Eu am reusit sa slabesc mai demult 10 kg cu montignac, care e practic regimul disociat. Acum am reinceput dieta pe care am lasat-o balta in timpul sarcinii (rezutatul fiind ca m-am ingrasat 30 de kg). Deci de la 1 ianuarie am urmat regimul disociat pentru a scapa de cele 20 de kg, caci 10 fusesera copil+apa etc. Am reusit pana azi sa scap de 4 kg si sper s-o tin tot asa. Dar eu am renuntat total la dulciuri si fainoase, doar Santos si alte produse dietetice mai mananc pentru dulce (si multe fructe confiate).
Pentru cine e interesat de dieta Momtignac, o gasiti aici http://www.freewebs.com/spiderutza/dietamontignac.htm
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
Am inceput cura de 2 zile si am incredere in ea sper sa si mearga.Va pup.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
hop si eu...
intentiile bune ajung la cosu de gunoi uneori :)), eu azi am plecat sa cumpar stepper, unu mai aveau si ala defect in metro. Deci inapoi acasa cu coada-ntre picioare
eu va zic, sunt gurmanda, am 64 de kg, 162 cm, 32 de ani, mamica de 18 luni si n-am mai vazut cantarul la 56 de kg (la greutatea asta vreau sa revin) din anul 2004
nu fac decat sport administrativ-gospodaresc si merg pe jos cu puiutul, in rest cum am zis, fandari cu mopul prin bucatarie, pe hol, smotru prin casa, ridicari de plase din piata si rontait viteza
disociatul imi da ameteli mie....de ce oare? si palpitatii si ma ia cu atacuri de panica. Am tinut o luna, am slabit 4 kg si am renuntat la acest stil din motivele enumerate :(( N-aveam probleme cu tensiunea