Mamici de martie-aprilie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

multumesc mult DELIA21!asa este sunt mandra de baiatul meu!sa va dea DUMNEZEU si voua copii sanatosi si frumosi!
cris7+

T.CRIS si baietelul meu
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Catalina ne vedem aici ,waww
Sper sa iti treaca cosurile pana la petrecere ,papa si pentru noi ce e' bun ,dar sa stii ca e totusi o veste buna ,ai fetitaaa Eu in sfarit m-am incumetat si am spus la soacra ca e viitoare bunica pentru a doua oara ,prima a fost cumnatzica mea care desi mai tinerica decat mine a fost mai rapida
Tcelen,tocmai ti-am vazut mandretea de baiat ,felicitari e un copilas tare frumusel si reusit ,sa iti traiasca !
Delia m-ai facut sa ma duc sa citesc pe forum ,pana nu am gasit raspunul nu m-am lasat ,acum e tarziu pentru alte comentarii ,nimic nu schimba situatia ,dar desi am inteles de pe forumul asta ca data probabila nasterii e 26 feb se pare ca lui Gio i-ai spus de 1 Martie ,poate din cauza asta a reactionat asa cum a reactionat ,in general nasti un pic mai tarziu decat data prob nasterii,sper doar ca nu mai esti supi pe mine ,nu am vrut sa fiu rea ,dar m-am simtit lezata ,ca eu vorbesc cu toata lumea Pup fata
8 fix

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumy spune:

tcelen,sa-ti traiasca dragutul de baietel.ce spune el acum,e fericit ca vine barza?
legat de pm nu am reusit.
pe luni fetelor...
pupici la mamici de la zumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Zumy draga, mersi ca m-ai trecut pe listutza, dar am tot spus ca eu imi stiu data conceptiei, si aceasta e 1 iunie. Asa ca DPN s-ar putea sa fie in martie, de aceea am intrat aici, la mamici de m-aprilie.
Eu sunt f.f.f. nervoasa, ca m-am certat cu sotul din cauza soacrei, pe care sunt suparata si nu o mai salut. Si el ma tot bazaie si ma enerveaza cu pretentia sa ma impac cu ea, ca "sufera". De mai bine de o sapt. ne certam ca chiorii, de imi vine sa las balta totul. Colac peste pupaza, azi-noapte (dupa o cearta) am obs. la 4 dimineata pete de sange pe chiloti. Normal ca m-am speriat si nu am mers la lucru, desi nu s-a mai intamplat nimic, dar daca certurile mai continua cred ca se va intampla ceva. Poate acum s-a speriat si el, sper sa priceapa ca mai imp. e bebeul pe care ni-l dorim de mult.
Vi s-a intamplat sa aveti scurgeri in sapt. a 6-a si un pic?
Lamuriti-ma si pe mine, ca pe dr. nu o gasesc e plecata in strainatate.
Pusi, pusi la toate fetele!
Ingrid S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Fetele vin si eu sa ingros randurile. Ma primiti?
Alaltaieri, ziua cand trebuia sa-mi vina menstruatia nu am mai avut rabdare si pe la pranz am cumparat un test. Rezultatul a fost pozitiv. Sotul imi spune sa nu ma bucur si sa mai astept insa pana acum nu mi-a intarziat niciodata (imi vine cu o regularitate pe ceas as putea spune) ma dor sanii si mi s-au intarit, merg la baie des... Nu imi este rau insa mi s-a cam redus pofta de mancare.
Cat ar trebui sa mai astept pana sa merg la doctor?

UM - 15 iunie
4 saptamani si 3 zile ?

rocsana

Mergi la inceput

Neatza fetele !
Nshiro bine ai venit ,multa sanatate si sarcina usoara !Despre cand sa te duci la doctor ,asta cand vrei tu ,numai ca din experienta mea la 5 saptamani sa vazut la echo sacul embrional si la 6 sapt activitate cardiaca .Eu zic sa mai astepti 2 sapt ,sau depinde cata rabdare ai
Ingrid ,parerea mea e ca poate fi chiar grav daca nu va opriti din dispute ,nu face bine la bebe ,ai grija de tine si dicuta cu el ,tu si copilasul sunteti pe primul loc. pupici ai grija de tine
8+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ingrid eu am avut in sapt. a6-a o scurgere maronie pe tampon...dar atit...era cica de la implantare...nu-ti face probleme!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

13+
Simburica

Mergi la inceput

Catalina eu nu am avut nici o pata pana acum ,oare de ce ?Sa difere asa mult de la o sarcina la alta ,am mai avut o sarcina in trecut ,am avut o mica pata dar cred ca dupa un contact ,de data asta nici urma ,sper doar ca bebe e prins bine La mine de azi au inceput greturile Sper sa imi fie mai bine ,mi-e o foame de mor si tot ce bag nu ramane inauntru
8 +

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

multumesc fetelor ZUMY SI MARIA28 ptr. cuvintele frumoase !sa va dea DUMNEZEU si voua copii la fel de frumosi sau mai frumosi si binenteles sanatosi!
ZUMY baiatul meu e foarte bucuros ca vine iar barza si vrea o surioara ,de mult asteapta el surioara!!!!!!
vezi ca ti-am mai dat o data explicatii cu privire la modificarea mesajelor si PM le-ai gasit?????
nshiro bine ai venit printre noi,felicitari si sarcina usoara si bebel sanatos!
pupicicris7+
P.S.pe mine mai m-au lasat greturile fetelor!!!!!!!!!!!ce bine!

T.CRIS si baietelul meu
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanitza spune:

buna burtici sau mai bine zis viitoare burtici!
la voi se cunoaste ceva la burtica ?
pe mine m-au luat greturile rauuu ...doua zile la rand si am fost si la plimbare cu o prietena venita din Cernavoda de asta nu v-am mai scris ( dar am citit tot ) felicitari si noilor gravidute si zumitzei pentru frumoasa listuta ma bucur ca suntem asa multe ...
eu sunt chiauna ... simt ca nu mai fac fatza gandurilor ( vreau ba sa ma duc la un doctor ba la altul , ba intru in panica ) offf hormoneii astia .. si nu am chef de dragoste. voi?

pupicesc gravidutele 7 fix

Mergi la inceput