Mamici de martie-aprilie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
dananita spune:
A, in ceea ce priveste
noi nu ne abtinem. Dureaza mult mai mult preludiul, dar rezultatele sunt fantastice. Nici eu n-am chef ca inainte, dar ne descurcam. Atat timp cat nu sunt interdictii ne comportam normal.
DANUTA BANANUTA
utocatalina spune:
Catalina am raspunsul lui T la intrebarea pe care am postat-o pentru tine sapt. trecuta:
"catalina :: Bucuresti :: (Miercuri, 13 Iulie 2005, 10:58)
Intrebare: Sambata seara am avut dureri maricele de burta si duminica la 4 dimineata sangerare mare (un tampon plin si pe langa). Am dat fuga la Giulesti la camera de garda.
M-au internat cu iminenta de avort si mi-au facut injectii cu scobutil, papaverina si diazepam pana luni dimineata.
Diagnosticul la echo de luni dimineata: o sarcina de 5 saptamani jumate in evolutie, cu desprindere de ou si un hematom de 2,25 cm.
Am plecat din spital cu tratament - utrogestan 4 pe zi, acid folic 1, no-spa 2 pe zi si supozitoare cu scobutil (pe care nu le-am pus inca ca nu m-a durut burta asa tare si eu stiu ca sunt de durere).
Ieri cand am ajuns acasa am mai sangerat (dar nu asa de mult cat sa umplu un tampon, scuzati detaliile), am stat in pat (de fapt stau de sambata seara) cu mici ridicari necesare si acum am asa doar un firicel foarte mic de sange mai inchis la culoare.
Ce sa fac in continuare? Medicamentele pe care le iau in continuare sunt suficiente sa-l salveze pe bebe? Credeti ca ar fi trebuit sa fac si pregnyl infectabil? Va rog daca puteti sa-mi raspundeti urgent ca nu stiu ce sa ma mai fac!
Raspuns: daca e asa urgent (si chiar e!!!) de ce nu suni? ar trebui sa incepi pregnyl-ul cat mai urgent. sper sa nu fie prea tarziu...
Santate!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
nshiro spune:
Maria, Jane, sunt foarte fericita din punctul asta de vedere insa tot nu ma pot bucura pe deplin deoarece ca intotdeauna parca trebuie sa intervina altele din exterior sa umbresca o mare realizare...
Fetele la voi cand au aparut greturile? Eu maine fac 5 saptamani insa ma simt foarte bine, in afara faptului ca ma dori sanii si am stari de somnolenta totul e ok. Sa dea Domnul s-o tin tot asa.
Pupici si multa sanatate la mamici si la bebici 

rocsana
nicolle27 spune:
Calde salutari la toate burticile si daca nu va e cu suparare sa ma primiti si pe mine atunci dati-mi voie sa ma prezint:Sunt o mamica tinerica de 30 ani cu o burtica micuta de
6+ .UM 25 Mai.Nu am avut noroc sa scap de neplacerile sarcinii,ele ma chinuie foarte tare dar aici cu voi poate reusesc sa trec cu bine peste ele.
ptr toate fetele si bebelusii lor.
nicolle27 spune:
Fetelor am uitat sa va mai zic cate ceva despre mine,adica data nasterii 19 dec 1974,sunt la prima sarcina si sunt foarte emotionata.Bebelusul meu s-ar naste pe 1 Martie.Am un sot care ma iubeste,deci sunt foarte fericita.Sunt cam departe de prieteni asa ca v-am ales pe voi sa-mi fiti alaturi.
6+
dananita spune:
Nshiro, Nicolle27 bine ati venit! Sanatate va doresc voua si BBilor!!
Nshiro eu am 6 sapt si am aceleasi simptome ca si tine. Parca sanii ma dor mai putin de cateva zile. Stari de somnolenta am mai ales dupa amiaza si spre seara. Totul este normal, in organism se petrec mari modificari! Difera aceste simptome de la persoana la persoana.
Va pup cu drag pe toate!
DANUTA BANANUTA
motanitza spune:
burtici !..... sunt tristaaaaaaa ..am RH-UL NEGATIV si sunt ingrijorata rauuuuu
dr de familie a vazut ieri rezultatele la sange si nu a zis nimicccccccc ... drept urmare ma mut de la ea mai ales ca nu ma lasat sa iau Materna desi ginecoloaga a recomandat asta.
astazi mi-am pus si sotul sa isi faca analize la sange sa vedem si Rh-ul lui .. dar sunt ingrijorata
despre doctor T ( mi-a raspuns si ma pot duce si eu la el o sa il sun saptamana viitoare si veste buna si pentru mamicile care merg cu el ..in august se termina de renovat ELIAS)
am vazut ca ati vorbit si de ecografia morfologica .. se poate sa imi da-ti si mie detalii unde o pot face ..si unde ma pot programa
va pup
8+
nicolle27 spune:
Draga Motanitza te rog nu te ingrijora prea tare ca nu-ti faci bine.Si eu sunt in aceeasi situatie.Nu trebuie sa disperam caci exista multe sanse sa avem un bebe sanatos si nascut la termen.Sunt multi factori de luat in calcul dar trebuie sa fim optimiste ca vom fii norocoase cu bebei sanatosi.Eu stiam demult ca am RH - si totusi imi doresc acest copil.Daca esti la prima sarcina este si mai bine caci in sapt 28 parca se face imunizare.Un rol important o are si faptul, daca in trecut ai suferit vre-un avort spontan sau la cerere.Ma rog nu vreau sa te innebunesc ci sa te linistesc.Fruntea sus si incredere ca va fii bine.Te pup si sunt alaturi de tine.
utocatalina spune:
Motanitza si eu sunt pacienta lui T..Rh negativ nu este o problema, in ultimile luni cred ca vei face o dozare de anticorpi in rest este ok...te felicit pentru alegerea facuta..sa stii ca Materna T nu mi-a recomandat, mi-a zis ca pot sa iau daca vreau, dar din ce am citit si la alte pacientele de ale lui nu au luat pentru ca nu vomau si bebe primea papa tot ce-i trebuie..din sapt. 14 da insa Biomarin opentru cerebelul lui bebe...fetele care au luat Materna unele din ele au luat si 6 kg intr-o luna..eu le-am luat in 3, dar nu ma voi atinge de Materna!
Eco morfologica iti va zice T sa o faci la Iosup la Centru Medical Unirea la 14 sapt. si citeva zile..eu o fac sapt. viitoare luni la 14 sapt. si 2 zile..trebuie sa il suni pe Iosup, iti va da T numarul lui si sa te programezi la el cu 3 sapt. inainte de eco!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+
utocatalina spune:
Inca o data fetelor...RH negativ nu va fi o problema. ok?
Cafeluta draguta
Simburica mititica
13+