Drumul Taberei (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

he he he ... iote ca scriu si eu... care trebuia sa fiu la tara insa au fost inundatii si am fost doar in vizita
Poze din parc sunt la mine in album intalnire DC in parc 1 (sunt cateva si in Herastrau ,Insula copiilor si Cismigiu dar restul in Drumul Taberei, parc2

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Emma mama destept mai era Murphy ala cu legile lui, nu stiu cum se face ca eeeeexact cand te vad pe tine nu am CDul
NMu mai scriu ca-mi patruleaza si-mi chiuie maimuta prin casa. S-a trezit dupa 10 min de somn din cauza tusei si acum e vesela tare.. Nu si-a facut rondul de seara din cauza ploii (am intrat in casa cand ne-am vazut cu tine Emma)....
Asa ca va pup dulce pe toate.... si pe toti piticii

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Salutare Dr. Teberei!
Mai puteti adauga 2 noi membrii: Maadi (29.01.1971) si bb Calin (19.07.2003), zona Compozitorilor.
Ma bucur mult sa va gasesc. Keep in touch!
Pupici dulci,
Maadi si Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Emma multumesc din suflet pt. poze. Mi-e tare dor de locurile acestea. M-am distrat incercind sa ghicesc unde sint facute pozele (in care din parcurile enumerate de tine). In afara de cele obvious, au fost citeva la care am bijbiit. Le-am trimis si unor prieteni care nu au mai fost in tara de 10 ani. Sper sa nu te superi.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna!

Ne vom alatura si noi, deocamdata renovam apartamentul, dar probabil peste o luna cand ne mutam acolo (Tricodava).

Claudia (7.02.1975), Matei (15.12.2003) si bb Mara din burtica +39 de saptamani

Multumim!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara din burtica +39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

As avea nevoie si de un pediatru bun, mai aproape de casa. Puteti sa-mi recomandati pe cineva din Drumul Taberei?

Cu multumiri,

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara din burtica +39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Andora, mi se pare mie sau te-am vazut la TV?ai fost surprinsa cand te plimbai cu gogosica prin parc de catre camerele de luat vederi de la PrimaTV?Ma uitam la academia mamicior si mi s-a parut ca te-am vazut

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor va pup dulce de tot.. Luna asta ne-a mers netul exact 1 zi si-o noapte, luna trecuta la fel.. sa ma vizitati la inchisoare c-o sa fac crima de om daca ma mai tin aia de la firma de cablu fara DC.
Mai intai bun venit boboceilor.... si muuulti pupici burticii cu Mara!!!! Nastere usoara si abia asteptam sa va vedem pe toate!!!!
Tumpi eu eram, da, cu sotul si gogoasa infuriata, mi-au mai zis niste fete ca m-au vazut, am vazut eu ca filma unul intr-o zi dar habar n-aveam de unde era.
Adrienne ne bucuram ca ti-au placut pozele Emmei... care, a propos, se distreaza de minune pe soselele tarii vizitand locuri superbe... ne povesteste ea cand vine de la munte, dar o invidiez!
Nu mai pun emoticoane ca ma grabesc sa dau mesajul sa nu cumva sa pice netul....
O pup pe Oake (prietenii stiu de ce), pe toti cei pe care nu i-am vazut de mult sau deloc si mai ales pe Mishulina... Mai sunt 2 zile si vine barzoaica din concediu ca vine toamna, o puneti la treaba, da?
Fug acum la gogosica... pupici infinit de multi si sper sa mai vorbim!!!!!!!! Aveti grija de bebei!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

De abia o astept pe Emma inapoi cu poze. Este f. draguta si f. fotogenica.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

saluti

vreau sa-mi cumpar un ap de 3 camere in drumul taberei. pana acum am vazut o serie de blocuri dar nu m-au entuziasmat. voi, cei care stati prin zona, imi povestiti in ce tip de bloc stati si cum vi se pare? de ex. eu am vazut blocuri de tip circular, 10 etaje (E zau Z), tip numeric, tot 10 etaje (cele din grupul optsute si ceva)iar la 4 etaje nu mia placut mai nimc - nici F-uri, nici A-uri - sunt mici, mici, mici.

am auzit ca blocul cu materna ar fi super... sta cineva?

multumesc de ajutor. oana

Mergi la inceput