Bebelusi de nov-dec 04 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Inchipuiti-va un castron plin cu spanac si ou, toata compozitia aia verde pe pereti, pe gresie, pe scaunul din bucatarie, pe mami(mare parte) si zimbetul de pe figura lui Daviduche...asta este, a mincat baiatul mamii doar ce a ramas pe fundul castronelului, pt ca a treia mincare pe ziua de azi eu nu fac (supa nu a vrut-o). Oricum e deja 3.30(s-a trezit mai tirziu), asa ca rezista el pina la 5.30-6.00.
Try, si David mi se scoala plingind de destule ori...si sunt convinsa ca e doar un vis urit, pt ca imediat ce-l iau si se trezeste de-a binelea, uita....El mai are momente cind si geme prin somn, parca plinge....asa, incet. Ai vostri au astfel de momente??

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

bune fetele!
hmmm, am emotii cand vreau sa scriu la subiectul vostru. asta pentru ca imi sunteti foarte dragi si va citesc mereu. va admir si cred ca sunteti cea mai unita gashca de mamici si bebici de pe forum. si sa stiti ca nu o spun doar asa, ca sa sune.

vroiam sa spun ca in ultimul timp nu prea m-am uitat la pozele copilasilor vostri si acum cand am facut-o am descoperit cat de mult au crescut si cat de frumosi s-au facut.
gandacelu pozele tale din albumul "fratii" m-au dat gata. sunt de-a dreputul superbe.
felis, sunt alaturi de tine si va urmaresc tot timpul cu sufletul la gura.

restu' fetelor, va pup si...sunt cu ochii pe voi!

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

am intrat si noi doar sa le spunem la multi ani sarbatoritilor de azi:

daria&denis si alexander sa cresteti mari si cumintei, sa fiti sanatosi si fericiti, sa ascultati pe mami si pe tati si sa le aduceti multe bucurii si impliniri!

in rest, "mami" e cam suparata si de asta nu a mai intrat... iar la capitolul vesti despre greutate: la 8 luni noi avem 6.900 si 7.00 kg. si suntem cei mai slabuti

mai intram cand avem vesti bune

miki sunt superbe pozele din concediu, superbe peisajele...iar voi mai frumosi decat toate la un loc. abia astept sa te vad mireasa

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

si mi-am facut azi fetita sa planga din nou: am dus-o sa-i faca cistografie. si a plans biata de ea aproape juma' de ora continuu. si eu o tineam imobilizata de picioare......nu e de mirare ca biata fata zice "ta-ta". ma duc sa ma

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

La multi ani !!!!!! DARIA SI DENNIS. Sa aveti grija de mami ca ea tare va mai iubeste si dadaceste.Mami sa treci bine peste examene si sa te bucuri de copilasii tai.

Adriana de ce esti suparata ??? ti-au chinuit-o doctorii e micuta sirena? ii dorim sanatate din inima si transmitem pupici la amandoi frumuseii.Au tot fost "comparatii" si discutii zilele astea despre copii mai slabuti, nu-ti face griji vor manca ei intr-o zi, acum au chef de zburdacie si au grija de spatele tau.

Simona tare frumos il mai alinti pe David, as vrea sa aud din gura ta cum suna...

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Didutza sa-ti traiasca gemenusii Daria si Dennis, sa fie sanatosi, cuminti si sa creasca mari si frumosi si sa va bucurati de ei

La Multi Ani!!! Alexander , sa fii sanatos, cuminte, sa le aduci la mami si la tati numai bucurii si din partea lui Alexia mii de pupici
Miki sa-ti traiasca baietelul si sa aveti parte numai de bucurii si uite ca eu iti doresc de pe-acuma " Casa de piatra", multa multa fericire, sa aveti parte de multe multe bucurii si mult noroc in viata. Eu nu stiu cand mai am internet de saptamana viitoare asa ca mai bine iti transmit toate felicitarile inainte de marele eveniment. Abia astept sa vedem pozele de la nunta cu rochita si nu numai , sa aveti o saptamana minunata de miere si mult mult noroc.
Va pupam cu drag si inca o data " Casa de piatra" si multa multa fericire

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTE LUNISOARE ALEXANDER,DARIA si DENNIS

MIKY te casatoresti?sa ai parte de o nunta ca-n povesti si nu in ultimul rand casa de piatra!

fetelor eu ce sa-i fac lui KEN daca se duce singurel la olita,se tine de manerul din fatza si se ridica in picoare?bine cred ca il atrage jucaria dar important e ca nu refuza sa stea pe ea chiar e bucuros,de asta m-am gandit ca nu strica sa-l obisnuiesc acolo.astazi nu l-am mai pus dupa ce am citit pe forum,am sa o fac dar rarutza acum poate dupa 1 anisor vom exersa mai intens.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

quote:
Originally posted by paxela

fetelor am vazut ca majoritatea aveti bebei umlflatei si dulcei dar al meu nu e la 7 luni jumate are 7,2 kg mai are cineva bebe asa slabut?

al meu e drept ca e foarte activ si in plus transpira foarte mult, foarte foarte mult dar totusi mi se pare normala greutatea lui doctora zice ca e ok dar eu am devenit ingrijorata

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Nu te speria, si Maria face 7 luni duminica si nu are inca 7 kg. Daca e copilul sanatos si vesel nu cred ca trebuie sa ne facem griji; si Maria e plina de energie, da absolut intr-una din picioruse... asa ca nu cred ca e o problema.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi
[br
Simona tare frumos il mai alinti pe David, as vrea sa aud din gura ta cum suna...

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Ma bucur ca iti place. Ii spun ba Daviduche, ba Davidoche, depinde ce iese...
Cind ai nunta pina la urma?

Simona si David (10 nov)

Mergi la inceput

Adriana, pupici Biancai...
Cit priveste greutatea....gindeste-te ca au fost totusi doi, au fost mai micuti....Eu ar trebui sa-mi fac mai multe probleme cu greutatea, ca am citit ca la cei care se nasc cu peste 4 kg exista riscul de a deveni obezi, de a dezvolta diabet, hipertensiune arteriala, etc.... Iar D. e cam grasunel....

Simona si David (10 nov)

Mergi la inceput