Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
andreea_s spune:
Rox, felicitari pentru primii pasi!
Papa, subscriu si eu la fitze si figuri, imi vine sa ma impusc cateodata mai ales ca e extrem de incapatanat si daca nu are el chef sa auda pai nu aude nimic din ce ii spun
carmenp spune:
Am uitat multe...
Kim, la noi cu dezbracatu` no problem, da` la imbracat, ohoooo, se burica de numa` numa`, de obicei ii distrag atentia cu ceva altfel nu am sanse.
Feteli, belita mea si-a schimbat de vreo 3 zile programu`: se scoala la 7.30, goleste un biberon de lapte, la 11 fructele, la 16.00 super_crema_de_supa, la 19 iaurt, 22-lapte cu cereale. Cu somnul nu mai stiu nici eu, o culc cind o vad pleostita, dar mai nasol ca in scara fac 2 curat si galagia-i in floare, abia de reusesc copii sa inchida okii o ora pe zi...
Felicia, te si vad cum iti calgelesti fetele...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
carmenp spune:
Roxana, felicitari!! pupam maratonistu`
Carmen,Ilinca&Ionut
papadie spune:
rox felicitari lu` fracsu mielului.
carmen nu ma mai grabesc la al doilea ntzzzzzzzzz
polu cum bre sa te cenzurezi?! poi noi aci venim sa ne punem lakat la gura?! rusinikaaaaaaaaaaaa! io ofer umaru (chiar 2) oricui are nevoie. si ofer si cafea si tarteeeeeeeeee tananam. cu o sigura conditie "fara cenzura":-))) acu pe bune daca nu vb cu noi...cu cine??? ca vb aia vb cu voi mai multe decit cu mama. mi-ati intrat in suflet
pauza ca si-a tras Mielu aspiratoru pe ea....
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
andreea_s spune:
Stati asa! Explicati-mi si mie ca se pare ca am ratat ceva! Cine se cenzureaza si de ce?
Se pare ca lumea uita ca aici exista si un comitet de scandal si pedeapsa care intra in actiune in astfel de cazuri. Sa strig apelul la comitet?
ANDREEABANICA spune:
Rox,pupacim suedezu' mergaret,cred ca e super senzatia sa-l vezi cum paseste singurel,ma podidesc lacrimile cand ma gandesc,dar doar atat ca porma sa te tii alergaturi...
Fetele,azi e vineri,partyyyyyy,cine se baga?
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
BLUE ANGEL spune:
salut!!!
iaca a inceput si d-l pufulescu sa-si dea seama ca-i mai palpitant sa stai treaz..prin urmare ..somnul de dimi s-a diminuat mmmult!!!
multam de raspunsurile cu sfecla ..vroiam sa i-o dau cruda ...ca cica e tare sanatoasa
si noi vom fi la mare wknd-ul viitor ..asta daca nu mai intervine vreo nunta , botez , etc
Roxi , multi pupici umblaretului cu ochi frumosi !!!
asa , asa partyyyyyy..ce bem azi?????????eu am un vin rosu ..buuun!!!!si ce mancam ? ce merge cu vinul rosu ? o fripturaaa?
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
roxanaz spune:
multzumim, multzumim de felicitari. si io mi-s super fericita.
ha, Andreea are dreptate! acu o convoc si pe Nicole si comitetul e gata, in formula de aur! care cenzura ce cenzura? vorba lu' Papa, va zic voua mai multe decit ii zic mamei asa ca...dati fetelor drumu la vorbe ca nu cred ca ne intelegem bine altfel! si de aia ne reuniram pe aci, sa ne varsam ofurile si problemele si bucuriile la un loc, nu?
ce party, unde, cum, cind? haideti la mare ca e soare si frumos, da luati elicopteru ca drumurile e cam balta
amironeanu spune:
Salut!
la toti sarbatoritii zilei
Of, pupici la mamica suparata, Liliana . Si pe mi m-ai facut sa dau niste apa la soricei. Eu ti-am mai spus, verisoamea mea a fost exact in aceeasi situatie ca tine, fetita ei era in Romania cand a implinit un an (ea era/este in America). Atunci nu am realizat ce insemna acest lucru pentru ea ca mama, dar acum o admir pentru puterea de care a dat dovada. Acum fetita are 4 ani si un pic, in fiecare vara vine in Romania, 2-3 luni si ii este foarte dor de mamica ei. Vreau sa-ti spun ca atunci cand ma vede imi spune "mami" si este un pic geloasa pe Stefania. M-am lungit, concluzie este ca pe ea nu a afectat-o perioadele din Romania, iar mamica ei este mamica ei oriunde s-ar afla.
A, si mie imi sunteti toate foarte dragi si cand va ciondaniti imi vine sa va impac
Ma faceti geloasa cu piticii vostri plimbareti. Stefi vrea in patru labe in principal, este cam comoda si daca poate sa ajunga si in 4 labe de ce s-ar chinui sa mearga?! Oricum, eu pup toti piticii umblareti
Mitzura, chiar te rog, eu vreau reteta de budinca. Stefaniei ii place dovlecelul, dar nu prea mai mananca branza si cred ca ar fi o reteta pe gustul ei. Cand i-ai dat-o, la pranz sau seara?
Azi dimineata eu am facut scrum pranzul ei, asa ca va manca tot supa de rosii, ca si ieri
La schimbat nici Stefi nu sta, daca reusesc sa-i distrag atentia inainte sa o pun pe masa (sa aiba ceva in mana), mai merge, daca nu murdarim si noi tot
De mult vroiam sa intreb, folositi tricicleta? Are succes?
Am vazut si poze frumoase ieri, cu David si Bradut. Pupici! Si lui Stefanel, pupici pe ochisori de la Stefanutza!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
carmenp spune:
Papadiq, zi repede cum stai cu secsu`
Fetili, mie mi-s dragi atunci cind isi dau drumul la mers cum merg ei ca deleghidatii cu minutele-n fata de zici ca-s niste robotei
Carmen,Ilinca&Ionut