Bebelusi de nov-dec 04 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

try, credeam ca dupa Ile tanjesti...

fetele, ioachim imi scrasneste din dinti! are o strungareata sus... zici ca e iepuroi!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara03
gandacelu pozele tale din albumul "fratii" m-au dat gata. sunt de-a dreputul superbe.

uite mama lu'cine vorbeste!

ahhhhhhhh de cand voiam sa te intreb: pe nightloserii ii cunosti?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna
nu e de mirare ca biata fata zice "ta-ta". ma duc sa ma

felicitari!!!
asa-s cupiii domne, nerecunoacsatori! nu aveti impresia ca dupa tati sar in sus mai tare?! pai bine, dupa ce ne-am strofocat toata ziulica langa ei, deja is plicitisti de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

fetele, ioachim imi scrasneste din dinti! are o strungareata sus... zici ca e iepuroi!

Gandacelule, amenintata fiind de ideea de a nu mai avea si al doilea bebe, ma multumesc si cu inca un baiat. Notiunea de "Ile" mi se pare deja departe, parca de neatins... Pentru Ile am o slabiciune de care nici macar nu indraznesc sa vorbesc.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
gandacelu a zis asa

ahhhhhhhh de cand voiam sa te intreb: pe nightloserii ii cunosti?

pai nu-i cunosc personal insa stiu un tip din bistrita care a cantat o vreme cu ei, cam de vreo doi anisori. radu seu il cheama, poate-l stii...da' di ce ma intrebi? daca vrei o intalneala cu ei se rezolva...

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetele, faina de griu le putem da copiilor (ma rog, in budinci, prajituri, etc...)???

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Otilia ,cred ca in cazul enurezisului sint implicati si factori emotionali si factori fizici .Daca vrei mama ta poate sa-i dea fetei un medicament ,Anafranil de 10 mg , 1 cpr seara . Sa nu va speriati de prospect ,eu stiu un vecin de 6 ani care a luat si i-a fost de mare folos ;tratamentul sa-l faca macar 1 luna si in paralel sa incerce o gimnastica de intarire a muschilor vezicii ,si anume cind face pipi sa opreasca brusc jetul citeva secunde ,de citeva ori la rind .Trebuie putina rabdare ,dar cred ca va merge bine .

Bits ,daca lui Ken ii place nu vad de ce sa nu-l pui pe olita pe perioade scurte de timp ,cam atunci cind stii tu ca are obiceiul sa faca .Daca nu se nimereste asta e .

La multi ani sarbatoritilor de azi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

MAi am o nelamurire....in toate retetele pe care le gasesc pt bblusi, ouale se folosesc intregi(deci si albusul)... Se poate da asa, in compozitii sau e interzis doar albusul ca atare? Desi logic este sa fie interzis sub orice forma.....

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try

quote:
Originally posted by gandacelu

Gandacelule, amenintata fiind de ideea de a nu mai avea si al doilea bebe, ma multumesc si cu inca un baiat. Notiunea de "Ile" mi se pare deja departe, parca de neatins... Pentru Ile am o slabiciune de care nici macar nu indraznesc sa vorbesc.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara03
daca vrei o intalneala cu ei se rezolva...

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

ai ca mi sa facu chelea di gaina
mi-ar fi placut la nunta sa-i avem!

Mergi la inceput