La France (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

oana naomi!
Uite cu riscul de a ma repeta (daca cunosti deja ceia ce i-ti voi spune acum te rog sa ma ierti)vreau sa-ti trec in revista toate chitibusurile de care se leaga francezii in momentul cind postulam pentru un curs s-au un post:
1) CV-ul:
conteaza atit prezentarea (forma) cit si fondul(continutul):

-daca exista in el o greseala de ortograf,una singura ,s-au daca este prea incarcat cu experiente care nu au legatura cu postul s-au cursul pentru care candidam ,il arunca la gunoi multii!
Daca trecem de aceasta faza cu CV-ul atunci ei se uita si la scrisoarea d emotivatie daca nu ,o data cu CV-ul pleaca tottul al gunoi!
Scrisoarea de motivatie:
In 99% de cazuri trebuie scrisa la mina ,nu este scrisa de mina pleaca candidatura noastra la gunoi deasemenea!
Apoi ea trebuie nu numa sa fie scrisa fara greseli de ortograf ,dar trebuie sa fie bine cumpanita ,sa atraga interesul cititorului ,sa ne puna in valoare dar cu masura ,in continutul ei trebuie pastrat un echilibru intre calitatile noastre care pot veni in intimpinarea nevoilor institutiei (cind e cazul de post à prévoir)cind e cazul de un curs trebuie sa aratam ca sintem foarte motivati de a face acest curs ca meseria s-au calificarea pe care or sa ni le dea cursul respectiv est exact lucrul pentru care sintem facuti ,ca avem o vocatie pentru....etc;ca avem un proect solid in legatura cu viitorul profesional de dupa !!!
Francezii sint foarte capriciosi in masura de selectie ,i-ti spun ceia ce-ti spun din experienta ,caci la multe porti am mai batut si eu de cind am venit aici!
Daca mai sint si alte "schipsusuri"pe care eu nu le-am trecut le rog pe fete care mai stiu sa le puna si ele aici sis a completeze lista ,in felul acesta vei avea o informatie cit mai completa ........
A vous les filles deci..............
Verifica-ti in dosarul tau daca totul este asa cum ar trebui sa fie (roaga pe cineva care s epricepe in materied e candidaturi sa-ti dea parerea lui sincera)si daca totul este perfect ,atunci refuzul este numai din cauza limbii vorbite!
In modula cesta cunoscindu-ti punctele slabe vei putea sa ti le ameliorezi pina la toamna s-au pina la anul !
Inca o data eu i-ti tin pumnii!bisous!
Mikastept parola si restul ca s apot sa ma pun pe treba!!!

fee,am citit ca Orasul Le Havre a fost reconstituit dupa razboi in timp de 20 de ani ,in ziarul nostru de ieri avem poze magnifiques cu Le Havre ,este un oras mare si superb!
Si noi plecam in ro dar pe 29 iulie ,noi in masina insa caci noi nu ne mai permitem sa luam avionul ,apoi chiar daca ne-am mai permite eu nu mai pot urca in avion de cind am pe strumf am facut un soc de frica si nu mai pot urca in avion de atunci!

Aura&Luca,3 ani trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Noi am fost la Le Havre in decembrie trecut, avem prieteni foarte buni acolo.
Simt ca innebunesc cu netul asta, de dimineata am scris 2 mesaje si iar n-a mai mers, ce naiba pot sa fac? Sa schimb operatorul, dar unde sa ma duc???

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Otilia ,citi furnizori de net aI avut pina acum?Daca nu-ti e sila de teatrul cu reziliatul contractului schimba-i dai incolo ,ia altii la care nu ai fost pina acum ,caci pina la urma sint toti o apa si un pamint!
Incearca si la free dac n-ai fost inca la ei !!
Nu pot sa spun c asint mai buni decit altii ,am auzit pareri si pro si contra ,dar .........pina la urma de und es aalegi?!
I-ti aduci aminte cind i-mi povesteai de aol ca merg bine atita timp cit nu schimbi formula d e abonament prea des?
Uite de un an eu m-am linistiti la 128ko pe ADSL cu 19 euro pe luna si de atunci nu mai am complicatii cu ei,cam au scirtiiit cind am schimbat-o de la 512ko cu 30 pe luna la 128 cu 19€ dar de atunci m-au lasat in pace si nici probleme cu conexiunea nu am avut de cind sint pe ADSL!

Mergi la inceput

mik ,mi-am deschis album pe site-ul nostru ,problemam mea este c a........nu am ce sa pun in el ,mi-am dat seama cautind poze ca eu nu am nimic in calculator intrucit toate pozele care sint la pagina mea din semnatura au fost puse din calculatorul vechi ,si ele sint in calculatorul vechi!!!de unde nu am cum sa le iau caci acela nu mai functioneaza pentru moment !!
Sa le scanez nu mai pot pentru simplul motiv ca ele sint deja plecate pe la familie ,parinti ,frate ,sora ..........cu prima ocazie cind voi avea din nou photos o sa pun ,cum insa ..........iau o pauza!

