Mamici de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am uitat sa va zic, eu am cumparat din Cora detergent pentru bb , marca englezeasca nu stiu cum ii zice dar ma uit si va spun si miine.
Mai era si unul Teo Bebe sau ceva de genul asta care era 2 in 1, detergent si balsam dar cred ca e turcesc.
Primul detergent nu e numai pentru bbei ci pentru toate tipurile de piei sensibile,

Jadi
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Tonnia, in ceea ce priveste hainele colorate, trebuie sa ne rugam sa nu pateasca nimic. Bineinteles ca ma refer la hainele care vin in contact cu pielea copilului. Va spun cum se vor comporta peste vreo luna. Pe atunci am de gand sa le spal pe toate. Eu am incercat sa iau apropae numai hainute din bumbac si sunt culori pale (bleu, verde, galben). Am in schimb si o salopetica rosie, cu care nu stiu ce voi face.

Este obligatoriu sa folosim detergenti speciali?

Flavia 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Codrutza, cum se numeste firma aceea de unde ai luat jaluzelele? Or fi si-n Bucuresti?
Si eu stiam ca hainutzele bebelusului trebuie sa fie spalate la 90 de grade si calcate; dar nu mi-e prea clar cu detergentul; voi luati dermalin d-ala special pentru BB, pentru piele sensibila?

Mihaela 28++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, inseamna ca o sa faci ce zicem noi: eu cu Anya.

Ha, ha: s-o vedem si p-asta.

Eu mor de somn, daca eram acasa, trageam un pui de somn, dar asha.

Cristina 29+

Mergi la inceput

iaca am pus si eu doua poze,

Jadi
27+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Eu am plecat acasa sa ma odihnesc, vad ca bebe imi face figuri. Iar am contractii. Maine tineti-mi pumnii, ca am audit.

O dupa-amiaza frumoasa!

Flavia 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Cristina,

eu sint ascultatoare din fire

Jadi
27+

iaca_poze

Mergi la inceput

Si pauza 10 minute sa schimb capitolul ca este rindul meu.

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mihaela, firma se numeste Trident si au pagina de web: www.trident.ro. Vezi acolo, poate scrie de adrese.
Tot n-am inteles, le spalam in masina automata, nu? Iar Arielul, oare nu e bun? Mama cred ca mi-a spalat hainitele cand eram mica cu............... in nici un caz cu detergenti de care se gasesc acum

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

O dup-amiaza frumoasa fetelor!!!

Mihaela 28++

Mergi la inceput