In dealul Clujului!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Tare greu cu netu asta, pe cand zic ca am si eu timp liber sa intru, iar imi aduc aminte ca a ramas ceva nefacut si aman...

ancuzza m-as bucura sa ne intalnim la plimbare, noi cand vrem sa stam mai mult mergem in parcul din spatele complexului Mercur. Doar ca saptamana viitoare s-ar putea sa plecam in concediu...(sper:) Si Alessia voastra ii tare scumpa, are niste ochisori mortali.

mariana tache mersi ca ne-ai trecut pe listuza voastra, sper sa se mai incumete si alte/altzi clujeni sa-si faca aparitia aici. Tare dragutz Stefan, cand a absolvit?

tuchi am absolvit in 2002 si am lucrat cam 2 ani, chiar azi am facut o vizita fostilor colegi. Tu te-ai reprofilat, sau ai absolvit si alta faculta?

TatianaG mersi de urari, o sa-i transmit printzesei

nana_sim si acum am tot atatea kile, doar "profilul" s-a schimbat putin...:) in timpul sarcinii am avut maxim 60 si ma bucuram ca m-am mai ingrashat putin:) Nu stiu de unde a crescut bb meu atata, ca nici vitaminele de rigoare n-am binevoit sa le inghit in timpul sarcinii. A ajuns dr sa-mi prescrie chestii efervescente si siropuri dar n-a scoso la capat cu mine, parca eram setata pe "nu inghit nimic". Referitor la lapte, nu mai stiu ce vaccine mi-am facut in ultima vreme si ce nu..., dar analizele mi-au iesit bune Poate ca suntem un pic inconstiente ca facem "trafic" de lapte, da asa i-am promis chiar inainte sa nastem ca o sa ii dau daca am mai mult

roxana1974 l-am vazut si pe voinicul tau, ii marisor, cred ca deja te ajuta la treaba

Si eu am probleme cu calcura asta si m-am cam saturat, nici nu pot sa ies din casa ca fierbem. Aseara am cumparat niste pulpe de pui congelate si azi cand sa-i fac la bebitza mea mancare miroseau de numa si a trebuit sa le arunc, desi le-am tinut in frigider. Oare tot caldura sa fie de vina, sau inconstientza comerciantzilor?:(
Abia astept sa plec in concediu si sa ma racoresc. La bb-ii vostrii nu le-au iesit bubitze de la caldura? ca Sara are destul de multe. Sa o dau cu ceva sau trec de la sine?
pt voi si la bebei!

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Dragele mele, multumesc pt gandurile bune pe care mi le-ati transmis. Sunteti minunate.
Acum am alta veste: se pare ca nu vom mai sta la parter . Pe scurt: am cerut banii pe care i-am dat avans de la proprietarii ap de la parter, pe motiv ca ne incurca rau, ca se poate amana mult (am primit o parte, urmand maine sa primim restul, daca o sa ni-i mai dea); motivul real este ca azi am fost contactati de o tanti care are ap de vanzare chiar pe strada noastra la 2 blocuri de noi, la et 2 si am convenit la pret (ne mai intalnisem, dar fara sa ne intelegem); si chiar daca e mai scump cu 3500 euro, il vrem pe asta ca ne place mai mult zona si ca e la et 2. In seara asta trebuia sa semnam precontractul, dar nu l-am semnat deoarece sotul era mort de beat (ei sunt in divort). A ramas pe maine dimineata la ora 8 (sa nu apuce nenea iar la ). Sa imi tine-ti pumnii ca sa iasa pasenta, ca vreau ap asta ffff mult!
Na, iar v-am facut capul mare!

Tatiana, ce m-as bucura sa va mutati in Zorilor! Chiar daca o sa stati pe Dima, tot e bine si ne putem intalni la plimbarici (noi, sper sa ramanem pe Meteor). Ne intalnim la jumatatea drumului . La care ap mergeti pe Dima? La ala cu 56 mii sau cu 59?

