Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Frumose poze Dienutza...dar cu burticutza nu ne servesti?

joy 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

proadelina...mie la eco mi-a zis ca ma bb baietzel, dar am cosuri ..de fapt niste bubite pe fata de nu aveam nici la pubertate din astea...
Poate nu s-a vazut bine la eco , am facut-o pe la 14s+5zile, nu stiu cat de clara era...Dr a zis ca are un ciuf si era mirata ca eu nu-l vad.

joy 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna fetelor! Felicitari celor care au aflat ce bebei au, sa va fie copilutii sanatosi si frumosi!

Lavi, ce fain, imi place ca ai imaginatie,cred ca mereu gasesti cate ceva haios la care sa te gandesti!
Pai, bbelina ,mea cred ca o sa fie bruneta si cu ochii caprui (musai, altfel cred ca luam bataie de la tati...nu de alta, dar nu avem nici un alt caz in ambele familii care sa arate altfel...) si mie mi-ar placea sa fie cu parul ondulat, ca al lui taicasu'....si in rest...frumoasa si despteapta...si cu ureche muzicala...si dupa cum ar vrea tati,talent....cum sa zic, la volan...s-o facem pilot de formula unu . E, asta pastram pt baietel...

Ce fain ca ati pus poze pe net! Sunteti toate foarte dragute, imi place mai mult parca sa va citesc, si sa-mi imaginez cine "vorbeste"...Eu nu stiu sa pun, dar o sa incerc...

tuturor..

Mergi la inceput

Ei, dar nu e greu de loc sa pui poze! Asa ca am facut-o!

Cand ma uit la ele ma emotionez...pe 24 iulie, anul trecut, eram la nunta surorii mele,eu si sotul am decis ca o sa ne casatorim candva ( de'abia ne cunoscusem, cam pe 24 martie) si ne-am luat pe 8 ian, dupa cateva luni,ca nu mai aveam rabdare, iar prin februarie ne-am dat seama ca vrem si un copil si dupa 3 zile am ramas insarcinata!!! Si si acum ne trezim noaptea, ca sa ne pupam un pic...

Mergi la inceput

Ca sa vedeti ce emotionata eram, nici nu v-am dat linkul:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgeta_alexa/album?.dir=/d65b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna fetelor! Daca e vorba de poze am sa incerc si eu cu cateva... In una se vede destul de bine si burtica .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pro_adelina/album?.dir=6e63&.src=ph

Adelina cu BB aproape 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Hello!
M-am uitat si eu peste pozele voastre Mirabilis,Proadelina,Dienuta..foarte frumoase,iar burticile sunt tot farmecul.
Ieri am avut o zi agitata si urata de tot,mai bine zis vreau sa uit de ea..o sa va povestesc cand o sa ma simt in stare..,nici azi nu prea sunt in forma...
Bebelica misca cam de 2-3 ori pe zi...la voi cum este?Cand eu sunt agitata se agita si ea(el) mai mult..dar in zilele obisnuite il simt doar dimineatza si seara...
Fetele care au fost la eco asteptam vesti.
Pupici!

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor!
Ce bine ca ati pus poze pe site, ca sa ne mai cunoastem si noi.
Dienuta, tipa de linga voi banuiesc ca e sora ta, nu?

La mine astazi este momentul adevarului. De-abia astept sa ajung la eco si apoi sa ma lafai si eu cu un carucior!

Azi intru si in concediu, adica de luni nu mai vin, dar nu scapati de mine ca am acasa net.

Va pupacesc acum, ca ma duc sa-mi rod unghiile pina la prinz.

Poze cu mine
Varsta BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

NEATA !
ce mai fac burticile ?
ma bucur ca v-au placut pozicile noastre, si noua ne-au placut ale voastre ...
maine plecam la mare, poate aduce tata si aparatul foto, asa ca poate mai pun poze cand ma intorc, mai recente...
azi chiar nu mai am chef de servici, mai ales ca e vineri si ultima zi inainte de concediu ...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

noki,
tipa nu e sor-mea, e o fosta colega ...
bafta multa, si asteptam sa te intorci; sper din tot sufletul sa fie cum iti doresti ...
pe la ce ora te intorci ?

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput