In dealul Clujului!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
TatianaG spune:
Mariana, ti-am raspuns prin PM.
Tatiana 17+ si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
Prichindeii din burtica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Buna dimineatza!
Fetelor, deci e hotarat. Merg in concediu, decolez in 10 august si trecem prin Budapesta, Viena, Venetia si ajungem in Arenzano unde vom sta 5 zile dupa care ne vom intoarce. Evident pe pusti il lasam cu Coana Mare saraca, 10 zile singura o sa-i fie greu, dar si noi ne vom distra.
Acum sunt superoku cu chestii organizatorice, dar si cu treaba de la job, ca e incurtaca rau.
Fetelor, revin mai tarziu sau seara (in cazul in care nu se intrerupe Internetul).
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
impreuna spune:
Buna fetelor!
Au trecut caldurile, au trecut si bubitzele...
mariana imi pari tare cunoscuta...si nu stiu de unde sa te iau Ai nascut sau nasti cumva la dr Nanu ?
tuchi mi-ar place sa pove si nu doar despre AS sau ce se mai atudiaza in domeniu, oricum am avut tot felu de experientze interesante cu meseria asta, intalnesti tot felu de oameni...
roxana iti doresc concediu placut, si la toate celelalte. Speram sa plecam si noi in concediu o saptamana macar, poate chiar de maine... you!
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
nonna spune:
Nana sim am citit parerea ta despre Cluj si iti spun,desi sunt clujanca 100%, ca din pacate ai dreptate.Nu ca ar fii capitala mai buna sau mai rea,eu nu as putea trai acolo, dar ar putea fii mult mai frumos si civilizat orasul nostru.
Si o curiozitate,la ce medic te-ai programat ca are locuri numai in sept?la Stamatian?
Si o intrebare pt.toata lumea:aveti careva bona la copil?Cum se gaseste si cum se mai platesc?Multumiri,
Nonna si Vladut
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by nonna
Si o curiozitate,la ce medic te-ai programat ca are locuri numai in sept?la Stamatian?
Nu, la dr. D. Muresan
![](icon_smile.gif)
mariana tache spune:
Fetelor, dar ce liniste pe la noi! Eu ma gandeam ca va gasesc la un subiect nou, cand colo voi erati pe pg 3. Ei, ei!
Roxana, maine e plecarea cea mare. Sa aveti drum bun si distractie faina! Poate ii aduceti lui Serban, cadou din concediu, un surior sau o fratioara
. Ce zici, nu e o idee buna?
nonna, si eu sunt in cautare de bona. Adica imi doresc una, dar nu fac nimic ca sa o am. Mi-e groaza de momentul in care ar trebui sa-l las pe Stefan cu o persoana pe care nu o cunosc! Dar asa nevoi as avea de una! Vorba ta, oare cum sa procedez?
Flavia, nu nas cu dr. Nanu. M-am uitat iar la pozele voastre in ideea ca poate te recunosc si eu pe tine, dar nu mi-am dat seama. Pune niste poze mai elocvente .
Cu ap de pe strada noastra nu am rezolvat nimic. Omul e mereu
si nu te poti intelege cu el. Se pare ca ne vom muta la parter.
Trebuie sa fug. Mai vorbim. Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(36 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
, ne-am intors la cluj, asa ca am trecut pe aici sa vad ce faceti...cam putin faceti...mariana ce mai reuseste sa mentina pagina :)
de cand e asa frigut pe aici? m-am urcat in avion la 36 de grade si cand m-am dat jos lipseau vreo 20! ! ! brrrrr...ce bina ca-i august, ca de nu ningea!
va zic ca am pus pozici proaspete, de la mare si de la ziua noastra..n-am reusit sa o invat sa sufle in lumanare cu gura (insista sa sufle pe nas ), dar ridica mandra un deget cand o intreb cati ani are!
flavia, azi astept niste musafiri si nu stiu daca ajung si la plimbari, dar maine ies sigur..poate ne intalnim. eu stau in spatele gradinitei HK...plimbarile scurte le fac prin zona, pana la oncos si inapoi...ce zici?
mariana, eu zic sa nu te dai batuta inca....merita sa mai incerci pt. ap. de la etaj...zic eu...chiar nu reusiti sa-l prindeti pe omu' cela treaz? il serviti voi cu ceva buuun seara, pana cade...il inchideti in beci la voi si dimineata il luati proaspat (atat cat se poate ) si fuguta la notar! banuiesc ca esti disperata deja...cred ca pana acum il
pana cand venea
si faceam vanzarea la 2 minute dupa succesiune...
ca tot vorbiti pe aici de ginecologi..... stiti careva ceva despre dr. diculescu?
http://community.webshots.com/user/ancuzza
nonna spune:
Mariana, voi scoateti poze de pe CD?De pe aparat le descarcam in calculator si le trecem pe un CD si hai la "developat".Daca da,trimite-mi un PM cu locatia studioului vostru ca trec des prin Mihai Viteazu.Multumesc.
Da chiar ca nu-i miscare pe deal,toata lumea e plecata in vacanta?Si nici nu se intampla nimic in orasul asta...e asa de frig ca nici in parc nu am putut sta si ne plictisim tare in casa.
Ancuzza,pe dr.Diculescu l-am vazut la Stanca cand am nascut si pare de treaba cel putin cu doamnele din salon care stiu ca au si cotizat bine.Depinde daca vrei copil sa nu nasti la Stanca,zic eu,ca e inchisoare acolo si asistente tare neprietenoase!Oare la Interservisan nu au si maternitate in cladirea cea noua?
Sper sa auzim de bine si asteptam fetele din concediu cu povesti frumoase.
Nonna si Vlad
roxana1974 spune:
Olaaa va salut din meeeers!!! Am zis sa dau o tura mica inainte de plecare :)
Mariana, cadou va primi Serbanica insa nu un fratior sau surioara, cel putin nu acum, din motive superstiintifice si superlogice, absolutely impossible in aceasta vacanta :)
Sa fiti cuminti cat lipsesc si sa tineti topicul pe prima pagina, da?
Va pup pe toate,
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
baby-boom spune:
seara buna, fetelor!!!!
Roxana, vaz ca sunteti pe picior de plecare....drum tare bun si distractie foarte placuta!!!!! :)))
Noi suntem mai mult in vizita pe aici, deoarece inca n-am gasit o modalitate convenabila de conectare la net asa ca inca asteptam....
salutari fetelor& bebeilor, copilashilor .....si noi si vechi!!!!
....ca tare ne-a mai fost dor de voi!!!! dar cum ne intalnim cu mariana si odoarele ei scumpe super des nu suntem chiar straine dc!!!!
va pupam si la "reauzite"
mariana, ce zici, mai repede vb la tel. sau vei citi mesajul....va pupam, daca s-a intamplat varianta no. 2!!!!!!
Florina& Elise....care are deja 1 an si o luna!!!!!