Flavia, am descoperit un pct comun cu tine! Nici eu nu vreau sa iau nici un medicament, nici o vitamina in timpul sarcinii. Si medica de fam mi-a dat si ginecologul; eu le-am zis "da, da", dar am facut cum am vrut eu . Si Stefan are bubite; nu f multe, dar are. Inca nu l-am dat cu nimic. Ma bazez pe dusurile zilnice. Daca aflii tu ceva bun, da de stire. Stefan a absolvit anul asta .

Simona, daca nu vii la noi la poze ma supar! Si daca nu sunt eu la studio sa le spui barbatilor ca ai vorbit cu mine, ca sa fie f operativi, ok? Inca nu m-am uitat sa vad ce ai scris la topicul indicat. Ma uit mai incolo, dar nu il ratez!

Ancuzza, m-am luminat intr-un final! Si la Cj pe cand va luati casa?

Tuchi, ma bucur ca Dragos a scapat de antibiotic! Bravo lui! E un luptator! Dar pisicuta ce mai face?

Noi (eu + Simon) suntem bine! Doar caldura ne omoara! In rest totul e ok.
Azi am avut o vizita importanta! Elise si Florina s-au intors din vacanta si ne-au vizitat. Astia mici sunt niste scumpi cand se intalnesc! Asa frumos s-au jucat impreuna! Si s-au si iubit. Stefan ar fi trebuit sa doarma, dar nu a vrut din cauza Elisei (nu vroai sa o paraseasca ). A fost super!

al toata lumea!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (36 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

`Neata.
Eu inchid, eu deschid .
Inca nu am semnat nimic . Asteptam tel. Mor incet. De nu iese ma .

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Mariana, ce bine informata esti ! De parca si voi v-ati fi cautat apartament ... E cel cu 56000. Pe celalalt nu l-am vazut. Arata cu mult mai bine, in sensul daca merita diferenta de bani? Ar fi ultimul pret? Adevarul e ca daca ne-am gasi unul in Grigorescu, am ramane aici, ne-am obisnuit cu zona si ne este cam greu sa schimbam.

Flavia, si Clarei ii ies bubite rosii de la caldura, in jurul gatului (din cauza parului) si pe fata, dar ii dispar in doua-trei zile. N-am fost cu ea la medic pentru ele.

Tatiana 17+ si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Prichindeii din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare.

Rapid va spun, ca ne-am hotarat sa mergem cu masina noastra pe Riviera Italiana. Avem rezervare!!! Tineti-mi pumnii sa scot repede pasaportul, care e gata si asteapta demult, dar nu am avut timp sa stau la coada!

Serbanica e plin saracu de bube de la caldura. E pielea deja aspra pe umeri si pe piept. I se mai atenueaza la baie si poate si acum ca nu mai e asa de cald.

Mariana, m-ai speriat cu apartamentele. Iti tin pumnii sa reusesti. Sa ne da de baut, da?

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by mariana tache

Simona, daca nu vii la noi la poze ma supar!

La noi adica unde?

Ce de inginerii cu apartamentul! Da Doamne sa iasa cum va e voua mai bine.

Roxana vacanta placuta! Si echipa mea de fini si fine, toata, are bubite de la caldura.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

fetelor, dati-mi si mie niste informatii daca aveti va rog. caut un psiholog bun si va rog nu cel mai scump din cluj.
adevarul e ca eu am vorbit cu vreo 2 la viata mea si m-au dezamagit total (dat fiind faptul ca nu sint afona in domeniu). mai cunosc si absolventi de psihologie care muncesc in domeniu si n-ar trebui pt ca nu au nici cea mai mica tangenta/aptitudine pt asta .... dar.... in fine.
de data asta nu ii voi putea testa (nu e pt mine) dar daca stiti pe cineva "profi" va rog sa-mi dati un semn.

si mariana te rog si pe tine sa-mi dai un nr de tel sau o adresa de gradinita milenium ca tb sa ma interesez pt dragos si nu am momentan nici un fir.

