Cum a slabit MIHAELA RADULESCU?????
Raspunsuri - Pagina 3
katalina spune:
Eu cred ca i s-a spus clar de catre boss-ii de la Antena ca daca nu slabeste, adio emisiune,...si s-a pus pe treaba fata, masaje, etc,ce-ati mai spus voi.Deci a avut o MOTIVATIE si VOINTA.Degeaba le ai pe toate(nutritionisti,masaj,etc) daca nu le ai pe astea doua:MOTIVATIE si VOINTA....SI BANI!evident.
Catalina,
ROBERT si CATALIN
SIMONABB spune:
Cred ca Katalina a pus punctul pe I.
Poate ca asta prevedea contratcul ei cu Antena 1, sa nu depaseasca o anumita greutate si a trebuit sa faca ceva sa se incadreze in barem.
Citeam undeva ca de ex Andreea Esca are in contract o clauza referitoare la pastrarea coafurii, Cristi Tabara nu are voie sa slabeasca sub 100 kg etc
Asa ca ...
http://community.webshots.com/user/simonabb
szivarvany spune:
Subscriu si eu la ce a scris Fiquelle, imi lipsesc cele 30 de kg, dar am de dat vergeturi si celulita ... in rest, cu posibilitatile Mihaelei Radulescu as arata si io de 20 de ani
Adeka timp de mers la sala, timp si bani de masaje si altele ... Da` sanatosi sa fim, ca deshtepte suntem ! 
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
Fiquelle spune:
quote:
imi lipsesc cele 30 de kg, dar am de dat vergeturi si celulita
Lasa, mama, ca celulita se da jos(masajul energic e garantat bun!), iar vergeturile oricum se atenueaza la prima plaja...si oricum, important e ca ai slabit!..restul sunt ...detalii prea putin importante!
Pupicei!
Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle
mira_m spune:
Am auzit una acum, cica ar fi slabit cu balon gastric ! Asa o fi? Dar daca ar fi fost asa de ce ar fi asteptat un an pana sa o faca?
Mira si fetita dulcika
bubulina gospodina spune:
Exista un articol in ELLE despre cum a slabit; intr-un ELLE de acu 3 luni, parca.
danavasile spune:
pai ne comparam noi cu mihaela?!
citisem tot intr-o revista de scandal ca si-ar fi facut operatii estetice evident in afara tarii ...ca aici o 'miroseau' ziaristii
deci totul e posibil cand ai bani cu nemiluita
Marilena12 spune:
De n-am citit la subiectul asta o gramada de supozitii. Se pare ca Mihaela a slabit prin toate metodele care exista peste tot in lume, mai ales cele costisitoare. Parerea mea este ca cine are ambitie si vrea, poate slabi peste 20 de kg si fara balon gastric sau alte torturi.
Ceea ce nu pricep este de ce o vedeta naste atatea controverse?! Ce ea nu este tot om? Sau credeti ca o obliga cineva sa raporteze la vreun ziar tot ce face cu lux de amanunte? Oricum, stilul ei de viata sau interviurile sunt pe placul unui nr. restrans de cititori. Restul nu o urmareste, sau unii, sper ca cei mai putini au altfel de reactii, rautacioase, gen: "minte de ingheata apele", "mincinoasa notorie cu parfum de vip dambovitean", etc.
Respect fetele care si-au spus parerea intr-un mod decent.
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Lemoni spune:
Acum eu nu stiu cum a slabit Raduleasca, dar pot sa spun cum a fost la mine. Eu ca am nascut de doua ori niciodata nu am tinut regim de facut sport nici atit dar kg dupa sarcina au disparut imediat la primul(21ani) am luat 11 kg a doua zi dupa nastere mai avem numai 3 kg in plus ,care sincer as fi vrut sa ramina ca tot eram slaba bat, la al doilea (26 ani)am luat putin mai mult 16 kg dar mancam cate o cutie de inghetata pe zi(poftele batale vina) si iar daca am ramas cu 5 kg in plus pe care le-am dat jos imediat fara a tine cine stie ce regim mai este vorba si de organism la fiecare cum are norocul.
X-ray spune:
hei fetelor recunoasteti:prea multe comentarii rautacioase...
sunt destule printre noi care desi au bani sa mearga de doua ori pe saptamana la miscare de orice fel,stau acasa si mananca cipsuri in fata tv-ului si dau cu roshii in raduleasca.macar a facut ceva, a avut ambitie si vointa!
eu recunosc am luat 3 kg ca am renuntat la miscare de 3 luni.pe motive intemeiate! din decembrie ma duc din nou.
si nu are nutritionisti ci nutritionista dr. mihaela bilic care i-a stabilit un program alimentar pe care la urmat cu strictete.
nu zic ca daca ar fi mai multe finante la noi nu ar fi mai usor,dar sa nu spunem ca altfel e imposibil!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472