La France (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Fetelor ,eu cu wanadoo am avut problemesi am plecat de la ei cu mareee scandal!!
Apoi am venit la AOL ,nu sint nici astia mai brezi ,toti au aceiasi politica :ramii in pana de internet din vina lor ,dai "n" -jde telefoane sa vezi ce se intimpla pe banii tai la 0,34 euros minutu'te tin la telefon o gramada pina-ti raspund ,te amina ,te imbrobodesc,daca dai de trei ori telefon la serviciul tehnic si cazi de fiecare data peste o alta persoana(ceia ce-i normal!!) i-ti spune fiecare altceva!!
I-ti ofer cica "gratuit" les frais de conexion cind vii dar daca pleci te taxeaza 100 de euros caci nu ai facut scrisoare de recomandare cu acuze de reception minimum 10 zile s-au doua saptamini inainte de data aniversara ,(data aniversara pe care eu am uitat-o ,luna de fapt caci ziua o stiu ,dar nu mai stiu in ce luna am venit la ei)data pe care mie in ruptul capului n-au vrut sa mi-o spuna cind am intrebat ,i-mi tot ziceau intruna ca este "le 10 du chaque mois" dar cind am intrebat :bine ,bine dar ce luna ca nu-mi mai aduc aminte ,n-au vrut sa-mi spuna!!!bineinteles ca nu ,in caz ca vroiam sa reziliez sa ma poata taxa de cei 100 de euroi!
Ce va spun ca sint toti o apa si-un pamint!!
I-ti mai ramine Otilia sa incerci la Tele2 si la 9telec,parca cei care fac reclama acum la tele!

Aura&Luca,3 ani trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Marox sarutmian de raspuns ,parca stiam si eu ceva ca cu abonament la TPS poti sa prinzi si un post rominesc international ,
noi insa am luat acum doar un terminal numeric pentru programele gratuite ,si ma intrebam daca pe linga nu putem da si peste vreunul rominesc caci antena parabolica are "trois têtes"zice pe ambalaj unul pentru analogic ,altul numeric pentru satelitul ASTRA si inca unul numeiric pentru HOT-BIRDS.si mai zice (poate mai mint si ei acolo!!!!) ca pe fregventa "numeric" putem receptiona pina la 4000 de canale de televiziune!!!!

Aura&Luca,3 ani trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Marox, riscul cand te prezinti la ghiseu in ziua plecarii este... sa nu gasesti locuri disponibile! Locul Ancai era rezervat inca din aprilie, de asta a fost posibil. Bineinteles, poti incerca sperand ca sunt locuri neocupate sau ca un pasager si-a anulat plecarea.
In plus, in ziua plecarii, daca gasesti loc, il platesti cel mai scump. Cu cat il iei mai devreme, cu atat ai sanse sa-l gasesti mai ieftin, cel putin asa am inteles.
Air France ne-a spus ieri ca daca faceam rezervarea direct la ei, in aprilie cum am facut-o, am fi prins bilet cam la acelasi pret ca si prin agentie. Si pe internet sunt mai scumpe uneori, deci data viitoare vom trata direct cu compania.

Pe de alta parte, Aurelia, tu ai spus pretul la Tarom cu plecare din Paris, dar cum noi trebuie sa facem si Nice-Paris, suntem obligati sa trecem prin Air France (Tarom nu merge la Nice). Deci cand aduni cele doua preturi, ajungi sa platesti mai scump decat pretul indicat de tine.

Azi speram sa avem o explicatia si mai ales confirmarea ca ne vom recupara banii.

Cum vorbeam ieri cu William si cum mi-a mai spus cineva (), daca eram inteligenti am fi sunat la Air France cu mult inainte sa ne confirme ca nu sunt probleme. Am fi aflat din timp si-am fi putut regla problema din vreme. Se pare chiar ca in cazul biletelor electronice poti merge inainte la aeroport (inainte de ziua plecarii) si, daca biletul nu se poate ridica (fiind electronic), macar ai o recipisa cum ca biletul exista si e platit etc.

Va tin la curent.
O zi buna
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Otilia, noi suntem la Télé2 fara probleme...

Dragii de noi
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata,

Eu sunt la Wanadoo Acces Libre. ADSL a ajuns si la mine pe munte cu FranceTelecom (Wanadoo) dar mi s-a parut scump in raport cu ce consumam in timp normal.
Nu va sfatuiesc sa lasati calculatorul deschis si bransat pe Net non-stop.

Mihiasiro, imi place cind ne povestesti viata ta pariziana, si eu am trecut pe strada cu teatul de la Gaité, dar nu eram à l'aise, erau prea multe alte pravalii (ca sa nu spun direct s. shop).
Nu te-ai scimbat deloc ! (Mihaela e singura pe care o cunosc in carne si oase)

Cu avint pun mina azi si fac treaba, nu fac lista ca sa nu ma sperii.

O zi buna si spor la lucru la harnicute !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Ce de probleme cu netul asta..eu am wanadoo care mai pica din cand in cand dar cred k este normal k noi avem vreo 4 calculatoare in retea asa k poate inteleg..
Mai dar preturile la Air France sunt cele mai scumpe de ce nu incercati ALITALIA are cele mai mici preturi cu plekre de la nisa. erau bilete la 285 euro dar cu trecere din milano..bon eu am plekt de la marsilia cu cehii care m-au costa 325euro.stiu k prima data am venit cu airfrance si am platiti o gramada si tanti de le bilete mi-a zis ce vrei draga sunt francezii cu cele mai mari taxe de aeroprt k doar vezi cum e aeroprtul din paris..i-am zis vad draga k doar de asta se parbusesc terminalele la ei..
sper k nu v-am stresat asa de dimineta dar imi dadui si eu putin cu parerea..o saptamana buna .Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Asa e, Mihaela, mi-am dorit sa aiba nasul meu, nu mare ca al lui George, asa ca din punctul asta de vedere ma bucur enorm. Mi-au placut mult pozele.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mik, de ce spui ca nu trebuie sa raminem conectati la Internat in permanenta? Doar abonamentul e de tip ilimitat, deci ca ramin o ora sau 24 tot atita platesc, nu?

Mihiasiro, cum se numeste piesa pe care ai vazut-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by Marox

Mik, de ce spui ca nu trebuie sa raminem conectati la Internat in permanenta? Doar abonamentul e de tip ilimitat, deci ca ramin o ora sau 24 tot atita platesc, nu?

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

Nu e vorba de pret, ci de securitate. Sunt o multime de virusi si alte minuni care misuna pe internet. Deci riscurile sunt mai mari proportionale cu durata de conexiune.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Ai vazut Otilia ca n-am mai apucat calculator... Deci iti spun abia azi: sa-ti traisca splendoarea, sa fie desteapta, frumoasa si devreme acasa!

Bilete de avion nnoi am luat intotdeauna de la agentii din oras si de fiecare data am platit maxim 350 dus/intors (fie de la Lyon, fie de la Geneva). Am umblat pe la toate ghiseele din aeroport (cele doua) si erau mai scumpe ca la agentie, de ce... nu se stie. Cert e ca intotdeauna am avut biletele in mana inainte (ca eu altfel nu pot sa traiesc) si am calatorit cu companii serioase (Swissair, Lufthansa, AustrianAirlines etc). Si la noi ofertele Airfrance erau mult peste pretul pietii).

didita

Mergi la inceput