cum am slabit 7 kg in 7 sapt.---> 10 kg in 3 luni
M-am gandit ca poate o sa fie de folos si altora.
Dupa multe cure de slabire esuate sau nici macar duse la capat am obtinut si eu o satisfactie prin faptul ca am dat jos fara mari probleme 7 kg.
Pentru inceput am scos painea aproape total (mai folosesc neagra sau graham).
Disocierea alimentelor s-a dovedit a fi pt mine f benefica.
N-am amestecat painea cu carnea, cartofii cu carnea, in general nu am amestecat proteine cu zaharuri sau paste.
Am scos dulciurile aproape total (cate putina cioco mai gust)
Am folosit si un gel anticelulitic.
Am mancat aproape orice dar nu le-am amestecat.
4 mese pe zi.
primele 2 sapt au fost mai grele, pana am vazut primul rezultat 2 kg.
apoi in fiecare sapt am dat jos cate 1 kg. asa ca in 7 sapt am scapat de 7 kg.
de la 62 kg (165 cm inaltime) am ajuns la 55 kg.
Adevarul e ca m-am cam obisnuit cu acest stil de alimentatie si acum nu mi-e greu. As vrea sa devina un mod de viata.
Am luat calciu efervescent 2 cutii pt ca ma simteam putin slabita.
sper sa va folosesca si voua.
Antonela &
Andrada
Raspunsuri
mygirl spune:
Antonela, felicitari!!! Sport nu ai facut deloc? Si eu as vrea sa slabesc...macar 7. In timpul sarcinii am luat 30kg si mai am cam 15. Dar ma multumesc si cu 7 minus, ca la 60 kg si 1,65 inaltime nu aratam chiar rau. Eu acum alaptez si pentru ca nu am voie prea multe cruditati cam scap la dulciuri.
Dar trebuie sa am ambitie, ca Alexandra sa aiba o mamica dragutza...o sa tin seama de sfaturie tale, tks.
Stiu ca fiecare organism are propriul lui ritm, poate nu in 7 saptamani, poate mai incet, dar sigur...
Oana,
de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze
Nicola Andrei spune:
April ceea ce zici tu pare de folos si merci de idee. O sa o urmez dupa ce reusesc sa slabesc kilogramele care le am de dat jos ( acum eu sunt cam obeza la 111.3 kg)
Insa ceea ce zici tu pare bun de urmat dupa ce slabesc putin, asa ca stil de viata. Multumesc ca ne-ai spus si noua, fiindca citisem depsre asta si nu prea zicea ca si slabesti, decit ca iti mentii greutatea mai mult. Vestea ta suna deci si mai bine si mai promitator.
Felicitari pentru kilogramele pierdute!!!
Nikki
<< Nothing tastes as good as being thin feels >>
clyo spune:
exact asa am slabit si eu tot 7 kg.
este o metoda slabire / mentinere super si nici nu te infometezi.
si pentru mine a cam devenit un mod de viata.
multa bafta la slabit
axia spune:
In mare asta este regimul Montignac. Exact astea sunt principiile descrise in carte.
Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
april spune:
sport deloc, ca sunt tare lenesa la sport
acum ma tem sa nu pun la loc, dar deocamdata nu stiu cum sa ma opresc, ca mai mult de inca 2-3 kg nu as vrea sa dau jos.
daca revin la vechiul stil ma tem ca voi pune la loc.
daca merg asa in continuare oare ma opresc din slabit? nu vreau sa ajung in extrema cealalta.
apropo...eu sunt o gurmanda si de aceea imi e tare greu cu curele de slabire.
dar asa cu disocierea e mai usor. doar ca imi cam lipseste painea proaspataaaaaa
Antonela &
Andrada
danat spune:
April, felicitari! Ai putea sa ne dai si noua cateva exemple? Adica ce anume maninci dimineatza, la prinz, seara, daca ai gustari? Lichide bei multe? Chestii de-astea...
Multumim!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
mmc_nd spune:
Foarte interesant subiect. Am si eu o nelamurire - aceste principii ale regimului disociat cum se aplica - la o masa sau pe zi? Adica de exemplu daca dimineata mananc carne:), la pranz n-am voie cartofi? Sau pur si simplu la o masa n-am voie sa mananc impreuna cartofi cu carne?
mmc
april spune:
nu se amesteca carnea cu cartofii la aceeasi masa
poti manca la o masa numai cartofi cu salata si la alta numai carne cu salata.
uite, de ex. eu in fiecare dimineata mananc o sana cu covrig, apoi beau o 
pe la 12 mananc (la serviciu) sau branza de vaci sau telemea cu rosii (sau piept de pui dar fara paine, sau orice dar singur)
acasa, pe la 5 o ciobita dar fara paine iar seara sau ce apuc dar fara paine si neamestecate.
cam astar fi.
eu urasc curele de slabire unde imi spune ce si cand sa mananc. nu pot sa respect pt ca sunt la serviciu si nu-mi pot face X fel de mancare.
asa ca mananc de 4 ori pe zi.
apa beau dar nu f multa ca nu pot. si nu imediat dupa masa, ci la 15 minute.
fructele le mananc INTRE mese, niciodata dupa masa. sau inlocuiesc o masa cu fructe. cateodata ma mai rasfat cu 1-2 bucatele de cioco (o data pe sapt.)
exclus
daca mai vreti detalii sunt pe aici.
Antonela &
Andrada
mmc_nd spune:
April,
Multumesc frumos! Suna chiar bine, am sa incerc si eu. Eu am tinut regimul cu supa de varza si a dat ceva rezultate, ceea ce ma face sa cred ca ar merge bine si un regim cum zici tu.
Slabit placut! 
mmc
clyo spune:
si inca ceva la cele spuse de April:
niciodata nu mananc pana ma satur, ultima masa e cel tarziu la ora 7 si e foarte usoara.
am mers mult pe jos cu bebe la plimbare.
multa bafta la slabit