Mamici de septembrie-octombrie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
anya, multumim mult ca ne spui din experienta ta
.
nicole, pe mine ma cheama des pentru ca mi s-a scurtat foarte mult colul, cik aproape a disparut. Si asta e semn ca bb s-ar grabi, si trebuie sa ma tina sub observatie
. De asta mi-a si sugerat naturala, ca mi s-a scurtat colul si cik o sa nasc foarte usor din cauza asta
.
Ioana
natydea spune:
Buna fetele.
De citit v-am citit numai ca nu am avut timp sa va raspund. La serviciu e balamuc si nu am avut timp de pauze. Daca ma simt bine o sa vin pana in ultima zi, se pare ca imi vor duce dorul. Insa o sa-mi iau macar o saptamana de concediu sa ma odihnesc pentru ca bebe imi cere.
Noi am fost ieri la dr. si ne-a spus ca suntem bine. Am luat 5 kg jumate la 27 sapt si bebe are deja 1.100 g. Avand eco 3D aparatul a calculat varsta bebeului si a iesit fix 27 sapt. Se pare ca deocamdata e ca la carte, nici mai mare, nici mai mic. Ma speriasem un pic deoarece toata lumea imi spunea ca sunt mica dar se pare ca el a luat ce a avut nevoie. Mai avem contractii dureroase, din cauza serviciului, pe care le tratez cu no-spa si daca apar probleme sa-l sunam. Dar nu va fi cazul. Pentru arsuri dicarbocalm si pentru constipatie supozitoare cu glicerina.
Ieri i s-a parut ca ar fi fetita dar nu credem. Oricum ce va fi sanatos sa fie. Poate vom avea o surpriza. Mama care a mers cu mine zicea ca poate sunt 2 si stau fata in fata. Asta ar fi ideal!!!
Va pupicesc, Dea 27+
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Materna sunt in cutie de 30 comprimate si costa cam 300.000 si ceva.
Cu colul e cam asa, asta am auzit cand ii zicea la asistenta sa scrie, lungimea de 33 mm si cred ca grosimea este de 26 mm, dar OI inchis.
Cand am ramas singura acasa, de frica sa nu se intample ceva, mi-am facut bagajul de spital in 10 minute. Parerea mea, ideea cu bagajul ala mare facut din timp e putin cam deplasata. Cred ca strictul necesar trebuie in prima faza, ca apoi, pana nastem, sotii sau rudele pot cumpara in 2 ore tot ce e necesar pentru statul in spital.
Eu am asa: vata - 2 pachete, camasi de noapte - 2 buc, prosop mare+prosop mic, sapun+periuta dinti+pasta, ciorapi-2 buc. Chiloti - 3 buc. Pentru bebe ne-a zis sa nu ducem nimic ca dau ei din spital, dar cand e cazul va aduce de acasa hainitele.
Flavia, azi sau maine trebuie sa ma mai sune de la reclamamascata sa ma hotarasc asupra culorii (sau imi trimite pe mail culoarea, ca nu o aveau care imi trebuia). Am sa o intreb si de pretul transportului (cred ca nu e mai mult de 150.000-200.000 lei).
Hilde, si eu cred ca l-am simtit cand s-a intors pe bebe, dar eu l-am simtit in sensul ca nu i-am mai simtit la fel ca pana atunci miscarile. Erau in alta parte si de alta intensitate.
Codruta &
33 saptamani
poze
nicole74 spune:
Sper sa mai stea Miruna macar pana la 36 saptamani. Ca dupa data asta e considerata livrare la termen.
Pupici
Nicole 32 saptamani
kid2003 spune:
Natydea, felicitari pentru bebe! Si pentru tine, ca te tii atat de bine cu kilogramele! O sa fii o mamica tare atragatoare!
Carmi spune:
Vero
Flavia, esti tare, sa traiesti ! Nici nu am
terminat de baut tot sucul ca au inceput suturile la greu.
Sunt happy ! Multumesc mult !!
Flavia_Hurducas spune:
Anya multumim de sfaturi. Cel putin la un produs ne potrivimb - Penathen. Desi cine stie, poate lui bebe nu o sa ii placa si va trebui s ail schimbam. Cert este ca si eu folosesc crema lor si imi face foarte bine.
In ceea ce priveste bagajul de spital, cred ca ar trebui s ail finalizez si eu, pentru ca tare ma sprie contractile astea. Poate in weekendul asta ma voi ocupa de acest capitol.
Codruta cei de la reclamamascata m-au anuntat ieri prin e-mail ca mi-au preluat comanda si ca urmeaza sa ma sune un agent, dar inca nu s-a intamplat acest lucru. Pe tine in cat timp te-au sunat?
Flavia 28+
codruta_grg spune:
M-au sunat in 2 ore dupa ce am trimis comanda si a vorbit foarte frumos doamna aceea cu mine. Sper sa fiu la fel de incantata si de calitatea produselor.
Codruta &
33 saptamani
poze