mex mult
PS simona, asa de sufletul nostru spune si ceva frumos de cluj ca tare am ramas cu gust amar dupa ce am citit topicul cu pricina. tb sa-ti si placa ceva pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Tuchi imi pare rau ca te-am amarat , astept bucuroasa contraargumente. Desigur sunt si lucruri care imi plac si voi sunteti unul dintre ele. Ar mai fi Gradina Botanica, cofetaria Mozart, Galeria de Arta, terasa de la muzeul .. de istorie cred, muzeul etnografic, Insomnia, Savadisla, varza a la Cluj samd.
Si ... biserica din deal, nu stiu cum se cheama, e atata pace acolo.

Un psiholog pasionat stiu eu, ti-o recomand cu caldura daca vrei, este mama finutei mele. Da-mi un semn pe PM si iti trimit contactele. Este si ea in concediu de maternitate acum dar tanjeste dupa munca ei.

Simona

Mergi la inceput

Iar eu sa ma plang la voi!
Inca nu am semnat nimic cu ap de pe Meteor. A fost sotul azi la servici la nenea pe la 10 dimineata si la gasit lovit intr-o aripa, adica kk consumase . . Au hotarat (sotu` si cu tanti-proprietara) ca maine dimineata la 7 se intalnesc si dau buzna peste dl . Daca nici maine nu se rezolva renuntam. Revenim la cel de la parter.

Tatiana, noi nu l-am vazut pe cel cu 59 ca era prea scump. De fapt a vrut sotul sa-l vada, dar sunt chiriasi, iar dl propreter nu a vrut sa-i deranjeze . Pe ala cu 56 am vrut sa-l cumparam; negociase sotul pana la 54,5 dar s-au razgandit cetatenii. Acum realizez de ce . Mai aveau si alta oferta (a voastra ) si si-au permis. Vezi, poate il scoateti mai ieftin! Noua ne-au zis ca-l elibereaza in 2 saptamani. Voua ce v-au zis?

Tuchi, eu nu stiu nici un nr de tel de la gradinita milenium. Stefan va merge la Cosbuc. Intreaba pe altcineva, ca eu nu sunt in tema

Roxana, ma bucur pt voi ca veti pleca in concediu! Pe cand decolarea? Cat veti sta? Pe Serbanica il luati cu voi sau ramane cu coana mare? E! Cum e cu coana acasa?

Simona, avem studioul in pta M Viteazul; pt mai multe amanunte da un PM, ca nu vreau sa se creada ca fac reclama .
Am trecut si eu pe la topicul X. Nu stiam ca esti in Cj doar de 1 an! Pai, nu ma mir ca nu iti place. E normal sa-ti fie greu sa te obisnuiesti. La fel as fi si eu daca m-as duce in Bucale. Mi-ar veni sa mor. Nu imi place deloc orasul, iar in general e multa nesimtire. Singurul lucru pt care ii invidiez pe bucuresteni este ca acolo se desfasoara toate evenimentele culturale interesante: o tona de concerte, o tona de teatre, o tona de cinematografe etc. In rest, nu ma intereseaza nimic de la ei!

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

vai de neuronul meu ca vad ca incepe sa dea rateuri.
mariana draga te rog sa ma scuzi, e cumva cosbucul cu profil de germana? ca atunci de aici vine eroarea. si milenium e cu lb germana si de aici confuzia. mex oricum. mai tinem pumnii pt apartament? sau ati reusit?
roxana - super concediu tb sa va iasa, cu piciul sau fara? oricum distractie faina sa aveti si vreme buna.te asteptam cu relatari si impresii.
flavia - da m-am reprofilat dar nici acum nu stiu daca a fost sau nu o idee buna. poate ne mai intilnim odata la o poveste ca tare is curioasa ce se mai studiaza prin faculta, cred ca s-au schimbat multe.

Mergi la inceput