Cum a slabit MIHAELA RADULESCU?????

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

pt badjoke: eu am slabit 30 de kilograme. metoda montignac, 7 luni. sub nici o forma nu m-am abatut de la dieta.
slabitul e o tema controversata. depinde de virsta, organism, sex si mai depinde si de cind ai kilogramele alea multe.
eu inainte sa nasc am avut 53, dupa ce am nascut am avut 83. acum am 52-53. la 2 saptamini dupa ce am nascut am inceput dieta, ca sa nu se "pietrifice" tonele de grasime.
cred ca mai depinde si de vointa...
cit despre raduleasca...cred ca sint 2 tipuri de femei: cele platite ca sa arate bine si cele care trebuie sa plateasca ca sa arate bine. ea face parte din 1a categorie, noi din a2a. nu disperati ! mai sint si alte vieti.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

mihaela radulescu a fost la nutritionistul mihaela bilic are si carte,si in curand va scrie inca una detaliata exact cu ce a mancat teo si raduleasca.
am si eu o prietena care a fost la alta nutritionista si a slabit 32 de kg,deci daca vrei poti asa ca spor la slabit(eu nu am vointa,citesc cartea dar nu ma apuc de regim)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Nu e vorba nici macar de vointa, ci de schimbarea unor obiceiuri alimentare proaste!
Ne ingrasam pentru ca ne alimentam gresit iar corpul este derutat.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput