Bebelusi de nov-dec 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by mikimi
[..iar la noi (catolici) e scolarizare in toata regula plus examen ca sa te poti casatori.Dar ne face asa bine, ne mai scoate putin din priza cand il ascultam.

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Eu am facut doar scolarizarea de examen nu mi s-a zis nimik.Dar de cand am facut noi nunta s-or fi schimbat regulile.Probabil iau toti mirii "examenul"

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Felis m-am rugat in fiecare zi pentru tine, am fost des la biserica zilele astea.Mai mult decat sa te iubim pe tine si Mihaita nu putem acum..

MIKI... nici nu trebuie mai mult... Noua ne e deajuns...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miki, iarta-mi curiozitatea, dar cum se face ca sunteti catolici, ati fost din nastere?
Si deci Alexander este un kinder surpriza, dragul de el.
Ce fete gospodine, faceti papanasi.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

oti, aceste rinduri minunate le aveam pe o felicitare...pe care o pastrez de multi ani pt ca tare mi-au placut.de altfel, mare placere sa le recitesc

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ele sigur toti "cursantii" si aspirantii la casatorie trec...este un set de intrebari care are titlul "examenul logodnicului/logodnicei

Otilia din nascare ca mama este de neam unguresc, sotul ortodox sadea.

Andreea am vazut prapadul de la voi.Sper ca nu ati fost afectati.

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Miki din 96 cand am avut noi nunta cred ca au aparut intrebarile de care spui. La noi a fost invers : sotul catolic, eu ortodoxa si mi s-a facut "pregatirea" pt trecere si casatorie in religia catolica.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis cred ca ti-am mai zis-o eu te admir enorm si ma gandesc de fiecare data cand citesc ce mai face mihai...ce as face eu in locul tau...si nu gasesc raspuns pentru ca mi-e teama sa-l caut. stiu doar ca nu as putea fi ca tine, si de asta mi-e teama. sunt putine persoanele pe care le admir si tu, chiar daca nu te-am vazut niciodata ocupi un loc mare in sufletul meu. ce ma doare foarte tare e faptul ca nu pot decat sa te iubesc si eu, asa cum mai devreme ti-a zis miki. e o mare durere a mea si chiar daca nu crezi, zilnic ma gandesc ca...nu pot sa fac decat atat. si ma doare sufletul pentru asta. merti tot ce e mai bun in lume si ma rog sa primesti

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

felis, vad ca fetele au scris mai bine... eu am scris acum cateva ore un mesaj pe care nu l-am mai trimis...

pur si simplu mi se par cuvintele fara putere... nimeni nu stie ce e in sufletul tau, cat e de mare durerea ta... decat Dumnezeu

mi se pare ca orice scriu, e doar filosofie, fata de durerea ta

te rog sa ma ierti! sa iti dea Domnul putere! ai cel mai minunat copil, si vei vedea ca vei avea bucurii mai mari cu el decat cu oricare altul...

nu vreau sa scriu mai mult... decat ca, de cand am inceput sa merg la Biserica, am vazut ca nimic nu e intamplator pe lumea asta... totul are un sens...

...

sa va dau o veste buna: se dau iar medicamente gratis pentru copii! faceti-va aprovizionarile! am intrebat la o farmacie no name din blocul meu si raspunsul e DA!

va pup!
sper sa nu mai am insomnii. pur si simplu sunt fresh fresh, nu imi explic de la ce, doar cafea nu am voie si nu beau, iar cioco nu am mai mancat de cateva zile... asta o fi?!;)

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Fetelor, va multumesc de urari. Ce pot spune... noi am traversat o perioada cam albastra la un moment dat, in primavara, eu m-am simtit atunci la marginea prapastiei dar el a fost mai puternic si mai increzator decat mine. Ca atare, va doresc tuturor putere si incredere in relatie... si in voi. Pentru ca despre asta, practic, vorbim de ceva vreme aici. Cel putin eu asta simt pe grupul nostru. Stiu, veti spune ca filosofez in loc sa fac sex, ca doar Maria e la mama, insa in momentele mele de bine, ca asta de acum, ma gandesc mereu la ce am si ce n-am... Si uite ca daca nu-l aveam pe el, eu nu eram in stare sa depasesc singura momentul ala nefericit iar acum puteam fi singura intr-o casa goala...
Daca vorbele nu au putere prea mare, exista aici, printre noi, niste fapte uluitoare ale unei fiinte care pe mine ma copleseste dupa o singura privire cu toata increderea si puterea ei si pentru care am un respect dus pana la admiratie. Imi dau lacrimile de rusine cand o vad cat poate fi de senina in lupta ei permanenta... Si o iubesc desi ne-am plimbat carucioarele de doua ori prin parc. Pentru ca in momentele mele in care simt ca cedez gandul la forta sufletului ei imi da o alta viziune asupra perfectiunii...

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Daca vorbele nu au putere prea mare, exista aici, printre noi, niste fapte uluitoare ale unei fiinte care pe mine ma copleseste dupa o singura privire cu toata increderea si puterea ei si pentru care am un respect dus pana la admiratie. Imi dau lacrimile de rusine cand o vad cat poate fi de senina in lupta ei permanenta... Si o iubesc desi ne-am plimbat carucioarele de doua ori prin parc. Pentru ca in momentele mele in care simt ca cedez gandul la forta sufletului ei imi da o alta viziune asupra perfectiunii...

raluca, esti minunata!!!

felis...

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput