Bebelusi de nov-dec 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai ca acu bocesc in toata regula.

raluca, ce frumos ai spus-o...si eu simt la fel , desi tot de 2 ori ne-am vazut.....

Felis, va iubesc din tot sufletul,

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dupa ce am plans de m-a gasit gaia la subiectul adus de gandacelu, ma mai faceti si voi aici iar sa plang...ce naiba e cu noi si cu blue mood-ul asta?
Si mie de azi dimineata mi s-au inecat corabiile rau de tot si apoi taman deschid forumul si dau peste alte "cantece" de inima albastra. Asa mi-a mers toata ziua de n-am fost in stare nici sa ma joc cu alex. Noroc ca baiatul mamii sta singurel si se joaca mai ca un copil mare. Si cand il vad mai intelept ca mine, ma podideste si mai tare plansul.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mai fetelor... va multumesc din suflet... dar nu cred ca merit tot ce ziceti voi... Pe cuvant...

Va multumesc pt cuvintele voastre... la toate...

Intrasem sa va mai zic cate ceva pt ca sunt intr-o dispoziti mai buna (desi am emotii pt... deja e joi- azi)....
Pana acum am fost intr-o dispozitie nu prea buna deoarece fetitza cu fibroza chistica despre care va ziceam inainte de Pasti (de fapt am intrebat la cabinet virtual) a fost intrenata la reanimare... Dupa 7 zile era mai rau decat atunci cand a adus-o, dar acum, dupa zece zile e mai bine...
Probabil acest e motivul pentru care ma simt mai relaxata si mai bine... Probabil m-a simtit si Mihai!?!... Cert e ca in seara aceasta Mihai a fost mai mult decat "duracel"... in trei ore ne-a terminat de energie si pe mine si pe taica-su... Dadea continu din picioare cu o fortza... (la un moment dat m-am pus cu spatele la el sa dea cu picioarele in spatele meu... ca era mai bun decat orice masaj ), radea continuu in hohote daca erai langa el si ii vorbeai, dar era jale daca voiai sa te departezi de el... Nu era voie... Am facut cu randul eu si taica-su ... Ca nu mai puteam... Cand a venit taica-su si a zis "hai sa-i facem baie!"... i-am zis sa vorbeasca cu Mihai un sfert de ora ca sa ma odihnesc eu ... ca nu ma simteam in stare sa ii fac baie...
Daca il luam in bratze- eu stand pe scaun, se proptea cu picioarele pe ale mele si voia sa stea numai in picioare... statea 6-7 secunde, i se inmuiau picioarele, dar dupa 3 secunde iar se proptea in picioare... Nu se lasa deloc... Nu stiu de unde a avut atata energie... Eu trebuia sa tin mana putin langa funduletul lui, ca el se sprijinea cu capul si mainile de umarul meu... Nu stiu daca va inchipuiti, avand in vedere ca el are coloana moale ca de bebelus nou nascut ... de asta ma mira atat de mult ce face ...
Gata ca v-am plictisit destul...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetelor, dragelor, suratelor, frumoaselor, va pup pa toate!
mai apar si eu din cand in cand, na! dupa cum se poa, ca de cand am stapan nu mai misc in post

seara mai apuc sa va mai citesc si ma uit la pozele voastre dar de postat nu mai am chef si energie

mi-am aruncat si eu un ochi pe subiectul de la generale despre care ati discutat si, de la inceput, primul meu gand a fost Felis...iubita, azi m-am tot gandit la tine, ca am tot avut un fix ca azi e joi (de fapt era miercuri) si stiam ca tre sa ne dai vesti despre operatia lui Mihai...
Si apropo de enegia copkiilor nostri, api David a dormit azi doar juma de ora , iar in rest a calarit toate paturile disponibile din casa

am mai trantit si noi cateva pozici

acileasha

ca sa nu ne uitati chiar de tot !

P.S. David s-a dat in petic si scoase si primul cuvant din viatza lui de pushlama ..a zis BiGA
apai no comment!

ramaneti sanatoase! si la punga groase!

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

P.S. Felis, imi place motto-ul pe care ti l-ai pus! adevar graieste Cicero asta...

pozitze

Mergi la inceput

FULGULETZ... ce frumusel e David... si ce-i mai place lui in piscina...... Pana la urma a tras fata de par?..

Cat mai are David : greutate, cm?... Cu papa?... Ca el era la regim...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fulguletz

P.S. Felis, imi place motto-ul pe care ti l-ai pus! adevar graieste Cicero asta...

pozitze

asa ma gandeam si eu...
Acum fug la somnic...
Gandaca unde o fi ca zicea ceva de insomnii!...

Mergi la inceput

Felis insomniaca, pai David e tot cum stii : cu soia si regim si tratamentul homeopatic care face minuni(nici nu vreau sa ma gandesc cum era inainte de tratamentul homeo) ...si ne merge bine asa....adora legumele !
Am ajuns si noi pe la 7 kile si un pic , a inceput sa se tarasca si nu doarme mey ziua decat afara !
Am trecut de faza jelitului daca e lasat singur dar acu mi-e frica sa il las singur sa nu dea cu capu in pat sau mai stiu eu ce , ca are un talent de explorator..mamamamamaaaaaa(seamana cu tacsu)...

P.S. David adora sa traga de par (o sa ajung un fuguletz chel )...Monicutza cuscritza..mey, o sa-l dau eu pe brazda pana s-o insura..

Felis, noapte buna si abia astept sa ne dai maine(adica azi) vesti cat mai bune! am emotii pentru voi!

pozitze

Mergi la inceput

Era sa ma culc fara sa dau antibioticu la cupil!...

Pai sta bine David cu kg...

Noi abia asteptam sa facem 7 kg sa trecem si noi la mancarea de 6 luni... ca lunile le facuram de mult...

Insomniaca nu-s... ca moooooor de somn... Fug...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

buuuuuuuuuuuuuuuuuna dimineata!
nu am timp dar va pun o suuuuuuuurpriza!
http://i.flowgo.com/greetings/madeapoop/madeapoop.swf

fulgu, bestiale pozele! ai fost in ro cand am fost noi la mare!:((
pupaciuni!
am fuuuuuuuugit!

felis, mi-e dor de voi!!! v-am vazut si voua pozele, mihaita e cel mai scump copil din lume!

gata, pup ca le e fomica la puradei!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput