Constipatia :((

Constipatia :(( | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

`seara!

am fost plecata cu puiutul meu o saptamana la bunici timp in care am fost extrem de solicitata si de stresata, ca asta micu nu vroia sa stea decat cu mine, pe ei nu-i cunostea asa ca a stat numai agatat de tricoul meu

lasand asta la o parte, m-am constipat ingrozitot si nici una din metodele stiute nu da rezultate: apa cu miere, smochine, compot de prune, pepene rosu....am mancat si caise cu apa, aproape ca-mi doresc sa am diaree :( Ca sa merg afara am nevoie de supozitoare, laxative, si eu inainte de deplasarea asta nu am folosit nimic din toate astea, n-am avut probleme si acu uite cum ma chinui
lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

grau cu miere sau in lapte, iaurt sau musli cu lapte seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Eu stiam ca iaurtul cu musli e recomandat dimineata, pere...dar poti sa iei si Herbolax ( este pe baza de plante si se comercializeaza in farmacii ) Este ff bun si nu are efecte secundare, cel putin pana treci de "faza asta".

"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

La orice plafar gasesti ceaiuri laxative. Daca vrei ceva mai "mild" :), poti lua unul anti-hemoroidal.

mmc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

si eu am probleme uneori...dar mananc cateva zile activia si prb se rezolva. incearca si supozitoare cu glicerina.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Pt. situatii de urgenta ulei de parafina sau de ricin.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denise spune:

Poti incerca si cu o lingura de tarate de grau amestecate cu miere si iaurt. Mai ajuta si un mar mancat seara inainte de culcare si, eventual, la micul dejun. Si....nu uita sa bei muuuulta apa. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

ceaiul de urzica a fost eficient in cazul meu, la mine deja era o problema cronica, mi-am facut un obicei din a bea 2 cani pe zi una dimineata si una seara
functioneaza

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

hello! Si eu am mari probleme la capitolul asta. La mine mai functioneaza iaurtul cu bifidus (indiferent de marca), pentru cazurile si perioadele disperate ceaiul de tissana (nu iti la fel de multe crampe ca si ceaiul de crusin), iar ultima varianta am auzit-o de la o prietena de-a mea doctorita (n-am incercat-o inca) si anume 1 lingurita de lactoza pe zi. Se pare ca e insipida, inodora si poti s-o pui in mancare sau ceai sau poti s-o inghiti ca atare si fff important nu da dependenta. Se pare ca iar am intrat intr-o perioada proasta asa ca o s-o incerc cat de curand. Tot de la ea citire, se gaseste ca atare, in farmacii, mi-a aratat o cutie care era pt copii mici (sugari) - si ei o pot folosi fara riscuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Incearca Lactuloza, e un sirop extrem de dulce (e un polizaharid), dar care nu se absoarbe din intestin, actioneaza osmotic. Poti incepe cu 2-3 linguri seara, daca problema e asa de mare, apoi continui inca citeva zile, cu cite o lingura seara. In citeva zile se regleaza tot, daca e prima oara ca ti se intimpla.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

La orice magazin PLafar gasesti seminte de in. Pui o lingura de seminte intr-un pahar cu apa si umpli jumatate paharul .Se inmoaie semintele vreo 4 ore si seara inainte de culcare bei semintele care nu au nici un gust rau si apa de pe ele. Dimineata iese lin si rotund tot ce trebuie ...de unde trebuie.

Mergi la inceput