Mamici din nou aspirante
Raspunsuri - Pagina 14
ruxandra_sb spune:
Buna mamicilor 

,
noi ne-am intors dintr-o saptamana la munte unde am fost pe stop. Asa ca acum ar trebui sa-i dam bataie. Tare mi-as dori sa iasa tauras.
Banuiesc ca pot inca sa fac mofturi ca Matei a venit tac-pac. Dar parca vad ca in curand o sa zic orice, numai sanatos sa fie.
Cumva inca stau relaxata si nu prea. Zic ca daca se prinde bine, iese taur. Daca nu tot e bine. Mai am timp sa slabesc ceva.
Dar tot ma uit pe calendare si socotesc si socotesc...
Tocmai in week-end-ul bun o sa fiu plecata cu job-ul. Dar cum se pare ca va fi tot la munte, iar sotul drag va fi prin imprejurimi => o sa-l chem sa-mi tina noaptea de urat..
Asta daca se indura firma sa ne ia single-uri.![]()
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
sim spune:
Irinel, lasa ca intr-o saptamana ne punem noi pe roate. Si dupa aia sa vezi ce spor o sa avem! 
Sincera sa fiu, dupa un an de asteptari am inceput sa gandesc asa cum n-am facut-o niciodata pana acum: fiecare sut in fund e un sut inainte. Iartata sa-mi fie exprimarea, dar in fiecare luna cand ma trezesc cu invadatorii, in loc de a 2-a liniuta pe test asa imi vine sa ma imbufnez de parca am picat cine stie ce examen. Mormai o vreme si apoi incep sa fac iar calcule pentru perioada care incepe. De venit, tot tre sa vina
...
Marea mea grija era nu atat sa fie copilasii de varste apropiate (uneori e mai bine sa fie cativa anisori diferenta ca sa mai ai 2 manute de ajutor), ci sa nu ajung la 35 de ani. Am tot auzit de problemele care apar la gravidute dupa varsta asta. Dar de cand ma plimb pe DC am prins curaj, vazand cate mamici au primul bebel la varste mai mari de atat.
Totul e sa nu ne pierdem speranta! 
Kitty si eu am avut-o pe Ruxi din a 3a incercare, dar Bb2 se lasa rugat cam de un an deja, iar probleme medicale nu par sa fie. Bine, bine, in afara de stress...![]()
Michial, of, ce de probleme!
Iti doresc sa fie repede repejor cu ochisori si sa uiti prin cate ai trecut! 
Mami Simona si printesa Ruxi 
geliza spune:
buna fetelor...mie mi s-au terminat uratii, dar problema e ca vom pleca in concediu in state si in canada...si mergem si cu Mara...si in perioada fertila...cam nasol ca vom fi "la rude" si cu copilul in camera, dar vedem...ne-om descurca noi cumva
Va urez un weekend placut si ...fructuos...
ne mai auzim si luni...daca n-or fi probleme tehnice...
Eliza si Mara (24.01.2002)
Anina_n spune:
Michial, bine ai venit !
Poate vei fi si prima
dintre noi ! ![]()
De luni incep acele zile grele de asteptari si pt. mine. Pana atunci, fiind singurei acasa, putem lucra in voie la bb2.
Ieri mi-a iesit super pozitiv testul de ovulatie. Sper sa ajung sa fac si un test de sarcina pozitiv. ![]()
Succes la prestat si sa gasiti timp si loc, caci vorba aceea, "Nu se stie de unde sare iepurele ! ". ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Mia. spune:
Tocmai am iesit de la subiectul"Mamici de aprilie 2006"si intru aici,pt ca ieri am pierdut o sarcina la doua luni...Dar raminem optimisti,incercam sa vedem partea buna a problemei:putea fi mai tirziu si ar fi fost mai traumatizant sau pt ca organismul stie mai bine ce face cind reactioneaza asa(poate ca nu era sarcina buna)...
Mai am un baietel de 3 ani si jumate!Vrem o fetita!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Irinel spune:
Michial, Mia, bun venit. Imi pare tare rau cand aud asa probleme. Dar curaj, luna asta poate e luna cea mare si bebe trebuie sa ne gaseasca zambind :-)
Simona stresul asta afurisit... Asa fac si eu, ma imbufnez si pe urma zis, Dumnezeu a fost asa bunb cu mine si m-a lasat sa simt cum e sa fii mamica, si atunci de ce sa fiu nerecunoscatoare? Ma rog sa ma mai lase o data macar. Deja ma simt bine, antibioticul si-a facut efectul, maine ma duc la control si o sa aflu ce a fost, daca mi-o spune ca doctorii pe aici sunt tare laconici.
Ruxandra, spor la treaba, ce frumos imbini placutul cu utilul ;-)
Anina spor la treaba si tie, eu acum sunt in asteptare sa vad de vin sau nu, da cu infectia asta urinara nu mai stiu...
Eliza in vacanta sunteti mai relaxati, daca ar dormi fetita in alta camera...Vacanta placuta, lasa ca si de n-o fi luna asta, trageti tare luna viitoare.
Pupici la toate si multi bebici sa apara pe la noi prin grupa
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si
Daniel (28 Mai 2004)