Mamici de iulie-august 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
BLUE ANGEL spune:
hei , copilasi de iulie -august ..haideti sa le ajutam pe mamici de iulie august sa bata suta la capitole ... ca noi ..in vremurile bune !!!
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
delia grozav spune:
Nu ma mai pot opri din scris.
Dana linisteste-te, ca nu e o problema ca e mare la greutate, la nastere conteaza perimetrul cranian ca ala iese greu, nu greutatea. Si daca tot ai anestezie , n-o sa fie nici asa greu. Si sa stii, cum zicea cineva, o sa fie mancacios, si o sa scapi de muls si alte prostii. O sa vezi ca o sa fii mandra de el.
fetelor iar am contractii da nu ma dor. Voi stit ce inseamna sa doresti durerea.....
Albinutza bine ai venit acasa, sa va odihniti si sa va simtiti bine in stup. Sa creasca mare bondarelul.
dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde
Katink spune:
Blue Angel, ANDREEABANICA si MamaGiuliei multi pupici si multumiri pentru urarile si gandurile voastre bune! Sa va traiasca puii!!!
Petrecere frumoasa in continuare fetelor!!!
Adriana, iti doresc multe nopti ca asta. Ai deja baiat maaare si cumintel, o lasa pe mami sa doarma
Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+
Fotografii
mamini spune:
Mamicile cu copilasi de iulie-august, multumim pt urari si incurajari si va felicitam si noi pt "avansare"
M 35+
carmenp spune:
hop si io, ca nu-mi place sa ramin de caruta...
Dragelor, subscriu in totalitate urarilor facute de colegele mele de breasla (suferinta), in plus va dau un sfat: folositi lingurita cit de timpuriu puteti! fetili stiu de ce...
Nasteri usoare, bebei papaciosi si cuminciosi iar celor care-au nascut deja, sa va traiasca sa va aduca numai bucurii!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
delia grozav spune:
Papadie, noi ne cunoastem de mult de pe vremea cand tu erai aspiranta si eu cu Adi mic.
Si celorlate mamici le multumim frumos pentru urari
dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde
Ella2000 spune:
Lory, felicitari sa creasca mare feciorasul
ca avem multe fete de maritat!
Multumim mamicilor de la "copilasi si bebelasi de iulie august"! "Sanatate , fericire si la multi ani prichindeilor vostri!!!
Delia draga, spor la treaba in continuare! Ca ssssstiu cum e! Da` masina mea de cusut nu mai stie coase drept sau s-a dereglat ea sau eu .
Ella2000, Iulia si Paula35+
Denisam spune:
TIA SI LORI fELICITARI PT BEBEI,SA FIE SANATOSI SI MANCACIOSI!
Dana stai inistita si numai bine pe ultima suta si o sa vina bine Pooh.Dc tu esti mai inaltuta si ai bazinul ok, asta e cu kg, dar nu uita ca mai dau si gres la ecografii.
Numai bine la toate fetele!
Denisa
12+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!