Mamici de iulie-august 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 13
mamini spune:
mi-au plecat musafirii si tare am obosit, desi n-am facut mai nimic, face iubi saracul tot dar si sa stau in fotoliu e greu...
noi cu scoica de masina nu avem de ales, e obligatoriu. si i-am luat si marsupiu si bouncer si carut si toata lumea foloseste aici si copilasii lor n-au nimic, de ce sa ne facem atitea probleme? in fond la mine in brate sta mai bine decit intr-o chestie care sprijina simetric?
M
blackpanterro spune:
Oana, am avut rani numai cateva zile la inceput,am folosit Lansinoh dar nu a fost prea bun si in schimb imi puneam lapte de la san pe sfarcuri si umblam cu ele la aer :).Ranile au trecut foarte repede, alaptam la fiecare 30min.Aidan le-a facut si tot el le-a vindecat ;)
Marsupiul este de tip rucsac si numai sotul il poarta - hihi, mi-a spus ca eu l-am carat pe Aidan 9 luni, acum e timpul lui :)
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
blackpanterro spune:
Kulta, uite informatii despre Streptococul B, sper sa te mai linisteasca:
http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/prenatalhealth/1647.html
Adriana si bebe Aidan(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
KULTA spune:
Va multumesc pentru incurajari si pentru sfaturi.
Katink, am citit despre SB si pe de o parte m-am linistit dar pe de alta parte....exista ceva riscuri, chiar daca sunt minore.
Trebuie doar sa il tin pe bb in burtik pina la 38 sapt. macar, apoi sa am grija daca se rup membranele sau daca am semne de incepere a travaliului sa merg imediat la spital pentru ca tratamentul cu antibiotic intravenos, respectiv penicilina sa fie inceput cu cel putin 4 ore inainte de expulzie.Problema ca sunt la a doua sarcina si probabil ca travaliul n-o sa dureze, mi-e frica sa nu nasc inainte de a primi suficient antibiotic, mi-e frica, ca n-am sa recunosc adevaratul travaliu(la prima sarcina a fost clar, mi s-au rupt membranele cu 14 ore inainte de expulzie), mi-e frica sa nu fac febra, mie fricaaaa..........de nu mai pot.
Doamne ajuta.
Mamini, nu stiu ce sa zic, poate ar trebui sa ceri testul.
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
irinabungau spune:
Adriana, ce scump este sotul tau!!!!!!!!
Kulta
sper ca te-ai mai linistit!!!
E tare liniste, merg si eu la nani ca am o pozitie tare incomoda acum ca am mutat biroul.
Noapte buna fetele, pe maine dimineatza!!!
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Kulta, o sa intreb, dar stii cum e.poate ma duc sa il fac la privat.
nu te mai agita, fiindca oricum nu poti face nimic mai mult. gindeste-te, ce bine ca ti-au facut testul, fiindca aici am senzatia ca nu il fac de rutina-la Danutza ti l-au facut? macar, fiind a doua oara o sa recunosti imediat semnele si o sa ajungi la timp. si o sa fie bine. nu ai ce face, concret. decit sa iei tratamentul, sa stai cuminte sa stea Sebi acolo si sa fii pe faza, sa te duci imediat cind incepe "bilciul".
hai pupicei si fii cuminte,
M
Simonaci79 spune:
Mamini- multumesc mult!
Anis, da, m-am hotarat pana la urma la cezariana! Mi se pare mai sigur si am si niste problemute si e mai bine asa!
Deny- daca era cu o luna mai mare deja nasteai! Eu stiu sigur cand a fost la mine pt ca era super asteptat si facusem testul si cu o luna in urma, si tot pare de 41 de sapt din ce zice dr! Iar UM pe 24 oct e exact ca la mine! Si eu tot 24 oct am, deci azi ai 38 sapt implinite! Felicitari! (eu nasc vineri, tu???
) Nu conteaza ce zice eco de marime ca daca era asa nasteam deja de o sapt-doua! Iti tin pumnii!
Monica_Elena- nu stiu daca te mai prind acasa-distractie placuta oricum!
Oriadam - nu cred ca e o regula! Eu le-am spalat acum o sapt si nasc sapt viit. Dar fiecare le-a spalat in functie de cum a putut sau avut unde sa le puna! Eu cred ca imp e ca dupa ce le speli sa nu ajunga praful la ele si sa nu mai pui mana pe ele toata ziua. Ca de fapt le spalam pt microbii din magazin. Nu stiu, dar asta e parerea mea! Cred ca ok sa le speli pe la inc lui aug ca sa fii sigura!
Irina- multumesc mult!
Da, mai este asa de putin! Abia astept! Pe 23 iulie incepe leul, deci a 2-a zi!
Ioana - eu i-am luat carucior si scaun de masina vom primi unul nou, dar pt inceput cred ca-l voi plimba in cosuletul pe care i l-am luat si de care sunt f mandra! (e cu salteluta ca la patut) Am poza cu cosul in patul lui bebe, pus in picioare daca vrei sa-l vezi.![]()
Kulta- of draga de tine! Nu se mai termina odata problemele tale! Mi-as dori sa te putem ajuta si noi sa treci peste! Eu de pilda nu mi-am facut analiza asta. Dr meu nu a zis nimic de ea, el im da numai analizele strict necesare dupa parerea mea (e drept si ca eu voi naste prin cezariana si nu trece pe acolo) Dar din ce am citit eu , analiza asta se mai face si direct la spital si se nasc copilasii fara probleme (iti pune antibiotic in perfuzie pe toata durata travaliului) si fara tratament prealabil. Bine ca l-ai descoperit de acum si ca poti face tratamentul pana atunci si poate si scapi! Treci tu si peste asta, dar sa stii ca psihicul e f imp! Tb sa fii tare si sa gandesti pozitiv: O sa ma fac bine pana nasc! Asa sa-ti spui tot timpul, si vei vedea ca va fi bine! Iti tin pumnii si sunt alaturi de tine!

Adriana- multumim pt incurajari! Abia astept sa ajungem si noi la baite si plimbari! Mai e atat de putin! Si chiar e dragut sotul tau cu marsupiul! Si al meu s-a oferit sa-l care el o perioada! Cred ca nici nu se va dezlipi de el. Nici nu va pot descrie cum a reactionat azi la dr cand a auzit ca vineri il vede pe bebe si luni il aduca acasa!
Ella- nu mai fii suparata! Imi pare rau ca nu e chiar asa cum v-ati propus voi, dar bine ca ai rezolvat macar pt o per de timp cu calc. La noua casa nu puteti pune net? Asteptam vesti cat de des poti tu sa vii sa vb cu noi!
Monai- felicitari! Sa traiasca Sara si sa fie o fetita cuminte si sanatoasa! Felicitari proaspetilor parinti! Refacere rapida!

Zina- si eu as fi vrut sa tratez, dar nu am cum! Din pacate dr pleaca sb dim si vreau ca macar cateva ore sa ma aiba sub supraveghere dupa ce nasc! Dar va fi racusor ca mine (o sa ne batem in clesti
) nascut la 3 zile distanta! (eu sunt nascuta pe 19 iulie si el va fi pe 22). Daca mai sta baiatul cuminte pana vineri, ceea ce doresc si eu f tare!
Oana- felicitari si tie pt buricutz! Este scumpa rau Eva ta! Am si uitat ca ne-ai povestit ca adoarme in masina! Eu pt muzica i-am luat un radio pe care-l voi pune langa patut sa se obisnuiasca bebe cu zgomotul, sa nu se trezeasca la cea mai mica miscare!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simona
(inca)si Mario 38s