Dureri ingrozitoare de cap
Neata fetelor....
Vreau sa va intreb si eu ceva.
Am cateodata niste dureri de cap cumplite, ma dor ochii.....si stiu ca nu prea pot sa iau nimic pentru asta.
Voua vi s-a intamplat asa ceva?
Daca da, cum ati rezolvat problema?
Astept raspunsurile voastre.
Toanca si
+13
Raspunsuri
ralirali spune:
Sa stii ca si eu ma confrunt destul de des cu aceste stari
ingrozitoare care degenreaza in migrene si cu greata cumplita. Am vorbit cu medicul meu si mi-a spus ca e ok sa iau cate un algocalmin, dar nu mai mult de unul pe zi si cat mai rar posibil. Cel mai bine ar fi sa iti intrebi si tu medicul.
Pe mine de o saptamana vad ca m-au ocolit, dar saptamana trecuta am avut trei zile in care nu puteam sa tin nici ochii deschisi.
Eu iti urez sa scapi cat mai repede si sa nu te tina prea mult.
Ralu 14+
ralirali spune:
A, am mai citit la fete sa bei un pahar cu apa si lamaie sau ce mai stiu eu ca da rezultat si la mine a dat un pic, sa bei o cafea.
Ralu 14+
sheba spune:
Tot la fel de rau m-a durut pe mine ieri capul;mi-am facut o cafea mica si dupa citeva guri mi-a trecut.M-am mirat si eu pt ca si inainte de sarcina aveam perioade in care ma durea rau capul si nu imi trecea decit cu pastile.De data asta am avut noroc, poate din cauza ca de cind sint insarcinata n-am mai baut deloc cafea si ieri cind am baut si-a facut totusi efectul.
adriana_i_ spune:
Pentru dureri de cap mari se poate lua Paracetamol, e permis in sarcina. Evident nu trebuie abuzat, numai cand nu se mai poate altfel sau durerea de cap e pe cale de a degenera intr-o migrena cumplita 
Adriana 8+
toanca spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri fetelor.
Ralirali, zici ca din cand in cand ti-a dat voie doctorul sa iei un algocalmin?
Si eu am vorbit cu doctorita si mi-a zis ca pot sa iau dar foarte rar...
Problema e ca pe mine ma doare capul aproape zilnic....ma dor ochii....nu prea suport lumina...
Sunt normale starile astea?
Lavi spune:
Vreau sa va anunt ca pina la sfirsitaminilor sapt 14 15 si chiar 16 o sa va doara capul; , eu credeam ca o sa ma dau cu el de toti pereti .Un paracetamol din cind in cind e bum, gheata la incheieturi, si multa rabdare.
bebelaci sanatosi si sarcina usoara
23
Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295
toanca spune:
Pe mine aseara ma durea atat de tare incat am inceput sa plang de durere.
Saracu sotul meu nu stia ce sa-mi mai faca....
Am reusit intr-ul final sa adorm cateva ore dupa care a reinceput distractia..............
Imi venea sa-mi dau cu ceva in cap ca macar sa stiu ca am un motiv pentru care ma doare....
Am incercat toate leacurile babesti gen cartofi pe frunte, legata la cap..........degeaba
Cred ca o sa va urmez sfaturile si o sa iau si eu un algocalmin....da ce sa iau fiola sau pastila?
Voi ce ati luat?
Toanca si
13+
ralirali spune:
Fetelor, tocmai ma laudam ca nu am mai avut dureri de cap de o saptamana si astazi hop
. Am incercat cu o cafea in prima instanta, dar nimic si cred ca iau un algocalmin pentru ca deja simt ca durerea degenereaza in migrena si mi-e si greata. Ideal e sa luam cat mai putin medicamente in sarcina dar nici daca stam cu cu dureri nu cred eu ca e f bine pentru bebe.
Pupici si la cat mai putine dureri.
Ralu 14+