Ce ni se intampla?
Raspunsuri - Pagina 2
flafi spune:
Ioana iti doresc casa de piatra, sa fii fericita. Incearca sa nu te mai stresezi de asta acum, e o faza o sa treaca, gandeste-te doar la cat de bine te vei distra la nunta, ce frumoasa vei fi tu, ce mandru va arata el ... restul le rezolvati voi dupa incet cu mult drag si multa dragoste.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png
ankalaura spune:
Sa iti spun si eu...
Intai a venit copilul. Stres mare. Distanta. Rutina. Asa credeam, dar nu era asa. Nu ne streasa copilul, cat mai mult prezenta mamei mele, job-uri dificile, timp putin, nimic pentru noi doi... A durat aproape un an.
Dupa asta a venit nunta. Iar stres. Iar rutina... ba chiar cred ca am fost singurul cuplu din lume care in "luna" de miere n-a facut dragoste... Noi eram cu copilul si pampersii dupa noi in "luna" de miere care a durat 3 zile... A mai durat pana sa treaca stresul inca cateva luni.. Agitatie, schimba buletinul, plimba-te pe drumuri ca mereu mai trebuia cate ceva... Din nou multe ore de serviciu, multe ore de treburi in casa....
DAR cand a trecut si asta.... Si imi dau saeama ca poate RUTINA de care se vorbeste nici macar NU EXISTA! depinde de voi sa mentineti flacara vie.
Depinde de tine, ca femeie, poate mai mult decat de el.
Sa nu te temi ca "se intampla CEVA". Nu se intampla nimic. Trageti tare pana la nunta, aranjati totul la fix, distrati-va cat puteti si amintit-va toata viata cate de fericiti sunteti... Apoi, vei vedea ca nu numai ca inca il iubesti, ci ca in fiecare zi il vei iubi din ce in ce mai mult!
Casa de piatra!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
Mi-Ka spune:
Dupa doar 2 luni, nici pe departe nu poate fi vorba de rutina!!! Probabil este numai frica de dinainte... Daca il iubesti sincer si daca el te iubeste, nu are cum sa se instaleze rutina intre voi.Asa ca stai linistita si asteapta sa treaca perioada asta mai nasoala de la sine, fara sa fortezi lucrurile. Si parerea mea este sa nu-i spui si lui temerile tale...ai rabdare ca o sa treaca.
Daca ma uit la data la care ai postat, imi dau seama ca deja te-ai casatorit si ca probabil acum esti in luna de miere. Asa ca iti doresc CASA DE PIATRA, multa fericire si cat mai mult!!!!!!!
Mai bine povesteste-ne cum a fost nunta.
Pusi,pusi!!!
Mi-ka
Mi-Ka spune:
Scuze, am gresit! Dupa matematica mea deja te-am maritat, asa ca te rog sa ne povestesti cum va fi nunta...dupa marele eveniment.
Te pup si sa fii o mireasa frumoasa!
Mi-ka
Mica-mica spune:
CASA DE PIATRA!!!
La fel ca toate fetele, nu cred ca e vorba de rutina.
Cel mai rau este stresul dinaintea nuntii - pregatiri , alergatura, oare va iesii bine, sa fie cea mai frumoasa zii-cea mai frumoasa noapte- cea mai si cel mai...cea mai reusita familie .
Incercati sa faceti o pauza inainte de nunta sa fie mai frumos dupa
Asteptam vesti :)
Multa fericire si dragoste
"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"
numeioana spune:
Ei, si iata ca au sosit si vestile! Va multumesc mult pt incurajari. Ma bucur ca ati avut dreptate, totul a iesit extraordinar, el e un tip extraordinar si formam cel mai fericit cuplu...suntem casatoriti! Si nu imi vine sa cred...ca totul e atat de frumos!!! A trecut perioada mai "rece", iar acum ne bucuram de fiecare clipa impreuna...
Am si poze...sau pozne
Ioana
http://community.webshots/user/numeioana/