Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Andreea, ce tricicleta?? fata asta a mea e cam delicata, cui o fi semanind nu stiu... cre` ca la nunta o sa mearga si ea pe tricicleta si-o sa pape cu lingurita

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

io-te-ma cum vin.

Simo,io tot cu vinisor rosu ma laud,de asta-i place lu sotu',da-l fur si-l aduc deseara.O fricturica din pulpa de porc,impanata cu sunculita afumata si usturoi,la cuptor,mmmmmm,ma mai intreb de ce am atatea kile....,da ar merge.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

da mai sunt asa haiosi cand merg ..si cu funduletzul ala impanat cu pampers ..tzupa, tzupa !!!!

cu tricicleta ..succes maxim ...este cel mai incantat!!!si prin casa o folosim !!!

aoleuuu , si-un gratar la iarba verde ar merge ...yami, yami

cu toate ca si eu sunt la dieta ..trebe sa scap de 3 kg ..si vor afurisitele sa plece !!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

quote:
Feteli, belita mea si-a schimbat de vreo 3 zile programu`: se scoala la 7.30, goleste un biberon de lapte, la 11 fructele, la 16.00 super_crema_de_supa, la 19 iaurt, 22-lapte cu cereale. Cu somnul nu mai stiu nici eu, o culc cind o vad pleostita, dar mai nasol ca in scara fac 2 curat si galagia-i in floare, abia de reusesc copii sa inchida okii o ora pe zi..

Ce mi-a placut,auzi,belita

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

carmen...prost, merci...buey n-am nici un fel de chef...m-am stricat de tot

fetilii deci daca e vineri e dezmatzu de pä lume. io viu cu tzuica de valeni si o tarta cu visine:-)))))))))))))

Mergi la inceput

Simona,un gratar cu pastrama de oaie si cu vin rosu....moama,imi vine sa-mi trag doua palme,numai la mancare ma gandesc

poze Alexia

Mergi la inceput

Bey,Papa si la mine e la fel,trebe multa munca de convingere,da ce naiba ca io nu eram asa....
Hai sa bem s-o facem,lunga,lata....poate vine si chefu

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxana felicitari pentru iepurasul mergaretz !!! Abia astept sa il vad si io p-al meu, desi ma gindesc sa nu ma grabesc prea tare ca dupa aceea chiar ca nu mai am nici un pic de timp liber, hehehehe , de parca acu as avea !!!
Mamaaaa, da iara v-ati apucat de culinarisme ??? Ca mie mi-e o foame de nu vaz cu ochii si voi vorbiti de lucruri sfinte - pastrama, sunculitze, fripturici, tzuiculitze si prajituri ... io care nu am treaba cu nici un regim !!! Daca vin la party, ramineti fara de mincare ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si ioooooo, buna idee vinu`rosu sec (completez si io ... poate mi-a veni kefu`) ! Da`imi tre` si 5 kile de ciukalataaaa !

Polux - da` cum sa nu ne scrii ??????? Poi nu suntem noi gashga benga de mamici de vara ??? Important e ca Adela e bunicii, nu cu vreo bona nebuna, uite exemplul meu, mi-e imi vine sa in fiecare dimineata cand o vad ca intra in casa ...

Roxa - sa traiasca Patrick umblaretul !!!

Amironeanu - tricicletu`bengos dotat l-am ascuns pe balcon sa nu-l vada Giulia, il va primi in 16 august, sa nu ziceti ca`s nebuna iarasi , in parc au multi copii si mai mici, de 9-10 luni si sper sa o folosim si noi !

Pupici !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Papadiq, bine ca n-ai zis "merci, la fel". la mine cind e chef nu-i loc si invers. Acu de exemplu, de vreo dooa saptamini am casa plina, iar cu cupilu`n pat nu poci nici daca ma omori. Inainte cind aveam ciinele, am comis-o de vreo doua ori cu el in camera, pina intr-o zic cind nici n-a vrut sa se clinteasca de la pat, statea cu okii beliti la noi... a fost ultima experienta cu alt suflet in camera... acu` mi-o mai plecat din musafiri da` ma chinuie, ca sa ma exprim frumos, o durere de shale, de mor nu alta, ashea ca, cind fu tica nu fu tache... nu stiu ce mai vroiam sa zic, cre` ca s-a kakacit belita merg s-o schimb ca mor sufocata, mi s-a asfixiat creeru`

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput