Mamici din nou aspirante
Raspunsuri - Pagina 13
prettysunshine spune:
Fetelor,acum am vazut si eu subiectul,ma inscriu si eu pe lista,sunt mamica de baietel de 8 ani,care incepe acusica clasa a doua si tot incerc sa-i fac o surioara,dar nu-mi prea iese.Am tot felul de probleme si-mi cam lipseste si suportul sotului,care are deja baiatul dorit,asa ca el nu prea-si da silinta,zice ca asa cum l-am facut pe primul o sa-l facem si pe-al doilea.La voi cum e,isi doresc sotii vostri al doilea copil tot asa de mult cum si l-au dorit si pe primul?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
am bagat un pic nasu pe aici sa vad ce mai faceti, ce noutati.
salut din inima noile mamici aspirante si le doresc rapid inca un bebic !
eu AMR 10 zile pana la Sovata, nu mai am rabdare, multe pe cap de rezolvat pana atunci.
va pup cu mult drag pe toate si spor la facut bebici ! 
sim spune:
Irinel, draguta de tine, imi dau seama ce-i in sufletul tau. La mine este a 3a oara cand o patesc, desi am luat de fiecare data antibiotic, iar intr-o vreme chiar Urovaxon (mi-a spus doctorita ca este un soi de vaccin). Am intrebat vreo 4 medici pana acum care sa fie explicatia, pentru ca dincolo de stressul ca sunt bolnava, imi da si planurile de bebe 2 peste cap. Toti mi-au zis acelasi lucru ca o constipatie poate ajuta microbii sa traverseze peretele intestinului si sa-si faca de cap asa cum se intampla cu noi acum. In plus, noi femeile se pare ca suntem mult mai expuse la astfel de boli.
Ar fi bine sa duci proba pentru o urocultura sa vada care sunt microbeii care au declansat la tine infectia si sa afle la ce sunt cel mai sensibili. Eu asa am facut. Sanatate multa! 
Rosa bun venit si sa ti se intample minunea cat mai curand!
Si sotul meu spune ca va veni si al doilea asa cum a venit si primul, si are un aer mult mai relaxat decat mine, insa cand e de munca...pai muncim
ca si el isi doreste mult fratioara pentru Ruxi.
Mami Simona si printesa Ruxi 
geliza spune:
Biscu, bine ai venit...mie mi-au trebuit trei ani sa-mi conving sotul ca ar fi bine si ca ar fi timpul sa mai avem un bb...eu mi-as fi dorit sa fie diferenta mai mica intre ei, dar....greu e cu barbatii astia....
acum prestam, ce sa zic...in fiecare luna tot sper, dar ....inclin sa cred ca prima sarcina s-a prins f repede ca era in a 2 luna de dupa anticonceptionale....iar acum am asteptat sa treaca 3 luni...si de atunci au trecut vreo 7...........
Eliza si Mara (24.01.2002)
biscu spune:
Multumesc de primire!
Desi sunt inca "nori" in privintza celui de-al doilea bb, eu tot sper sa iasa soarele. Si eu as vrea sa fie diferenta nu prea mare intre copii. Uf, e tare greu. Acuma mi-e si frica sa mai aduc subiectul in discutie ca sa nu fie un raspuns negativ
. Deocamdata fac doar aluzii. O gramada de prietene si cunostiinte sunt acum insarcinate cu al doilea bb si noi am fost printre primii cu primul. Asa ma bucur pentru ele si tare imi doresc si eu
nr2. Si timpul trece.
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Multumesc pt. primire ! 
Nici eu nu-l vad pe sot prea entuziasmat pt. bb 2, mai ales ca a durat foarte mult pana sa se lase convins sa trecem la treaba. El de fiecare data spune ca bb este deja acolo unde trebuie.
Numai eu ma framant, de parca ar fi primul copilas.
Dar, cum mai scria cineva, ma simt neimplinita fara 2 copilasi. Simt ca am atata dragoste de daruit, incat nu ma las pana nu-mi voi implini si acest vis.
Sunt in ziua 10 CM, in weekend am ovulatia si sper sa nu ne disturbe nimeni si nimic. ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
prettysunshine spune:
Multumesc pentru primire.Ma mai linistesc cand vad ca mai sunt si alti barbati ca al meu,atunci inseamna ca nu e totul pierdut,mie mi-e tare greu sa ma impac cu gandul ca el nu-si doreste al doilea copil la fel de mult ca mine.Problema cea mai mare e ca n-am reusit sa raman insarcinata.Am uter fibromatos si mi s-a spus ca din cauza asta.Acum 2 saptamani am fost la un alt medic care mi-a spus ca am polipi si din cauza asta nu puteam ramane insarcinata.Asa ca mi-a facut chiuretaj,a scos polipii,apoi mi-am cauterizat si o rana de pe col,asa ca acum urmeaza o pauza de 6 saptamani,in care n-avem voie sa prestam,asa ca bebe2 trebuie sa mai astepte putintel,nu prea mult,sper.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
Irinel spune:
Buna fetele!
Intru si eu putintel.
Simona am dus si eu sambata proba de urocultura dar abia sambata primesc rezultatul, intre timp iau antibiotice ce sa fac... Sanatate multa si tie!
Rosa si Bisc bine ati venit! Sotul meu vrea 2 copii, eu mai multi, oricum nu a fost greu de convins, numai ca e mult mai calm decat mine, asa a fost si la primul copil. Rade de mine cand vede ce dezamagita sunt fiecare luna si cat ma agit.
Sorina, vacanta placuta, mai e putin...Cum merge cu relaxarea?
Cornelia nu mai zici nimic? Ai fost la doctor?
Nina spor la treaba! :-))
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si
Daniel (28 Mai 2004)
Kitty spune:
Am sperat, dar azi sperantele mele s-au dus!
Acum sa nu fiu chiar asa de disperata ca e doar prima luna in care am incercat, dar cu Raul am ramas din prima luna, iar acum credeam ca va fi la fel! Se pare ca nu!
Spor la treaba!![]()
michial spune:
buna fetelor!
Ma inscriu shi eu pe lista voastra; am un baietzel de 5 ani shi 3 luni shi ne mai dorim un bebe.
Era cat peaci sa-l avem, dar duap ce ramaseram gravizi din prima luna ne treziram ca e extrauterina- asta pe 30 iunie cand am facut operatie laparoscopica shi am pierdut shi trompa stanga.
Pe 8.08 adica luni am facut histeroscopie la Giulesti shi a reieshit ca suntem bine shi trompa dreapta e curata;la sfatul medicilor ne-am pus imediat pe prestat shi acum ashteptam rezultatul.
Cred ca barbatii sunt in general cam rasfatati;shi al meu s-a codit pana sa se hotarasca ca vrea .
Bafta la bebe2.Va pup.