Mergi la inceput

Merci Aurelia pentru idei, dupa o pauza fortata am reusit iar sa ma conectez (nu stiu pentru cit timp, trebuie sa ma grabesc cu mesajul). Pina acum am fost la free si la infonie-tiscali. Free m-au taxat de 100 € cind am plecat de la ei (si de fapt am plecat fortat, ca am schimbat adresa si imbecilii nu au fost in stare sa-mi pastreze acelasi contract!!!), deci nu ma mai intorc! De tiscali nu vreau sa mai aud, am avut si wanadoo... Bleah, chiar nu exista FAI seriosi???
Cind sun la cegetel (serviciu clientela) cica sa sun la serviciul tehnic (surtaxat, bineinteles, doar nu-s timpita ca stiu sigur ca problema e de la ei!!!) si apoi o donsoara amabila mi-a zis ca-i normal ce mi se intimpla mie in orele de virf, sa incerc mai tirziu!!!!!
Am o groaza de draci, eu fara net sunt moarta. Parca nu mai stiu ca sa fac altceva sa ma calmez! Am baut in orice caz sampania care ramasese de ieri de la aniversare...

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

chatonel, din ce tara merge romeniacall? Eu am crezut la inceput ca din România. Dar uite aici ce scrie:

http://www.romeniacall.com/instructions.php

Romeniacall este usor de accesat pentru ca numerele noastre de acces pot fi apelate aproape de la orice telefon din Marea Britanie.

Si aici ( http://www.romeniacall.com/faq.php ) scrie:

Se pot folosi numerele de acces Romeniacall din afara Rusiei?
Din pacate, numerele noastre de acces functioneaza doar în Rusia. Deci, daca locuiti în strainatate sau daca sunteti în vacanta în afara Rusiei, nu va puteti folosi de serviciile noastre.

?????????????????? Nu mai inteleg nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Otilia, ai incercat sa schimbi driver-ul de la modem? Eu am wanadoo dintotdeauna si acum vreun an am avut aceleasi probleme de conectare/deconectare. Am facut tot felul de reclamatii pana cand ne-am dat seama ca totul se datora unei nefericite 'mise à jour' a driverului de la modem (facuta conform instructinilor de pe situl wanadoo dealtfel). asa ca am reinstalat vechea versiune si de atunci n-am mai avut nici o problema. E doar o idee, nu stiu daca e valabila si pentru problema ta.
mmmmm, sampanie, mi-ai facut pofta

Mergi la inceput

Doruletz, merci de raspuns, o sa incerc sa vad ce-i cu driverul.
Faza e ca am o vecina in sat abonata tot la cegetel adsl si mi-a zis ca si ea a avut probleme de-astea, dar apoi a umblat sotul ei la ceva reglaje prin ordinator si totul s-a rezolvat!!! Pe urma mi-a zis ca ea tine calculatorul deschis si conectat la net toata ziua, de aceea m-am gindit ca ea e de vina, debitul sigur trece mai inainte pe strada ei si apoi la mine nu mai ajunge! Hmmmmmm!!!
Am uitat sa-ti zic ca bineinteles ca sunteti bineveniti la mine cind vreti (parca ziceai ceva de luna august?...)

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Otilia, ai incercat Wanadoo? Noi la ei sintem, in ADSL si sintem foarte multumiti. Dupa ce am fost la AOL si Tiscali (mare escrocherie).

Fee, bine ai venit! Am trecut si noi prin Normandie, de mai multe ori. In Le Havre si Honfleur n-am ajuns, dar celelalte le-am vizitat: falezele din Etretat, Le Tréport, Rouen, Pont de Normandie, Trouville, Deauville. As mai vrea sa ajung pe plajele unde a avut loc debarcarea aliatilor in '44. Voi ati fost acolo?

Aurelia, nu stiu daca te ajuta raspunsul meu, noi sintem abonati la TPS si avem acces la TVR International. As schimba cu placere pt un alt canal, dar nu putem renunta la TPS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Tot eu...stiam ca mai e ceva...Lu, ce intimplare neplacuta! Bietul copil, cum sa nu-i vina la plinga la aeroport?!! Nu stiam ca se pot cumpara bilete din aeroport, va sa zica nu mai trebuie sa ma stresez cu luni de zile inainte, ma prezint la ghiseu si-l cumpar in ziua plecarii?
Aurelia, a fost prima data anul asta ca am cumparat biletele de la Tarom. Era obligatoriu ca pt Alex sa fie acelasi zbor ca al mamei. Am sunat la Paris, am dat nr de card, a fost debitat, iar biletele le-a recuperat sotul de la biroul lor din aeroport in ziua plecarii.
Dar preturile pe care le dati voi aici sint mai rezonabile decit cele pe care le-am platit eu (care oricum sint mai mici decit ce am gasit in agentie in oras).

Mergi la inceput