Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(25)
Raspunsuri - Pagina 13
joy04 spune:
CRISTINAMH CE DULCICA AI FOST
Una dintre prietenele mele (de care v-am zis mai sus) a patit-o cu baietelul ei ...dar pe la 5 anisori, cand numai vroia sai faca mami baita si ea nu a vazut decat tarziu (cam o aptamana) cu putzulica lui e umflata si il doare....
Si s-a dus la sp Grigore Alexandrescu, unde i-a decalotat saracului putzulica (si asa a tipat saracutu de l-am auzit eu care ramasesem afara, nu am intrat cu ei in cabinet) si ce era acolo de puroi, vai de el. S-a dus de vreo 2 ori sa-l curte si acum i-a trecut, numai are nimic. Chestia e ca dr i-a zis ca trebuia sa o faca mamica lui de cand era mai micut, ca sa evite chestii de genul asta. Dar alti dr spun ca nu este necesar...
joy 19+
xandra28 spune:
bb+ank, bine atzi venit!
fetele, lordra ce mai face, n-am mai vazut-o pe-aici?
noki lara, tare dragutzika mai eshti, sa nu te deoki, nu-sh de ce aveam impresia ca eshti turcoaica sau tataroaica, dupa nick cred.
bebelul meu, daca pana la urma va fi baietzel, va avea tenul alb shi ochii verzishori ca mine... daca va fi fetitza, va avea ochii lui ta-su, albashtri, shi tot ten deschis... in orice caz, va fi cel mai frumos copil...
xandra, 20+
corap spune:
pai, in viziunea mea, decalotarea-i ca-n poveste... ca daca o faci o sa te caiesti, iar daca n-o faci, tot o sa te caiesti.
momentan inclin spre NU. dar asta pt. ca mi se pare ca ambele parti sunt lipsite de argumente stiintifice, pt. ca decalotarea nu-ti garanteaza lipsa infectiei. offfffffffff, d-aia sunt asa, ca daca-l chinui, macar sa stiu pentru ce...
si ma mai gandesc ca cei (ma refer la doctori) pro decalotare sunt mult mai fanatici decat cei anti- decalotare. mie mi-au placut intotdeauna chestiile mai moderate.
da' dup-aia daca face bb infectie n-o sa ma dau cu capu' de pereti ca nu i-am facut????
da' daca-l decalotez si tot face, n-o sa ma dau cu capu' de pereti ca i-am facut????
si daca nu i-o faci cum trebe (adica cu sange), riscurile de infectie sunt mai mari decat daca nu-l decalotezi deloc.....
offfffffffff, mi-a intrat ca un cui in creier chestia asta.
(in paranteze fie spus, dintre masculii pe care ii cunosc si la care am putut sa cer amanunte de genu': "parintii tai te-au decalotat cand erai mic sau nu", singurul care a facut infectie era din grupul de decalotati !!!!! io imi continui sondajul.
sper sa-mi vina alta obsesie, ca de asta deja m-am saturat, am citit si paracitit, nu mai poooooooot.
sa stiti ca e mai nasol decat un vis urat, desi am visat si eu azi-noapte numai grozavii. da' asta pt. ca am mancat o aripioara pikanta d ela kfc. extrem de pikkkkkanta.
C & andrei din burtik - nu se teme de nimik.
Noki_Lara spune:
Xandra, mutumesc de complimente...hi hi hi...ce m-am distrat cu tataroaica. Da de nemtoaica-olandeza de zici? Nu ti se pare mai realista treaba?
Si la tine se preconizeaza o frumusete de flacau! La baieti oferta pare tare interesanta. Sa aiba fetitele cu codite de unde alege.
Io despre decalotare am auzit-citit-informati de la cunoscuti ca ar cam trebui facuta de mamica, inca de cind este BB micut. Of, mi se rupe sufletul cind ma gindesc la amaritii de ei...
Poze cu mine
Varsta BB
proadelina spune:
Salutare la Burtici! Ma bag si eu in seama din cand in cand, in semn de solidaritate feminina... ca sunt departe de casa si de tati al lui bebe si ne e taaaare dor de tara, dar mai sunt 10 zile si vom ajunge in sfarsit ACASA.
Am facut si eu testul cu predictia si a iesit fetitza, la faza cu inelul a iesit baietzel, la eco nu s-a vazut (pt ca suntem pudici :) ), dupa cosuri si pete... nu stiu. Ce credeti ca ar fi?? Nu am avut probleme de genul cosuri/pete inainte de sarcina dar acum... sunt din belsug. Bebe are o activitate foarte intensa acolo in burtica la mine.
Cat in privinta semanatului, as vrea sa semene cu tati, blond si carliontat, cu ochisori albastri sau verzi.
Ank - bun venit la mamici de noiembrie-decembrie!
dienutagraviduta spune:
adelina,
eu mizez pe fetita, daca zici ca ai cosuri ...
xandra,
unde fugisi maica ?
corap,
eu as zice sa bei niste apa sa inoate si aripioara aia de la kfc, si nu mai pune boii in fata carului, ca e devreme sa ne imaginam cum o sa torturam o putulica care acum are 5 mm
dienuta graviduta si bebelushul luca
dienutagraviduta spune:
fetelor,
ia uite ce a invatat dienuta astai ... sa puna poze pe net ... poate ne invata cineva cum sa facem si un link la ele ...
ar fi util ...
proadelina spune:
Hi hi hi! O sa-i facem lui tati o scorpiutza mica, ca mai are una mare (adica pe mine) iar soacra tot scorpioanca este!!! Tot se lauda intr-o zi sa stie sa "dreseze scorpii"!
Adelina cu BB aproape 21
dienutagraviduta spune:
ia uite ce desteapta sunt, lumeeee...
... si nici n-am capu mare ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dianaconection/album?.dir=2d12&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos