Timisoara (13)
Raspunsuri - Pagina 5
Albi` spune:
Ciao fete mumoase
Ce mai ziceti?
Io n-am o dispozitie deosebita deci astept sa ma inveseliti voi
Ana, mai povestim noi, da' nu deseara, ca o sa fiu plecata si n-o sa am net. Maine seara insa o sa fiu pe baricade
Giova, ti-am zis doar ca iti sta bine cu bb in brate
Alexa, las' ca e bine ca e cald si frumos! La mine pb mare e cand is norii f. jos... imi bubuie capul de la presiunea aia aiurea
Fetelor, voua va merge Yahoo Messenger? Eu nu pot nicicum sa ma loghez in el, deja nu mai am rabdare... nu mai stiu ce sa fac... Cred ca am sa il dezinstalez si apoi sa il reinstalez
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
Albi` spune:
Da, dupa cum spuneam, dupa reinstalare e ok si dl YM
Giova spune:
Si eu am avut probleme cu messengerul ALBI.
imi mergeau alte site-uri, numai mess. nu.
Acum si-a revenit.
poze
gio si bb 14+
Doris-Alina spune:
Fetelor, mie mi-e rau de la caldura.
Avem in birou aer conditionat, dar am doua pupeze, care nu-l suporta, si pentru ele, trebuie sa induram noi...
La 3 merg la dentist, va fi naspa...
Saptamana asta voi sta mai mult la mama, ca renoveaza bucataria, zugravit, faianta , gresie noua, spart debara, mobila noua, geam termopan, etc....
Deci, nu avem unde gati, noroc, ca am cheile de la o vecina care e in America, si ne-am mutat acolo, pe Ines o voi culca la paranz acolo, ca la noi, bat aia infernal, deci, ne vom auzi mai rar, saptamana asta, mai mult seara, cand ajung la mine acasa...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
gabirus spune:
Pai da mai fetili, ma pacaleste golanul asta. Oricum sta cat vrea si iasa cand are chef, ce pot eu sa fac?
Doris, spor la treaba!
Ana, nu te mai enerva, ca degeaba. Sunt anumite zile cand parca tot universul te saboteaza si orice faci iese de-andoaselea. Respira adanc
Si mie mi-a mers f prost messengerul azi; cred ca au ei ceva bube ...
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 36+ sapt.
POZE
Giova spune:
Noi nu avem aer conditionat la birou si murim de cald.
Cel putin eu, abia mai suport caldura.
DORIS spor la treaba!!!
Plec si eu putin ca am pauza de masa.revin dupa ora 14.
poze
gio si bb 14+
Albi` spune:
Hmmmm... dispar cateva ore si voi lasati topicul sa ajunga pe pagina a doua... pai se poate asa ceva?!?!
Eu o sa lipsesc pana maine dupa-masa - seara, asa ca va urez spor la munca si la scris aici, la topicul timisorencelor
danitin spune:
Ciao fetele! Acum am prins si eu putin timp de stat pe net si am venit sa vad ce mai faceti. Pe unde va petreceti concediul si cu ce va mai distrati? A propos, propunere de titlu: Ciao, Timisoara ca si asa se mira toti miticii si alte natii cand aud de salutul cu Ciao.