Dureri ingrozitoare de cap

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Din cate stiu eu, nu prea e indicat algocalminul in sarcina (mai ales in primul trimestru nici un medicament). Incercati cu no-spa....poate va trece capul. Si pe mina ma dureau capul si ochii la inceputul sarcinii. Si mi-a trecut cu o plimbare la aer sau pur si simplu ma uitam pe geam in departare pt relaxarea ochilor.

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Pe linga contributia hormonilor avuta in durerile de cap, si de la tensiune mica poti avea aceeasi problema ( vorbesc din experienta proprie, am stat cu dureri cumplite si timp de trei zile la rind).
Daca este vorba de tensiune mica, poti incerca sa maninci sfecla rosie, am auzit ca ajuta. Cind nu am mai putut si m-am urcat pe pereti de durere, in locul pastilelor am preferat sa beau un sfert de paharel de vin rosu si efectul a fost imediat, adica au disparut durerile de cap. Problema este ca daca ma apuca din nou, ce fac, ma apuc de baut,nici asta nu-i o solutie...poate dr. tau iti poate recomanda ceva, parerea mea este sa nu iei pastile ca nu sint bune.

Sanatate si sarcina usoara!
Ina

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Si eu m-am confruntat cu acelasi dureri de cap...cred ca prin 14 sau saptamana 15 mi-au trecut efectiv.
Eu nu am luat nimic....dar aveam niste stari cumplite.
Stiu ca e normal....din cauza hormonilor...si a modificarilor care au loc in corpul nostru.
Asta este....unele femei le au, altele pot sa nu aiba neaparat aceste dureri.
Toate cele bune !
Salisa 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am incercat toate leacurile "babesti" posibile si imposibile si..............DEGEABA.
Am apelat in ultima instanta la algocalmin, dar se pare ca si ala a cam fost degeaba pentru ca am dus durerea de cap pe picioare de sambata, azi fiind joi..........
E cumplit si nu-mi doresc decat sa treaca.....e singurul lucru.....
La munca am multa treaba, da nu-mi arde deloc ......
Dupa ce spuneti voi ca prin saptamana 14 - 15 durerile incep sa treaca....ma consolez cat de cat cu ideea ca maine facem 14 saptamani si poate.............cine stie ...se intampla o minune si trec durerile.
Macar sa aveti dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

chiar ieri am avut o criza, dar stiu ca ma prinde curentul repede iar acum merg cu geamul dechis la masina sau cu AC, pentru ca nu suport caldura deloc.
la mine merge cu comprese f. fierbinti cu ceai de musetel, dar ieri am pus una cu spirt si a avut efect. stiti cumva sunt contraindicate compresele cu spirt (se poate transmite alcoolul copilului)?
felicia + 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

SIngurul leac babesc care a mers la mine a fost somnul! Dormi cat potzi de mult! Eu una de pe la 10 saptamani am inceput sa am migrene ingrozitoare, numai dupa-amiaza.Cum simtzeam ca se apropie una, ma bagam la somn (daca eram acasa), fiindca shtiu din experientza, ca daca te ia rau, nu potzi nici sa dormi, stai si plangi. Eu nu am luat nimic nimic, de frica!Daca faci un dush, poate se mai ushureaza durerea! Aaaa si inca ceva, un masaj pe scalp! Dar un masaj bine facut, sa simtzi ca-tzi trosnesc oasele capului si ca te doare atat de tare, incat uitzi de durerea pe care o simtzi in interior!

De o saptamana vad ca m-au iertat durerile astea, dar le ashtept cu stoicism.Eu una mi-am propus sa incerc si cu reflexoterapie sa vad daca merge.
Bafta muuulta!Si mai ales, multa rabdare, ca ai mare nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Din pacate la mine somnul nu merge deloc.
Daca stau cu capul pe perna mai rau ma apuca durerile............sunt ingrozitoare.
Am incercat si cu ceai si cu masaj.....degeaba.
Sotul meu e deja disperat si se gandea ca poate ar fi bine sa intreb medicul daca pot sa fac o tomografie.....ca prea ma doare capul.
Am mai luat din cand in cand si algocalmin (cu voia medicului), dar tot degeaba.
Nu stiu cata rabdare o sa mai am sa suport toate durerile astea ingrozitoare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

buna fetelor. stiu ca subiectul nu a mai fostr deschis de mult, dar am si eu o intrebare. intru in saptamana 17 si pana acum 2 saptamani nu am avut chiar nici un simptom de sarcina, pot sa spun ca m-am simtit bine. dar de vreo 2 saptamani, am o stare de ameteala continua, parca mi-e teama sa ies pe strada sa nu cad pe jos. mai mult a inceput sa ma doara si capul dar nu foarte rau o durere surda. oare ce sa fie? durerile voastre de cap erau insotite de astfel de stari de ameteala, buimaceala? tensiunea nu mi-am luat-o decat cand mergeam la control: la gine banuiesc ca din cauza emotiilor ( ca aveam niste emotii!!!!) era 13/7 iar la medicul de familie 12/6? oare ma puteti ajuta cu un sfat? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nikol, iei cumva utrogestan pe cale orala? eu de la asta eram super ametita.
apropos de durerile de kap si eu am suferit ingrozitor. ma ducea ca la crizele de sinuzita. ma dureau pana si globii oculari. ma trezeam si noaptea din somn. eu am incercat cu comprese pe frunte cu bitter suedez si cu felii de cartof crude puse pe frunte si fixate cu o batista. eu una n-as lua algocalmin, doar no-spa!

+20
mihaela
poze

Mergi la inceput