Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andreea...multam ..dar ce brinza..eu nu am facut niciodata papanasi..asa ca habar nu am ...si amestec totul?
Nu va incuscriti ...hi,hi...stii de ce ? Codrut este din zona....ce mi-e Cimpina ce mi-e Ploiesti-ul>...hi,hi...
Ma gindeam part-time....sau medical filling clerk

Mergi la inceput

Da Felicia....doarme putin...are prea multa treaba si somnul i se pare pierdere de vreme...poate daca i-as face cunostinta cu d-nul Pufulescu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia ce scumpa esti....

quote:
Nu va incuscriti ...hi,hi...stii de ce ? Codrut este din zona....ce mi-e Cimpina ce mi-e Ploiesti-ul>...hi,hi...

vreau si eu reteta cu papanasi fierti.....sau e aceiasi ca reteta Andreei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai in ro se pune branza de vaci, eu am pus cottage cheese si se topeste frumos...
so, ne incuscrim au ba?

philip&andreea

Mergi la inceput

a, da si amesteci totul gramada acolo. parca vazusem o reteta si aici in cartea de bucate

philip&andreea

Mergi la inceput

Habar nu am...o astept pe Simona (dar asta miine ca l-a ora asta )...este aceeasi reteta Simo?
Am uitat sa va spun ..am vazut un film nemtesc (poate felicia l-a vazut)...nu cred ca vazusem un altul in ultimii 15 ani...hi,hi. Si mi-a placut...dar eu casa de vacanta izolata nu mai vreau...hi,hi. Se numeste Funny Games...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia ma gandesc ca si asta e o cauza....faptul ca doarme atat de putin ziua, noaptea e prea obosit ca sa aibe un somn linistit.
Eu pe Andreea uneori o culc fortzat....adica ma duc cu ea in pat, cu cateva jucarii...ne jucam 5 minute apoi ii spun ca vreau sa fac nani....si ma fac ca dorm( o urmaresc printre gene)....se mai joaca putin, vede ca n-o baga nimeni in seama apoi pune si ea capul jos.

Mergi la inceput

olivia, cum se mai simte tatal tau?

philip&andreea

Mergi la inceput

Felicia nu stii ce vorbesti :)...Luca ..cu forta? Nu merge....el nu vrea la orizontala ...de pe la 2 1/2 luni...totul se face la verticala...
Stati sa va mai spun de un film super, Imaginary heroes.....cui i-a placut American beauty.....o sa-i placa si asta...

Mergi la inceput

am vazut Hostage aseara...macar nu te plictisesti...

philip&andreea

Mergi la inceput