Hainutze copilasi marca TCM - unde?
Raspunsuri - Pagina 14
LindaZ spune:
Costumul de schi pe care l-am luat eu e tot bleu cu alb si bleu-marin, dar l-am luat asa, desi e pentru fetita mea.
Rony spune:
am fost si eu in magazinul de pe Mosilor aproape de Fainari dar era micut si nu aveau nimic pentru copii!
Mirrella spune:
Stiti cumva,exista magazine TCM si in Brasov oare?
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
catrinik spune:
Am fost si eu astazi la mag. de pe Vatra Luminoasa si aveau un pliant cu adresele mag. TCM. Vi le scriu mai jos:
- Bd Al Obregia nr 25
- Str Giuseppe Garibaldi nr 8-10
- Sos Vatra Luminoasa nr 48-52
- Bd Basarabia nr 12
- Sos Morarilor nr 2
- Sos Strefan cel Mare nr 20.
Iar eu mai stiu:
- Iancului, vis-a-vis de Mega Image
- Pta Iancului, in statie la 335 ( cum mergi spre pantelimon ).
claujro spune:
Eu stiu unul si pe Turda, la piciorul podului Grant.
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei
LindaZ spune:
Am fost saptamana asta la un magazin TCM in Pantelimon, vis-a-vis de Cora. Ne-am luat curatator cu aburi, casetofon, un CD cu muzica de Craciun in germana cantata de copii, un suport pentru prosoape de hartie la bucatarie si un ceas cu cronometru. Am impresia ca magazinul e nou ca aveau reducere 10% pana la sfarsitul lunii, dar aceeasi firma mai are magazinul de la Unirii (langa fantani) si unul pe Calea Mosilor. Au si site www.eurotechnik.ro
Hildegard spune:
Buna,
si eu sunt foarte incantataa de aceasta marca. Imi plac in special hainele...
nu stiti, se poate cumpara si online asa ceva pentru romania.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
theo_2004 spune:
m-am uitat si eu pe site-ul celor ce importa produse TCM si mi se par aberant de scumpe. nu zic sa nu puna adaos si transport dar totusi unele sunt mai mult decat dublu fata de austria.
mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
mariarusu spune:
Dar la cluj unde sunt magazine TCM ca m-ati innebunit deja , eu am primit multe hainute de la firma asta si sunt f multumita , nu am cautat sa cumpar credeam ca sunt prea scumpe, dar acum vad ca nu-i chiar asa.
Maria
tatiantudor spune:
Salutare tuturor,
Nu stiu ce preturi au in Germania sau Canada produsele de la TCM dar in Romania mi se par scumpe. Ma refer la haine de copii.
Calitatea de ok. Tin la spalat destul de bine. Dar oferta e foarte mica. Modelele la fel. Putine si nu ma atrag. Chestie de gust.
Plus ca nu au toate numerele la copii.
Am doi copii si daca incerc sa le caut ceva, niciodata nu gasesc masura lor, sau daca gasesc si desfac punga sa vad ce material este, numai bumbac nu este.
De cate ori am intrat sa cumpar ceva, am iesit dezamagita ca mi-a placut o rochita sau un tricou dar ca nu avea masura.
Ma simt ca la un fel de second-hand. Mai revin si maine sa incerc poate aduce ceva nou si sunt pe faza si prind si eu ceva.
Am preferat anul asta sa imi imbrac copii de la Grain de Ble si de la Influx.
Uite ce am gasit si la ce preturi:
http://family.webshots.com/album/557939869JeHsZd
Grain de Ble este o marca de haine de copii care se gaseste in Magazinele Z. In ianuarie am primit un cupon acasa prin care ma anuntau ca au reduceri de 50%. Am cumparat de acolo rochite la pretul de 20-30 Ron; pantaloni baiat de 5 ani la 30 Ron, blugi la 30 Ron. Calitatea este excelenta. Nu se lasa, nu se scamoseaza. Intr-un cuvant: imbracamintea nu isi schimba forma sau culoarea.
Influx se gaseste in Cora. Este o marca Cora din Franta si tot ce nu mai e acolo de actualitate aduc aici. Printre gramezile de haine de la Cora o sa gasiti si marca Influx. La origine sunt scumpe pentru ca sunt de foarte buna calitate. La reduceri acum au ajuns la un pret extraordinar: Palton fetita 3 ani: 35 Ron, Blugi baieti 5 ani: 10 Ron, Bluza de trening: 12 Ron, Geaca de sky (la origine era 1.4 milioane lei vechi) acum am luat-o cu 35 Ron.
E adevarat ca daca nu prind reducerile de iarna nu imi permit sa cumpar de la aceste marci nimic. Pentru ca sunt extrem de scumpe pentru buzunarul meu. Dar la reduceri sunt mai ieftine decat TCM si mai bune decat TCM.
Dar pana la urma tine de gustul si de preferinta fiecaruia.
Nu exclud TCM-ul dar daca nu au reduceri sunt cam scumpi pt mine.
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru