Mamici de septembrie-octombrie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
mysweetest spune:
Eu nu am testat frecatul cu prosopul fiindca mi se pare destul de neplacut.
Ioana ti-a venit rezultatul analizelor? Cum sunt? Eu o sa il dupa amiaza si de abia astept sa il vad.
La mine s-au indesit contractiile ..pana acum aveam 1-2-3 pe zi iar acum au devenit mai dese, ma apuca chiar si in pat cand ma intorc de pe o parte pe alta si am inceput sa iau no-spa.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.
jadi spune:
Am luat o pauza pentru mincare si am mai rasfoit din forum un pic.
Tipele de la mamici martie- aprilie 2006 sin haioase toate, m-am distrat la maxim!
Ce ti-e si cu sarcina asta, la inceput te panichezi din orice si cind mai avensezi parca le stii pe toate.
Jadi
27+
iaca_poze
jadi spune:
Cred ca v-a mincat pisica limba sau acum nu mai scrieti incepind de la pagina 8 sa nu cumva sa tabarim pe voi sa schimbati capitolul? hehe 
Jadi
27+
iaca_poze
Eliuta spune:
Taaare cuminti mai sunteti astazi! Vad ca va tot plangeti de contractii. Va intreb si eu da' sa nu radeti ca sunt asa habarnista, cum se manifesta contractiile astea? Eu tot ce simt prin burta zic ca-i de la bebe si gata. Se simte altceva in momentul ala?
Va rog luminati-ma si pe mine.
30+
kid2003 spune:
Eliuta, se intareste rau de tot burtica, se face pietroi, eu ma sperii cand o vad. Si se simte bine uterul pe sub piele, adica unde se termina de exemplu, sub coaste e mai moale apoi e marginea superioara a uterului care in timpul contractiei e super-tare.
Nu stiu daca am explicat inteligibil, in fine...Chestia e ca bebe nu se mai misca in timpul contractiei (sau nu-l mai simitim noi) si e haios ca se vede exact unde e asezat. Pietroiul (adica burtica) e mai tuguiata intr-una dintre parti unde e spinarea si fundul lui bebe.
Cat despre intorsul lui bebe, col si altele...nu va mai panicati cu nasterea asta devreme. Eu aveam la 23 de sapt un col de 29 mm si la 25 deja bebe era in pozitia de decolare, cu capul in jos. Nu conteaza cand se intoarce, face si el ce e mai confortabil. Dr a zis ca o data ce s-a intors cu capul in jos sunt putine sanse sa mai faca tumbe si sa se mai intoarca, dar nu se stie niciodata...
b_irina_c spune:
Chiar ca suntem cumiti azi. Facem economie la pagini
.
Eliuta la mine contractiile se simt foarte bine, o sa-ti dai seama imediat ca se intareste burta ca un pietroi. La mine se relaxeaza imediat, dar in momentul contractiei am si o usoara senzatie de sufocare. Mie nu imi plac
contractiile astea asa ca le tratez si eu cu no-spa.
Irina 33+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
Ioana75 spune:
Marlena, incerc sa trec si eu azi sa-mi iau rezultatele. Azi am fost si la Institutul de hematologie, sa vad cum stau cu anticorpii; iau miine rezultatul si de acolo. Sa-mi zici cum ai iesit la interval
.
Fetelor, eu nu ma simt prea bine azi; am asa niste vagi dureri prin burta, contractii multe ... cred ca o tai acasa sa vad un serial ceva
.
Ioana
mysweetest spune:
Da se intareste burtica ..la mine tine doar cateva secunde si pana zilele trecute treceau inobservabile dar acum si-au accentuat intensitatea...la mine burta se face stramba si vad unde are capul bb
.
Marlena &
Alexandra Maria ..saptamana a 33 a
poze.
Eliuta spune:
Multumesc de lamuriri fetelor.
Dupa cum descrieti voi...cred ca eu n-am experimentat asa ceva. La mine e doar bebe care se agita si atat. Se intinde uneori pielea pe o portiune mica, de fapt face asa o movilita, unde mai scoate puiuta o manuta sau un piciorus de-mi vine sa mor de dragul ei
.
Sper sa raman tot asa sa n-am probleme nici mai incolo. V-am pupat, ma duc acasa ca nu mai am chef, abia astept sa ajung sa trag un pui de somn.
30+
b_irina_c spune:
Ce bine de tine Eliuta... Somn usor...
Eu mai tebuie sa stau pana la 6 

...
Irina 33+ si 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos