cum am slabit 7 kg in 7 sapt.---> 10 kg in 3 luni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si inca ceva la cele spuse de April:
niciodata nu mananc pana ma satur, ultima masa e cel tarziu la ora 7 si e foarte usoara.
am mers mult pe jos cu bebe la plimbare.

multa bafta la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Pe la mijlocul lunii aug. s-au facut 3 luni de cand am inceput dieta.
Am reusit sa dau jos 10 kg in 3 luni, iar de atunci (15 aug), adica de 2 luni nu am mai luat in greutate si dar nici nu am mai dat jos. Eu sunt acum multumita, sper sa ma mentin (165 cm...52 kg).
va mai tin eu la curent.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna!

Si eu maninc putin si des, iar disociat tin pe mese...cit pot...Asa, disociat pe zile nu am incercat. Mi se pare mai bine organism sa slabesti mincind variat...nu sa o tii zile pe acelasi aliment. Secretul consta in combinarea alimentelor. Am dat si eu jos 8 kg pina acum, intr-un interval mai larg...de prin aprilie...dar acum nu mai pun...ma mentin daca nu tin dieta...Am avut o fluctuatie de kg cind am fost la mare, unde am luat cite o la fiecare masa...ca as fi avut acum 10 kg date jos. Le recuperez eu. Sunt convinsa acum ca dieta pe care merg, putin si des, cit mai disociat, da rezultate...(Amanunte la subiectul deschis de mine...daca vreti sa le cititi).

Felicitari pentru kg slabite tuturor!

E minunat ca ne sustinem asa!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

va felicit pe toate pe vointa de care dati dovada si mai ales ca aveti si rezultate bune.
inainte de a ramane insarcinata aveam 47 de kilograme, la 165 de cm, in timpul sarcinii am pus 27 de kilograme, aratam urias de mare , dupa ce am nascut am scazut la 57 fr kilograme, dar puteam sta si in cap si tot nu reuseam sa fac acul cantarului sa se miste mai spre stanga ... am tot incercat fel de fel de diete, am baut lichide, mi-am cumparat si tampeniile alea de centuri, m-am apucat de sport, dar, nascand prin cezariana, nu imi era prea usor, am baut ceaiuri diuretice, apa calda pe stomacul gol si tot nimic ... deja incepusem sa ma vad pe vecie grasuta ... mai ales ca al meu sot mai si radea de mine ... apoi, fara nici un fel de regim, am slabit 2 kilograme, cam intr-o luna, eu pun asta pe seama faptului ca se apropia plecarea in canada si deja eram super stressata, iar in primele luni de canada am reusit sa ajung la 49 de kilograme ...
multa bafta si rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Deci stresul sa fie solutia?

De aia nu slabesc acum ca nu sunt stresata??

De fapt ai dreptate, am avut perioade in viata cand eram slaba slaba pe fond de stress..nu intra mancarea in mine ioc.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Sa vedem daca am inteles.
Deci, avem voie carnitza, dar nu cu cartofi sau cu paine. .
Banuiesc ca, cartofii fierti sau la cuptor. Nu prajiti, nu?
Painea, scoasa cam de tot din meniu.
Dulciurele deloc.
Sucuri deloc.

Oua avem voie?

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Eu nu pot deloc sa inteleg care sunt proteine,fibre si altele cum se mai numesc ele.As vrea si eu sa incerc sa vad daca slabesc.Si ca si ANCA intreb daca avem voie oua,mezeluri,ar mai fi dar nu-mi vine in minte.Si inca ceva carnea o putem manca prajita sau la gratar sau numai fiarta?AA si pastele cu ce le mananci?Goale sau doar cu sos fara carne?Da-ti va rog cateva exemple ce meniuri ca nu ma pricep de loc.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

se mananca doar un singur produs la o masa.
uite cum am tinut eu 3 luni:
dimineata sana cu covrig, apoi cafea
la ora 12 snitel gol sau telemea cu rosii sau branza de vaci fara nimic(eu am tinut in mai-aug)
la ora 5 o ciorbita sau supa (fara paine)
seara de ex. o cana de lapte gol sau un ou sau ce aveam prin casa.

Aveam 4 mese si nu mancam paine aproape deloc, cu exceptia cand mancam oua sau vinete, si atunci doar neagra.

Eu paste nu am mancat.
Nu am amestecat carnea cu cartofii sau cu orezul.
Am mancat sau carne sau cartofi la o masa. Intr-o zi mancam de toate tipurile (proteine, glucide) dar nu combinate la aceeasi masa.
Sport ioc.
Fara bere!

Cam asta ar fi. Mie mi se pare simplu de tot, manci ce vrei dar nu doua alimente combinate la aceeasi masa.
Daca mai sunt intrebari cu multa placere.
1 kg pe sapt am dat jos.
Si acum , la 6 luni dupa terminarea dietei am ramas tot la 52 kg cum aveam in aug. la incheierea celor 3 luni.

puiutzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

April

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Uite, eu am o intrebare: mamaligutza cu branzica dietetica si smantanica 12% e permisa?

Nu dati cu rosii

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput