Mamici de martie-aprilie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

fetele!
Va multumesc din suflet pentru urari si de asemenea va doresc si voua bebelasi sanatosi si sarcina usoara.
Astazi voi da vestea familionului (soacra si cumnata), am organizat o intalnire si tare mai sunt emotionata. De fapt emotionata sunt inca de cand am aflat de acum 3 zile, mi s-a pus un nod in stomac si nu-mi da deloc pace. Sau mi se intampla sa plec intr-un loc si sa ma trezesc in alta parte, sa caut un lucru si sa pun mana pe altul si tot asa... Voi cum va simtiti?

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maria sigur ca, ca sa nu ne speriem aiurea, ar fi bine sa nu avem pete, dar depinde de organism, de cum se fixeaza bebe...eu am avut in sapt.6 pete maronii, iar in sapt. 10 eu si inca o graviduta din ian-febr.2005 am avut eu o singerare rosie ca la cilcu, ea una maron, cica de la inserarea placentei..deci nu va impacientati daca vedeti pete, dar sunati medicul si spuneti-i ce se intimpla ca sa va linisteasca! Cata sper sa esti bine...pupic fata cuminte in concediu!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

13+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Catalina ,merci ca m-ai linistit ,cand m-ai faci o poza cu burticutza ?,ca la cat mananci ,cred ca o sa avem ce vedea ,plus ce creste si bebelina acolo ...Abia astept sa am si eu cu ce sa fac poze ,deocamdata nu se vede burtica la mine ,he he ...dar zic eu ca in 4 saptamani o sa se vada ceva
pupici la toate fetele
8+

Maria

Mergi la inceput

Neata Maria...de azi intr-o sapt. merg la Iosup..sa vad ca bebe este sanatos..asta este tot ce imi doresc si daca se poate sa-i aflu si sexul..dupa vizita la Iosup promit daca ma ajuta Doamne Doamne si totul e bine, sa fac poze noi..sper sa mai incap in haine pina atunci!La mine si la 8 sapt. se vedea ceva burtica...desigur mai mica..am poza in album cu burta la 6 sapt.jumate si chiar si acolo se vede! Cred ca era burta de somalez!

Cafeluta draguta

13+
Simburica

Mergi la inceput

Rocsana cred ca esti in al noulalea cer de fericire ,si eu ma simt la fel ,nu mai imi incap in piele de fericire de cand am aflat de bebe as vrea sa spun la toata lumea sa stie ce minunatie sa intamplat
Motanitza nu iti mai face ganduri ,ca bebele e bine mersi acolo si fiecare zi pentru el inseamna mai multe celule
8+

Maria

Mergi la inceput

Buna Catalalina ...m-ai facut sa rad aici ,cum mei burta de somalez ,eu zic ca o sa faci un bebelus mare si frumos de o sa-l(o) deochem toate .Eu am intrebat-o pe mama daca ea a avut burta mare si mi-a spus ca cu frate-miu deabia de se vedea si la mine a avut multa apa care a acumulat-o in ultimele saptamani inainte sa nasca ,la mine o fi ereditar sa nu sa nu se vada burtiku ,si eu care abia astept sa mi-o arat in lume ,intr-un fel mi-e frica sa fie si prea mare ,ca eu deacum nu prea pot sa dorm noaptea ,nu -s ce am dar ma foiesc non stop .Mi-am pus o perna intre picioare ,asta o am de cand ma durea burtica si nu mai stiam cum sa stau sa nu mai simt si vad ca e buna ,am sa o tin tot asa pana in ultima zi .Mai aveam o intrebare cu Iosup asta ,il vezi pe bebic in 3D ,sau cum ?...as vrea si eu un asa echo cam pe cand se vede sexu ,dar nu stiu unde sa merg ,crezi ca el e singurul din tara cu un asa echo ?..oricum am sa ma mai interesez pana atunci daca exista si la mine in oras sa nu bat atata cale,pana atunci poate stii tu mai bine ce si cum .
8+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata fetelor,

Salut si eu pe noile gravidute care au ingrosat randurile.

Catalina, ne rugam alaturi de tine sa fie bine. Iti doresc sa nu iti pierzi credinta si sa ai puterea sa lupti, daca este nevoie, pentru viata bebelusului tau.

Maria, nici eu nu am avut nici o pata pana acum, poate doar o "urma" maronie foarte vaga in ziua cand ar fi trebuit sa imi vina CM. Poate ca este normal, fiecare organism reactioneaza diferit; as fi vrut sa o intreb pe mama cum a fost la ea, dar eu nu am anuntat inca vestea cea mare, asa ca voi afla maine mai multe dupa vizita la medic.

Eu nu am inca greturi, dar ma dor sanii si ma duc relativ des la baie. Si inca ceva: daca in timpul saptamanii, la birou, ma jena burtica(asa ca o tensiune), peste weekend nu am mai avut nici un fel de durere, tensiunea a disparut complet. Concluzia mea: statul pe scaun si stresul de la serviciu nu fac deloc bine la bebe, dar ce sa facem, trebuie sa muncim.

Fetelor, cele care ati fost deja la ecografie, credeti ca este prea devreme sa sper ca il voi vedea pe bebe strumf la eco marti, la 9 zile de cand trebuia sa imi vina CM?

Adriana, 5+

http://photos.yahoo.com/apreutu

Mergi la inceput

Maria eu cred ca in 2D il vad..sincera sa fiu habar nu am..sigur nu este singurul cu 3D...daca e sa fie..si Pop la Diagnosis are..etc..eu stiu ca la 14 sapt. se poate vedea sexul..depinde si de pozitia lui bebe, dar eu sper sa-mi zica sapt. viitoare..programarea la Iosup trebe facuta cu 3 sapt. inainte!

[font=Arial Bold]Cafeluta draguta[font=Arial Bold]

13+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Ma inscriu si eu.UM = 12 iunie si sunt o mamica ...mai batrana.Sarcinile nu seamana una cu cealalta.
In 14 iulie am patat maroniu chilotul.Ma doare tarisor mijlocul, chiar si zona ovarelor.La prima sarcina n-am avut asa ceva.m-am speriat si am dat fuga la ginecolog(imi era teama de o extrauterina).Am primit un tratament cam ciudatel: no-spa 1 tableta la 12 ore, vitamina E 1 tableta la 12 ore si duphaston 1 tableta la 6 ore (?!).Maine merg la control.
Ca sa pastrez sarcina asta vreau analize amanuntite, in special analize genetice.Voi merge la Giulesti probabil.Nu stiu cand trebuiesc facute analizele.A mai facut careva?Cum pot deveni pacienta dr. Ion Ionut aveti idee?
Va multumesc,
FlorentinaE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Motanitza si eu ma lupt cu niste greturi nasoale. De sex nici nu poate fii vorba...sper cand intru in concediu sa ma mai odihnesc si sa.... Noroc ca sotu nu zice nimic saracu...
Maria: Fiind tot din Brasov si avand pb. cu o infectie grava de 4 ani, sa stii ca am umblat pe la toti doctorii ginecologi din Brasov...si dupa cum vezi merg la unul din Bucuresti ( slava Domnului ca l-am gasit !).Tu faci cum crezi , dar eu zic macar la ecografiile importante sa mergi in Bucuresti , cum ar fii eco pt. morfologie fetala la 4 luni.Eu am auzit ca Pop ar fii cel mai bun si am de gand sa ma programez zilele astea ca e fff aglomerat.Sa nu te superi , dar cu doctorii din Brasov, am o prietena patita cu fetita cu sindrom Down, desi s-a dus la eco la Gliga de 3 ori. Te pup !
tcelenEste nemaipomenit baietelul tau !Sa-ti traiasca ! Crezi ca daca ma mir de el fac si eu unul la fel?
Catalina:Te pup si iti tin pumnii sa-ti traiasca bebelusii!
Ingrid nu te mai enerva ca nu e bine ! Si eu am trecut prin asa ceva cu sotul saptamana trecuta din cauza unor rude de-ale lui de care nu mai scapam.Dar am trecut...sper sa treceri si voi! Offf barbatii astia care nu stiu ce e aia PRIORITATE !Te pup !
nshiro bine ai venit la gravidutze!Cred ca plutesti de fericire! la tine si la bebel !
7+

Mergi la inceput