Bebelusi de septembrie- octombrie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Cu scuzele de rigoare, nu mai stiu cine zicea ca stie o gazda buna la Eforie, please, as avea nevoie si eu de mai multe detalii si un numar de telefon pe pm. Multumesc

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Georgiana era un subiect pe la "Calatoriile sufletului".

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumesc pentru denumire, Nina, o sa intreb si eu la farmacie de ea.
Dianarus, bine ai venit (cu ghilimele desigur) in clubul celor ce nu vor sa pape. Asa si la noi, in afara de lapte si iaurt...greu intra altceva. Chiar ziceam omului meu acum ca pana la ora asta, Alexandra a mancat laptele de dimineata si banana cu piersica pe la 11 jumate. Acum, cand ar trebui sa fi mancat deja legumele a adormit, asa ca va manca .....cand o da Domnul. Si in afara de asta mai papa un biberon...
Iar despre olita, ce sa zic, azi ne-a cumparat si noua tati una rosie...sa vedem daca o sa o impresinoeze pe beneficiara. Am pus-o in pat pe oala, imbracata, doar de forma. Si a stat ce a stat si apoi s-a aruncat spre mine de a picat pe burta cu oala prinsa in fund (stiti ce zic, i se infipsese pampersul in gaura aia....). Am zis de mi-o face asa si cand o fi oala plina...sa vezi distractie.
Ana noi la ultimele cumparaturi am luat pampers numarul 4+ (care e de la 9 kg in sus). Nu ca nu ii mai veneau nr.4 ci pentru ca nu aveau. Sunt un pic mai mari, asa ca vezi poate te descurci cu astia sa nu treci direct la 5. Nu de alta, dar uite, noi am dat pe baxul cu 52 buc. - 457000 lei. Si la acelasi pret erau toate marimile (mai putin 4), dar cu un numar diferit de bucati. Asa ca daca la nr.4+ sunt 52 in pachet, la nr.5 sunt sigur mai putini, deci pretul/buc e mai mare....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si noi intram in clubul celor ce nu vor sa pape... dar noi nu vrem fructe, iaurt, branza... ar manca numai legume cu carne toata ziua... Si lapte dimineata 200 ml... atat...
Trebuie sa fac atmosfera ca sa o conving sa manance niste branza cu ceva... mtv, atomic, reclame sau jucarii care zornaie, canta etc. Orice scoate un sunet si ii distrage atentia, ca sa uite ca are mancare in gura si sa o inghita.

La mare... la soare...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor scrieti nu gluma...
Hop si eu ma bag iar in seama.
Despre ouam stiam ca trebuie sa fie vechi de 2-3 zile....
Olita am luat acum o sapt, am pus-o pe ea, era fericita ca se tinea cu mainile de ridicatura din fata si facea "bbrrrmmmm" si cand am pus-o-n fundul gol nu a vrut cu nici un chip sa stea. Ama manat operatiunea pentru dupa ce se insanatoseste, ca sa n-o tin dezbracata prea mult.
Am cautat de curiozitate si am gasit asa: "Sunt unii oameni care au "limba geografica", tot un fel de limba incarcata, dar traiesc cu aia toata viata , fara sa-i deranjeze decat la alimente picante" In alt loc scria ca nu are absolut nici o urmare si nu e decat o caracteristica la fel ca si culoarea parului sau a ochilor...
De sterilizat noi n-o mai facem, la fel bagam in gura orice si facem anticorpi la greu.... de aia suntem bolnavioare acum II spal jucariile noi si cele care cad pe jos afara dar le mai si sterg pur si simplu. La noi e aiurea ca fiica-mea daca i se pune pata pe cineva pupa, fie si strain, casca gura si hop pe fata respectivului, ceea ce nu-mi place...
Lilia ma bucur ca a inceput sa pape printzesa!
Dianarus si toti bebicii blnaviori, sanatate multa!
Aissa vad ca si la carut suntm leite, si noi avem ursuleti din aceia snur legati de bara din fata si-ntr-o parte cheite de plastic si-n cealalta insigna+telefon agatat....
Mihaela ce mai faceti?
Pufy sper sa ne vedem, daca avem viroza insa nu ma incumet ca tin la bazucu' scumpicu' si nu vreau sa-l vad bolnav
gata, va pup si o zi frumoasa in continuare!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Dianarus, multa sanatate micutului. Sa se faca repede bine.

Geo, daca ma ajuta pe mine bine neuronu, e vorba de Ramona. Parca ea zicea ca stie pe cineva la Eforie.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Dianarus78, eu zic sa nu-l stresezi pe Ianis acum sa manance mai mult decat vrea el, e inca bolnavior, organizmul se reface, cred ca e ok daca mananca lapte si iaurt. Daca bea suficiente lichide, apa, suc, ceai, eu zic sa-l lasi in pace ca se reface mai repede decat daca il fortezi sa manance ceea ce inca nu poate.Pupici si multa sanatate!

aissa nu am stiut ca este si 4+...o sa-l trimit pe tati sa ne cumpere dupa ce terminam baxul care il avem acum de nr 4

andora, multumim ca ai gasit explicatia cu "limba geografica"

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Dintre toate "jucariile" de prin casa fetei mele ii plac bateriile. Dar plange rau daca i le iau sau nu le gaseste...
Credeti ca are lipsa de ceva in organism, daca suge numai chimicalele alea? Bine... ca nu o las, decat daca nu sunt langa ea si gaseste vreo una.
Eu o las numai in body cu maneca scurta in casa, nu pare sa o doara genunchi.
Pampersul... face si a mea pisu muuult, la 1-2 ore maxim se schimba pampersul plin :)
Multa sanatate si mai vb mai tarziu

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Naty, si celelalte fete care mi-au laudat odorul din partea noastra

Oh ca sa oprit si ploaia, am iesit un pic pe afara, acu am luat si masa si cred ca iesim din nou ca ne-am cam plictisit in casa

am primit cadou un premergator si acu am o intrebare: ar trebui sa-l tin incaltat pe Stefan in scaun?

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput