Ce ni se intampla?
Am si eu o intrebare...Incerc sa inteleg ce se intampla cu mine. Intr-o saptamana ma casatoresc cu barbatul pe care il iubesc si imi doresc din tot sufletul sa fiu fericita cu el. ne-am mutat impreuna acum vreo 2 luni, stam singuri si la inceput a fost super. De cateva saptamani insa cand facem dragoste nu pot sa mai simt nimic deosebit (asa cum se intampla inainte), nu mai simt nevoia sa fac dragoste cu el, sa il sarut, nu prea mai vorbim. Stresul si pregatirile de nunta ne-au indepartat foarte mult. El e nervos, cred ca nici lui nu-i mai arde de "dulcegarii" si mi-e frica sa nu ne indepartam unul de altul. Grijile astea ne termina si nu mai suntem in stare sa simtim nimic... Mi-e frica sa nu se fi instalat deja "rutina" de care vorbeste toata lumea si mi-e frica sa nu se produca o ruptura. Stiu ca ma iubeste, il iubesc enorm... Oare va trece aceasta perioada nasoala?
Ce ar trebui sa fac? Nu-mi arde de nimic.
Ioana
Raspunsuri
MirelaV spune:
nu lasa monotonia sa intervina intre voi!!! odata cu trecerea timpului, intervine oboseala si atunci esti tentata sa te odihnesti si uiti k mai are si el nevoie de tine!
am cunoscut pe cineva care nascuse de cateva luni la vremea respectiva si mi-a zis ca se ocupa punct fix la fel si de bb si de sot, k au amandoi nevoie de atentia ei..se lasa pe ea..pt ei 2
voi acum sunteti stresati..e frica de nou...cu rabdare treceti si peste asta!
MirelaV
pupicei pe burticei
Lavi spune:
Stai de vorba cu el sincer si deschis, e posibil sa simta si el aceste "sentimente" si undeva e normal, e vorba de vietile care se unesc pe viata, de idea de vesnicie, de frica de esec, de griji, de probleme si de multa dragoste care trebuie sa invinga totul.
In asemenea conditii, e normala atitudinea ta.
Eu m-am casatorit dupa citeva luni si intr-o saptamina ne-am si cununat, spre stupoarea familiei, primele luni ne-am certat ca dracii, dar au trecut anii de atunci si totul e bine.
Sunt grijile necesare, in fond sunteti constienti de ceea ce urmeaza in viata voastra si drept urmare, ca niste oamnei verticali si rationali , reactionezi , ca atare.
Bulta bafta si casatorie de piatra
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
anangel_lexi spune:
Ioana, subscriu la ce a zis MirelaV. Incearca sa schimbi ceva atunci cand faceti dragoste. O lumanare parfumata, o lenjerie sexy, un parfum delicat sau chiar o baie impreuna cu muuulta spuma...pot face multe minuni, crede-ma. Si ia sa vezi cum o sa incepeti amandoi sa vibrati la cea mai mica atingere...iti zice una patita
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Ana68 spune:
CASA DE PIATRA!!!!
Nu e rau sa stati putin de vorba ,sa va explicati un pic toate aceste nedumeriri pe care le aveti.
Dupa ce va trece stresul cu pregatirea va fi mai bine,va veti relaxa...Nu cred ca e inca cazul sa vorbesti despre o rutina....
Numai bine si petrecere frumoasa!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ileana_cata spune:
"Mi-e frica sa nu se fi instalat deja "rutina" de care vorbeste toata lumea ..."
Dupa doua luni rutina???
Orice casnicie trece prin suisuri, coborasuri, perioade plate. Dar rutina apare mult mai tarziu si poate fi combatuta cu mult succes! :)
Mai degraba e stresul cauzat de agitatia dinainte pasului hotarator. In luna de miere va veti regasi cu siguranta!
Casa de piatra, plina de bucurii si noroc, si copilasi draguti, sanatosi si ...suficient de cumintei!
andreoti spune:
Eu cred ca nu-i monotonie,pur si simplu e apropierea de acest moment "casatorie".Fara sa vrem semnarea unui act,chiar daca e doar o hartie,ne da oarecum niste emotii,si atunci pe ultima suta de metri am vrea ca cel de langa noi sa fie exact cum ni l-am visat ,pt a avea certitudinea ca ceea ce facem nu e o gresala.O sa vina luna de miere si o sa vezi totul o sa fie OK.
CASA DE PIATRA si sa ne aduci si noua din tortul miresei(sau macar poze cu el si cu voi doi)
vivi.chiriac spune:
Salut,eu sint curioasa cum te vei simti dupa casatorie....Uneori nu este doar o stare de stres inainte de...poate fi un semn.Casa de piatra si nervi de otel...
spic de grau spune:
Si eu cred ca e stressul "de dinainte".
Tin minte ca aveam momente, cu cateva zile inainte de evenimet in care ma intrebam: "oare e sigur EL"..si apoi ma gandeam ce as simti daca l-as pierde, si imi dadeam seama ca sigur e EL.
Sunt stresuri, zic eu normale. Iti legi viata de el, te gandesti ca va fi ptr totdeauna..si ti se face frica. Din cauza asta gandesc ca te blochezi si nu te mai poti bucura.
Nunta cand este?
Incercati putina abstinenta pana atunci (puteti?), iar in luna de miere sigur nu veti mai avea probleme d-astea!
Hai nunta frumoasa, Casa de Piatra si copii beton!
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
numeioana spune:
mai sunt 3 zile pana la nunta...sambata, pe 23 e evenimentul...si incercam sa facem tot posibilul sa fie totul bine. Multumim pentru sfaturi si pentru incurajari. Si pentru urari deasemenea!
Ioana