Mamici de septembrie-octombrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
cge spune:
Si eu mor de somn, dar tot la scarbiciu.
Vreau sa finalizez niste taskuri, ca nu le mai termin.
Am dormit prost azi noapte, am visat si aiureli.
Ioana, Marlena, aveti grija de voi si de bebei.
Cristina 29+
jadi spune:
Nici eu nu am avut contractii pina acum... sa vina cit mai tirziu ca si asa ma uitam ieri in oglinda am umflat burta asta si sincer nu imi dau seama cum intr-o saptamina am crescut asa mult... in burtica ca la kilograme m-am reglat , am numai +8 si sper sa ramin asa pina maxim saptamina cealalta.
Imi tot fac lista de preturi ca poate poate o sa gasesc lucruri mai ieftine in italia dar sincer cred ca e o loterie si cum nu cunosc zonele unde preturile pot fi mai mici , cred ca nu ma lipesc de nimic de acolo... sincer mi-ar fi placut sa iau macar cariucior ... sa speram ca sotul imi va permite un tur al magazinelor in limita timpului scurt ...
Imi este asa de somn mai ales ca am scos cafeaua definitiv din regim... am cam tras ceva tigari zilele astea cind am fost la mare dar cind toata lumea fuma in jurul meu asa ma lua cu o pofta si am inteles ca nu e bine sa poftesti, hehe.
Jadi
27+
iaca_poze
Flavia_Hurducas spune:
Si mie imi este foarte somn, desi noaptea trecuta am dormit tare bine. Cred ca vremea este de vina si faptul ca astazi am baut numai trei guri de cafea, nu o cescuta!
In jumatate de ora plec insa la o inghetata sis per sa mai imi vina cheful de viata.
Pe maine!
Flavia 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
Tonnia spune:
Si eu m-am cam speriat cu contractiile, aseara am avut 2 la distanta de 15 min una de alta. Am inghitit un nospa repede si stateam cu mana pe altul si cu cealalta pe ceas...
Ioana, stai si tu mai mult in pat!
Flavia, nu zice hop cu vergeturile. Am auzit de fel si fel de cazuri, la unele au aparut in ultimele 2 sapt, ba chiar citisem de o tipa ca s-a "creponat" imediat dupa nastere... Sper sa ne ocoleasca!
Eu nu inteleg o chestie! Deci, biberoanele trebuie luate de la aceeasi firma cu pompa? Dar sterilizatorul? E universal sau tot asa? Nici o firma nu e buna pe toate produsele. De ex, pompa de la Avent cica e cea mai tare, dar in rest...Cum e cu sterilizatorul?
jadi spune:
Eu plec acasa... atentie cine muta capitolul... daca nu se ofera nimeni ...
Alea Alea
Jadi+
iaca_poze
mysweetest spune:
Jadi o sa il mut eu daca sunt pe faza...sper sa nu scrieti mult si sa ma trezesc ca deja sunteti la pagina 11.
Ioana eu am dat vina pe vreme si pe oboseala fiindca m-am simtit rau ieri si astazi putin mai bine...chiar credeam ca o sa nasc datorita frecventei contarctiilor si durerilor ciudate.Si tot ieri mi-a venit sa lesin de cateva ori in tot cursul zilei ..chiar si in pat aveam acea senzatie ciudata ..de lesin si greata.
Analizele mi-au iesit la fel ca in saptamana a 26 a adica hemoglobina (11 gr) si hematocritul(33 %) la limita inferioara normala iar calciul tot putin scazut (total=8,4 mg, ionic=3,6 mg) desi iau de o luna si jumatate calciu+d3...in schimb fierul e la limita superioara(= 129ug/dl).
VSH crescut-65mm dar normal pt.trimestrul III, proteine-6,8gr
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.
kid2003 spune:
Tonnia, e bine sa fie pompa cu biberoanele de la aceeasi firma, sau macar un biberon sa ai de la firma respectiva, pentru ca gura biberonului se potriveste la pompa si atunci lapticul curge direct in biberon. Daca iei pompa de la Avent si bibe de la Chicco nu o sa se potriveasca. Dar, bineinteles, poti lua un singur biberon de la Avent pe care sa il folosesti cu pompa si restul de la alta firma.
Sa stii ca Avent are si biberoane f f bune, sunt foarte apreciate in Anglia (acolo sunt fabricate).
Sterilizatorul e bine sa fie din aceeasi gama cu majoritatea biberoanelor ca sa nu ai surprize ca nu intra. De obicei un sterilizator are loc pentru 4-6 biberoane si intra exact atatea, daca sunt cele testate pentru sterilizator, adica cele de la aceeasi firma. Dar cred ca intra si altele (nu d-alea in unghi sau f inalte, nu? )
mary ilie spune:
buna!!!
Jadi de ce n-ai stat cu burta la soare? Nu e voie? Ca eu am facut o burta neagra....
Fetelor acum am vazut ca nu mi se vad pozele de la mare

Stati sa vina sotul de la serviciu, ca fara el...
Cred ca imi fac si eu album ca vad ca mi-au dat voie moderatorii.
Mi-am luat si eu analizele azi, rezultatul si tot asa anemieHGB 10, HCT 29,5 fibrinogenul e mare 453, si bineinteles VSH-ul e urias ca de obicei in cazul meu e 44 la 1 ora si 82 la 2 ore. Calciul, magneziul si fierul in limite normale!!!!
b_irina_c spune:
Mary, intra in contul tau (acolo unde ai pozele si vezi ca s-ar putea sa nu fie public albumul... zic si eu....
Irina 33+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
cge spune:
Irina, nu iti e greu sa vii la serviciu acum la 33 saptamani ?
Si eu vreau sa vin cat mai mult timp, dar la serviciu, am o multime de lucruri de rezovat, asa ca nu stiu pana cand o sa reusesc sa vin.
Cristina, 29+