Mamici de iulie-august 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
andreea_s spune:
Si eu ma alatur lui Papa si lui Gabi sa va urez nasteri usoare la cele care mai aveti un pic, multa rabdare si cat mai putine nopti nedormite pentru cele care au nascut deja. Bucurati-va de zilele astea ca nu se intorc inapoi si nu dureaza mult si cresc atat de repede... si fac prostii din ce in ce mai mari.
Va pupam pe toate!!!
delia grozav spune:
FELICITARI LORY, SA-TI TRAIASCA FLACAUL SI SA CREASCA MARE.
dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde
Katink spune:
Papa, Gabi si Andreea va multumim mult, mult de tot pentru ca va ganditi si la noi si va mai asteptam oricand cu sfaturi si pareri.
Sa va traiasca copilasii, sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+
Fotografii
anis spune:
andreea_s,leeloo2004,papadie..mii de pupici si multumim de urari si sa va traiasca copilasii!
AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Nique , as vrea eu sa am asa fata harnica inca din burtica, da nu prea are cu cine semana, ca eu nu-s mare gospodina, decat acuma in timpul sarcinii, ca nu-mi dau pace hormonii.
Gabi, eu am tras o tranta cand eram gravida cu Adi, in centrul orasului, asa ca din senin. E foarte usor sa iti pierzi echilibrul cu burtoiul care il avem. Si eu am avut noroc ca am pus mainile sa imi protejez burtica si m-am jultit pe nas si am facut o vanataie sub ochi de ziceai ca am luat un pumn.
Oricum un control nu strica, eu m-am dus atunci imediat la medic. Trebuie sa recunosc ca e mare avantaj sa pot deranja medicii cand vrea muschii mei. Cand ma gandesc la fetele din strainatate ce greu ajung la consult si eu daca vreau eco sau orice altceva peste o jumatate de ora se rezolva. da mai sunt si dezavantaje pe aici, care le cunosc prea bine: lipsa de dotare, medicamente, curatenia lasa de dorit....
dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde
ANDREEABANICA spune:
Ma alatur si eu fetelor de la topicul "Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004",va urez nasteri usoare,bb-ei sanatosi,frumosi si mancaciosi,celor care au nascut deja-sa va traiasca micutii si sa va bucurati de ei,cat mai multe nopti dormite si bucurati-va de fiecare secunda din viata puiului vostru,fiindca trec atat de repede si sunt unice.
Va cedam locul cu drag,noi din august trecem la copilasi.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
BLUE ANGEL spune:
si io tot fosta mamica de iulie august ..acum cu o mandrete de copil de iulie august ..cedez locul meu pe 21 august la bebelusi de iulie august ...
va dorim nastere usoara si copii sanatosi , frumosi si mancaciosi ..si daca aveti nevoie de ceva sfaturi ..apelati ..ca suntem trecute prin toate
noi avem party ..ne tratam cu vin rosu si friptane , tuiculici si prajituri ...pentru voi aducem niste bere fara alcool ..si let's partyyy!!!!
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
delia grozav spune:
Ella2000, si noi lucram inca la aprtamentul nou si incerc sa nu ma stresez, da nu pot sa las totul pe capul sotului meu. Ieri de exemplu s-a inundat putin holul dupa ce cu o zi inainte s-a zugravit.
Se remediaza problema ca nu e mare, dar putea sa nu fie.
Ce te invidiez ca stii sa cosi la masina. Eu am una si dupa cateva incercari lamentabile, am renuntat.
szivarvany spune:
Si ca sa ma mai bag in seama, ca io am mai fo` pe aici (din nostalgie :), mamicilor ce au nascut felicitari, celor ce urmeaza nastere usoara si tuturor bbi mancaciosi, somnorosi, norocosi si sanatosi !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
nique15 spune:
Lory, felicitari pentru bebe! Sa fie sanatos si papacios, iar mamica sa aiba laptic bun!
Albinutzza bine ai venit acasa! Multa sanatate tie si lui bebe Luca!
DanaB, ce flacau mare ai in burtica! Stai linistita gaseste el calea . Eu sunt mica de inaltime si cred ca m-ar fi speriat dimensiunile astea... dar el cred ca are cu cine sa semene, daca tu esti asa inalta poate nu va fi foarte greu!
Papa, Gabi si Andreea mamici exprimentate, va multumim ca va ganditi la noi! O sa avem mare nevoie de sfatul si experienta voastra!
Adriana, sunteti deja baieti mari, ati inceput sa aveti program. Bravo!
Ioana si bblina 37+