FIV 38
Raspunsuri - Pagina 4
anemona spune:
Multumesc, Moni, ca ai corectat tu eroarea, am vrut sa spun ca temperatura NU trebuie sa fie peste 24 de grade. Am corectat si mai sus. Adica se tin la rece, fetelor ! Iar acasa la frigider.
cristinici spune:
fetele care au reusit cu Fiv si au bebe la burtica, mergeti la serviciu sau stati acasa cumintele??????????????
cristinici
saftoiu_gina spune:
[/font=Arial Bla[font=Arial Black][Vreau sa va intreb si eu ceva...ce inseamna FSH- eu l-am avut cam mare cind am facut analizele.Vreau sa merg sa-mi fac testele de papanicolau si clamydia sa le am ptr. viitor ca prevad ca o sa mai repet acesta experienta FIV.Aveti grija de voi cele si celelalte cu bebei iubitii si pretuitii f. mult
iliuta spune:
Monica, nu reusesc, imi zice ca tre' sa ma inscriu.Nu inteleg nimic.Sa-mi fac o adresa de yahoo, dar eu o am deja si m-am inregistrat cu ea.Nu inteleg........
Fetele, m-am programat pe 25 august la Tm. la dc.Ion Munteanu.Deja am emotii.Imi voi face numai analizele acum, apoi voi reveni in iarna pt.Fiv.Sper sa fie totul bine.Mai am un piccc.
Va pup si bafta tuturor.
Mihaela
asia spune:
Ptr.Gianni
Iti multumesc din tot sufletul!!!! Miine dau fuga la farmacie sa-l cumpar.
Esti sigura ca nu am nevoie de reteta?
Multumesc inca odata!!!!
Monica-Elena spune:
Mihaela i-a vezi daca acuma merge.
Cristinici eu am stat acasa 9 luni in medical si pana la 4 luni cand a miscat bebe si am facut cerclajul am stat numai in pat. Sidupa 4 luni nu pot spune ca am zburdat am mai iesit dar cu masura si mai mult in pat la odihna.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in
sticlute mici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
anis spune:
cristinici, eu pana la 4 luni am stat f cumintica, dupa care usurel usurel mi-am facut curaj si am incercat sa am o atitudine "de sarcina absolut normala"...si am inceput sa am o activitate normala, gen condus, iesit la cumparaturi,plimbari etc....de lucrat am lucrat mai mult indirect,coordonand de la distanta activitatea.
Si oricum, toate astea le faci sau nu in functie de cum evoleaza sarcina.
Monica-ELENA...pupici si da-i si un mare pupik lui ginere-miu.O sa te sun iarasi la telf...am fost la dr si am stabilit cu nasterea...asa ca am intrebariiiiiii
AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
saftoiu_gina spune:
Imi cer scuze ptr. greselile pe care le tiparesc ,incerc sa invat in fiecare zi cate ceva.
Cit costa Menogonul in Ungaria? Diphereline exista? El cat costa?
nicole74 spune:
Cristinici, eu dupa FIV, cam la 3 saptamani am inceput munca si mai merg si acum la 33 de saptamani. Si am avut activitati destul de apropiate celor de dinainte. Depinde de fiecare. Eu una daca as fi stat acasa m-as fi stresat f. tare, ca asa sunt eu mai paranoica, insa la munca uitam.
BAFTA MULTA, ANIS!
Pupici Monica Elena pentru Mihnea cel voinic!
Bafta tuturor si incredere!
Nicole 33 saptamani
Gianni spune:
Asia,
SIgur este fara reteta...
Tine-ma la curent daca l-ai gasit , altfel ti-l trimit de aici daca vrei.
Catalina