

FELICITARI MONAI! BINE AI VENIT SARA SA LE UMPLI VIATA DE FERICIRE PARINTILOR! MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA PENTRU MAMICA!
Andy si
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
delia grozav spune:
Buna diminata!
MONAI sa-ti traiasca SARA si sa auzim cat de curand vesti bune de acasa

KULTA fi fata cuminte si nu te stresa ca iti induci nasterea. O sa fie bine o sa vezi.
Eu nu am nici o noutate. A, ba da,... am terminat zugravitul, urmeaza sa isi termine instalatorii si electricianul treaba, miercuri vin cu mobila noua si dupa aceea curatenia finala. Asa ca s-ar putea ca Medeea sa mearga direct in casa noua.
dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde
andre_ea spune:
Kulta imi pare tare rau ca ai probleme. Stai linistita ca vei fi tratata cum trebuie, stiu dr. ce sa faca. Acum chiar ca trebuie sa lasi deoparte toata treaba. Ca sa stea bb Sebi cat mai mult acolo.
Ioana scoate-l mami pe bb Andrei in brate afara. Eu stiu ca la inceput trebuie scos cate putin. Nu ti-a recomandat pediatrul? Daca vremea tine cu voi, scoate-l cate 10 min. in brate, ca luati voi si carucior. Sa vezi ce bine o sa doarma si o sa manance dupa.
In ceea ce priveste marsupiul, ai mare grija ce cumperi, ca pe la noi se gasesc si unele mai putin potrivite pt. nou nascuti.
Adriana, Oana, Emaaimee, mama ce copilasi mari aveti! Noi inca ne luptam cu burtile si voi deja sunteti mamici experimentate! Da' va prindem noi din urma.
Felicitari pentru progresele inregistrate cu puiuti!
Ancutzathree o fi nascut? Cred ca da.
Simona si eu am UM 24.10, da' nu inteleg cum de nu avem acelasi DPN?
Mamini imi pare rau pentru toate problemele tale de sanatate. Frumoasa povestea voastra. Si noi am reusit sa facem bb din prima. ![]()
Andy si
37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
irinabungau spune:
Neatza burtici, mamici si bebici,
Vad ca avem doua insomniace pe aici, Andreea si Dede!!!
Dede, se pare ca Medeea vrea direct la casa noua, fara alte drumuri... inseamna ca stie ea de ce asteapta!!
Simona, am mai tras cu ochiul din nou la pozele tale si am vazut si cosuletul, tare haios!! Cu cosuletul ala il scoateti pe Mario afara? Asa ceva am si eu, este landoul de la carut care se poate folosi ca si cosulet, are un desen tare haios pe el, eu sunt indragostita de soriceii iubareti de pe caruciorul lui fi-mea!!! De-abea astept sa-l folosesc!!!
Nu cred ca o sa va bateti voi prea mult in clesti...
Pup fetele si baieteii,
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
irinabungau spune:

Putina atentie va rugam, avem de facut un anunt important: La ora 1,30 in dimineatza zilei de 17 iulie 2005 s-a nascut Alex al Ancutei, 3,800, 58 cm, nastere normala!!! Bine ai venit pe lume grasunelule , sa fii sanatos si sa le umpli sufletele de fericire parintilor tai!!! Felicitari Ancuta, refacere usoara si te asteptam cu mai multe detalii!! Pe joi Ancuta vine acasa si ne va povesti mai multe!!!

Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
KULTA spune:
Buna dimineata,
Va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru cuvintele frumoase. 

.Mii de pupici pentru voi.
Felicitari noilor mamici(Ancuta si Mona) si bebici(Alex si Sara), sa fiti sanatosi sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti.
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
Felicitari Ancuta...
Si cand te gandesti ac te plangeai ca ai burtica mica...uite ce baiat grasunel e Alex....
Sa va traiasca!!!
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
irina,chiar ma gandeam inainte sa intru pe forum,o fi nascut careva noaptea?>? eu una n-as vrea noaptea....si surpiza cu Ancutza
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Kulta,vrei bataita?? Sau cum zic fetele, ce faci mi-ai luat locul??
Lasa flacaul sa se dezvolte si nu-l mai stresa..o sa aibe grija Dumnezeu de voi, ai incredere!
AniS
emaaimee spune:
KULTA-bine ca ti-au gasit motivul starii tale proaste de sanatate si ca acum te tratezi.Gandeste-te ca daca nu iti faceau analiza poate nu il duceai pe bb cat mai aproape de termen!Si eu stiu ca nu grav,ter vor monitoriza pe durata travaliului si daca dureaza mult,trebuie sa ti se administreze oxitocina ca sa iti declanseze nasterea!Parca AC-Andreeaa avut asa ceva si ea ne-a zis ce stiu eu!Asa ca o poti intreba pe ea!Mie nu mi-au facut analiza pt streptoccul B si daca aveam????Aici nu se face la gravide!
Adriana-mersi pt felicitarile pt caderea buricutzului!Dar noi am facut prima baie din maternitate!Azi o vom face pe a4a,prima fara buricutz anexa
Pe noi asa ne-au invatat la baita chiar cu cordonul on!Tu cu Aidan ai asteptat pana dupa ce i-a cazut sa faceti baitz?Si la noi mai intai o sa poarte sotul marsupiul,apoi cand merg in Ro,cred ca o sa-l port si eu!
MonaI -Felicitari si multi pupici fetelor!Sa iti traiasca Sara si sa iti refaci repede!
Felicitari si Tiei pt nastera bebelusului ei!
OanaC-eu nu am avut sfarcurile iritate deloc!Adevarul e ca am avut miraculosul Garmastan trimis din Ro si m-am dat din spital dupa fiecare alaptare!Si de fiecare data cand simteam ca e incomod(nu astepta niciodata sa te doara-alaptatul corect nu doare,aureola e si ea in mare parte in guritza bb)ii scot tatzica din guritza(cu degetul mic arcuit ca un cleste ca altfel doare si bb nu ii va da drumul fara sa tina cu gingiile si atunci iti faci rani) si i-o dau sa o tina bine!
Multumesc mult Andy si va asteptam sa veniti din urma!
Ioana-e pacat sa nu iesiti afara,hai curaj
!Noi deja ieri am tras a4a plimbarica si ce ne mai place!Am venit aseara la 9 acasica si am papat si ne-am trezit doar de 3 ori noaptea asta si am papat si bine!
Eu am inceput sa iau preventiv Bonnisan-e anticolici printre altele-sper sa previn coliicii cu el!Prima data mi-am pus in suc de mure-ce gust nasol a avut de marar si de muraturi!Tavi zice sa-l pun in mancare
!L-am luat apoi cu putina apa-merge!
frumoasei BIBI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_phohos
Si la noi e obligatoriu sa ai scaunel-cosulet de masina altfel te amendeaza politia!Nu avem voie fara in masina,in nici un caz marsupiu!Scaunelul nostru se ataseaza la carucior si se face londou,e pana la 6-6,5kg.