Hainutze copilasi marca TCM - unde?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Mai ma uit si pe site-ul TCM din Marea Britanie, mai ales ca nu trece mult timp si aceste produse ajung si la noi in magazine:

http://www.tchibo.co.uk/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/uk/-/GBP/TdUkBrowseCatalog-Start;sid=2ZBVHmYf8lRVHyMxeaVfemWKk224gst-wfk=?CategoryName=phase_3

V-am pus link-ul catre hainutzele de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, spuneti-mi si mie, care e soaterea cu magazinele TCM? Am fost la cateva si nu numai ca nu mi-au placut produsele, dar unele erau exagerat de scumpe.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libotean gina spune:

salut
sint tata lui paul.as vrea sa vorbesc si cu cineva dar nu stiu.paul are 1 an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna tata lui Paul! Nu cred ca se potriveste topicul la care ai ales sa scrii, doar daca vrei sa cumperii hainute.
Oricum, poti zice care-i problema, nu cred sa se supere careva, iar moderatorii te vor muta acolo unde te incadrezi.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Nu stiu daca pot fi gasite in Romania, ideal ar fi sa ti le procure cineva din Germania,preturile sunt foarte accesibile, poti intra pe site-ul lor:www.tchibo.de produsele pot fi comandate online, dar nu livreaza decat in Germania, din cate stiu eu.
Produsele sunt excelente, mereu am fost multumita de calitatea lor, mai ales articolele pentru copii.
Eu am avut o geanta imensa la venirea in Canada burdusita cu hainute TCM pentru pustiul meu. Aici cu greu gasesc ceva de foarte buna calitate la pret atragator.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Pentru cine e interesat de magazinele TCM am descoperit unul zilele trecute. E langa Mega Image-ul din 13 Septembrie... mai sus de Casa Poporului (Bucuresti).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Magazine TCM in Bucuresti sunt o groaza, mai putine au si hainute pentru copii. Totusi am gasit in Unirii pe partea dreapta a splaiului, vis-a-vis de Tribunal de unde m-au ghidat sa ajung si la alt magazin de al lor cum mergi din Unirii spre Universitate, pe partea dreapta, dupa Leonardo parca, magazinul e la parterul unei cladiri in spate (nu se vede de la bulevard, dar exista un indicator). Oricum acolo am gasit o geaca pentru tavalit in noroi (cauciucata la exterior care se spala cu buretele) pe care am cautat-o tare mult timp fiindca salopeta aveam si nu aveam geaca. Azi a purtat-o prima data fetita mea de doi ani si patru luni ca a plouat si a nins si e super. As vrea si eu, dar de adulti nu exista la fel.

Mergi la inceput

Nu pe dreapta, pe stanga.

Mergi la inceput

Acum am citit si pagina anterioara . Eu am cumparat geaca acum 2 saptamani. A fost 390000. Si am gasit in sfarsit si costumas din acela ca de schi pentru copii in Unirii. Parca a fost 850000. Dar se vindeau ca pe banda rulanta. De obicei cumpar si haine mai mari cand gasesc ca nu stiu cand mai prind alta data. Geaca de tavalit in noroi deja avem si pentru ...patru ani, mai trebuie sa cautam si salopeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna!
A vazut cineva costumul de ski si in alte culori decat bleu-alb? Sa stiu daca mai caut sau il iau asa? O aveau si in vatra luminoasa saptamana trecuta mas 86-92, la 1,2 milioane. Si aveau si pantaloni dublati cu polar, bej ,la 250.(nu aveau salopeta de noroi, dar aveau gecutze cu 350-si cu bleu si cu rosu)

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput