Constipatia :((
Raspunsuri - Pagina 2
Karina spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Incearca Lactuloza, e un sirop extrem de dulce (e un polizaharid), dar care nu se absoarbe din intestin, actioneaza osmotic. Poti incepe cu 2-3 linguri seara, daca problema e asa de mare, apoi continui inca citeva zile, cu cite o lingura seara. In citeva zile se regleaza tot, daca e prima oara ca ti se intimpla.
Lactuloza, sau Duphalac (asta e mai bun la gust
Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine

Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
mina spune:
Incearca sa mananci mere seara (sa fie ultimul lucru pe care-l mananci inainte de culcare) iar dimineata, cand te trezesti, ia o lingura de miere urmata de un pahar de apa baut pe nerasuflate.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Karinaquote:
Originally posted by Siminaf
Incearca Lactuloza, e un sirop extrem de dulce (e un polizaharid), dar care nu se absoarbe din intestin, actioneaza osmotic. Poti incepe cu 2-3 linguri seara, daca problema e asa de mare, apoi continui inca citeva zile, cu cite o lingura seara. In citeva zile se regleaza tot, daca e prima oara ca ti se intimpla.
Lactuloza, sau Duphalac (asta e mai bun la gust). Sint acelasi lucru, nu creaza dependenta si e complet natural.
Asta e parerea mea si nu trebuie sa faci ca mine.
Karina+ Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
Parerea ta, Karina, dar o parere buna!
Asa e, e natural. Duphalacul e chiar mai bun (o fi prelucrarea diferita, nu stiu), ca nu da nici crampe, e super!
Chiar si la o constipatie cronica se poate regla ritmul, dar dupa citeva luni, depinde de cit de "incapatinata" e constipatia.
Ti-as ura... usoara, da' nu se face!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
madic spune:
cornelianeli
quote:
ceaiul de urzica a fost eficient in cazul meu, la mine deja era o problema cronica, mi-am facut un obicei din a bea 2 cani pe zi una dimineata si una seara
functioneaza
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
Esti sigura ca era ceai de urzica, pt ca am cumparat si eu ieri, in disperare de cauza, dar pe el scrie ca este recomandat pt stari diareice?
Si la mine problema a devenit cronica si nu stiu incotro s-o mai iau. Daca tu zici ca functioneaza cu urzici, o s-o-ncerc si pe-asta, dar mi-e teama sa nu ma "incui" mai tare. Help.....
mamini spune:
Intreaba la farmacie de Microlax- e bun si in sarcina, alaptat, e bun si pt copii- e un tubulet de citiva ml cu o canula subtire- e o miniclisma, complet nedureroasa si efectul se instaleaza in 5-15 min.e f bun mai ales daca ai fost constipata mult timp si se intareste acolo, ca un dop
.
M
AllyMcBeal spune:
Pe langa ceaiuri si medicamente recomandate mai sus,mai ia un sfat:DU-TE ACASA!!!!(sau ai rabdare pana ajungi).Multa lume se constipa cand schimba mediul,dar dupa cateva zile de adaptare isi revin.Daca ti-au trecut zilele de adaptare si...nimic - atunci fii linistita ca-ti vei reveni acasa.
nushulica spune:
fulgi de secara inmuiati in iaurt remediu sigur probat si in timp te reglezi daca ai probleme mari
nunta
danangie spune:
Probat: dimineata pe stomacul gol 2 KIWI.Incearca 2 zile rand.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Carmen_Marieta spune:
PENTRU ACELEA DIN VOI CARE AVETI ACEASTA PROBLEMA MAI INDELUNGATA EU RECOMAND CEAIUL ANTIADIPOS(CEL CHINEZESC). ARE DUBLU EFECT: SLABITI SI TRATATI SI CONSTIPATIA.LA MINE CEL PUTIN A MERS. SPER SA VA AJUTE SI PE VOI...
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
PENTRU ACELEA DIN VOI CARE AVETI ACEASTA PROBLEMA MAI INDELUNGATA EU RECOMAND CEAIUL ANTIADIPOS(CEL CHINEZESC). ARE DUBLU EFECT: SLABITI SI TRATATI SI CONSTIPATIA.LA MINE CEL PUTIN A MERS. SPER SA VA AJUTE SI PE VOI...
si creeaza dependentza...si dupa un timp nici nu-si mai face efectul
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual