Mamici de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Aaa, si-am mai vazut asa ceva, un fel de benzi cu desene pentru copii care se gasesc la bricostore; se lipeste banda pe perete, are cam 15cm latime si poate fi considerat un gen de tapet; m-am uitat si eu acum vreo 2 saptamani la brico, sunt 2-3 modele in principiu cu ursuleti, nu prea ai din ce alege; nu mai stiu cat costa, cred ca se vand la role, un anumit nr. de ml; cam 200 mii ml?! nu mai stiu...

Mihaela 28++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Mie mi-a zis doctora sa am 2-3 costumase cu mine la spital, spalate si calcate. Dar cu ce sa le spal? Trebuie detergent special pentru bebei sau merge cu Ariel?
Ioana ai idee, bebicii stau cu noi in salon?

Pupici

32 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jaluzelele le-am comandat de la o firma care are si jaluzele verticale. Se numesc rulouri si sunt puse pe interior. Iti alegi ce modele vrei, eu mi-am ales cu soricei, pe albatru. Este si pe galben, acuma imi pare rau ca nu am luat galbena, ca se potrivea mai bine cu mobila, dar asa e cerul, albastru!!!
Au fost un pic mai scumpe ( 2 milioane pe ambele geamuri) deoarece au un material in ele prin care nu trece lumina.
Iar cu burtica, pana acuma mi-a zis de 3 ori ca e fetita. Ieri nu a zis nimic de sex.......aper sa nu se schimbe!!!!

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, felicitari ptr. bebe.
Si Victor cu bebelusha tot perdea cu Winnie au in camera lor.
Victor este "fun" Winnie, a avut si proiect la gradi cu el.

S eu sunt curioasa cu legea noastra, parca vad ca noi o sa beneficiem de legea de acum. Care nu ma avantajeaza deloc

De asta si mai vin la serviciu, ca sa imi ramana cat mai multe zile ptr bebelusha.

Codruta, super camera Alexandrei. Si mie mi-au placut tare jaluzele. De unde le-ai luat si cat au costat ?

Cristina,
mamica lui Victor 5 ani si 6 luni si bebelusha la purtator 29+

Mergi la inceput

Foarte draguta perdeluta voastra, Irina. Si eu as vrea asa ceva
Noi cautam o perdeluta de 2 luni si nu am gasit inca ceva sa ne placa. Tot din alea stravezii cu desene rare si materiale de proasta calitate. Inclusiv in Practiker am fost si nimic. Pana la urma cred ca luam ceva mai simplu, pe o culoar sau 2 (crem, portocaliu deschis)
Nimic nu gasesti in marele municipiu Cluj-Napoca!!!

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Nicole, ai grija sa speli hainele bebelului la temperatura de 90-100 grade. Tot timpul trebuie sa avem hainutele fierte si calcate. Mie mi se parea o chestie normala, dar la Scoala mamei am aflat ca multe mamici nu stiu de aceasta regula. Unele chiar vin cu hainele din magazin fara sa le spele...

Flavia 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Daca spal hainitele (cele care vin in contact cu corpul) cu Ariel si balsam Lenor sensitive, in masina de spalat la temperatura de 80-90 grade, e ok? Ma refer mai ales la Ariel.
Si stiu ca trebuie neaparat calcate cele care vin in contact cu piele bebelushului. Si mai ales pentru primele 4-6 luni, ca apoi incepe sa se caleasca si sa nu mai fie asa sensibil, nu?
Celelalte hainite nu le pot spala decat de mana sau foarte usor in masina de spalat pentru ca sunt colorate.

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, daca nasti natural ti-l aduce pe bb in camera cu tine din prima zi. Daca faci cezariana, stai 24 de ore intr-o rezerva separata, fara bb; apoi cind te muta in "salon" (au 3-4 paturi) il aduce si pe bb.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna fetelor,

eu azi am muncit in draci , de la condusul masinii pina la servici pe o ploaie torentiala pina la statul pe scaun pina acum fara sa am timp sa beau nici apa. Glumesc, am baut o cana basca am mincat mere , piersici si alte mincaruri.
La mine se produce o revolutie in burta, ori se intoarce bb ori a intrat la 2.20. Dar ma gindesc ca are cu cine sa semene.

Anya, Cge, eu va dati seama ca mi-ar conveni sa stau cu voi.. ca sinteti mai experimentate si in principiul eu ma simt neajutorata prima data , dupa aceea , nu mai are loc lumea de mine

Col de 33 e ok, ginditi-va ca la mine a tras de el sa ajunga la 37.

In rest am niste calduri pe mine, as sta in chiloti la birou dar zice lumea ca nu e frumos basca nu am marimile necesare sa fiu acceptata in aceste conditii, hehe .

Jadi
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Chiar Flavia, si hainele colorate?

Mergi la inceput